Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa kukurijek je u zagorju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ako je ovo na slici carex, ja ti mogu donijeti
![]() ![]() a ovo je puzava ivica - šumska ili kako se već zove... no kod mene se naselila i ja ju moram bacati koliko je ima, ali dobar pokrivač tla je....popuni rupe vrlo brzo
![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
vidjela sam da imaš razne sukulente i slike al nemrem ih nać :D,
ajd mi olakšaj malo ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
kat. rea to je to i hoću i koraljnu zvončiku, a i tvoju ivicu, Bože što sam ja skromna cura!
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Radim popis za Ivanićku kavu:
Kat.rea: zečije uho i reznice lonciere R: Sara: dušica Kontesa: reznice lonciere Ako sam koga zaboravila javite mi se ponovo da pribilježim! |
|
![]() |
|
Tanjica i Lilie, paketići poslani
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ako može molila bi
sjeme vodenike i šumske jagodepod br.1 čuvarkuču i sedum vunasti čistac jel još tražiš šimšir? ne znam bi li se primile reznice ali za tebe ću isčupati s korijenom ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
I ja bih te molila mali sedumića..
|
|
![]() |
|
Mari, Stefi zapisala sam i siže u Ivanić!!!
Mari, ako ti ga nije šteta može. Pelceri mi nisu uspjeli, kupila sam nešto prošle jeseni i ti s korjenom su mi se primili. |
|
![]() |
|
Nije me ovdje bilo jako dugo, pa da ponudim šta imam:
Majčinu dušicu Reznice lonciere (kozikrvina) Šareni zimzelen šumske jagode Grančica (narančasta) Par pelcera mjehurice Šarena puzavica, miriši, mislim da ju zovu menta ili tako nešto, meni prezimi vani. Ja tražim/molim ![]() Zvončike, primam sve boje. Kuriku Bijelo srdašce Neku sobnu biljkicu za sjenovito mjesto Kerespin (imam onaj koji cveta žuto, pa ako imate koju drugu boju) Ponudu i potražnju na PP, ne brinite ako se ne javim odmah, nisam puno tu ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koje boje je lonicera?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lonciera Japonica, mirisna žuto bijela.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da su mi moderatori spojili post, nadala sam se da će stari obrisati, a novi ostaviti. Nema veze. Javite se!!!
Da ponovim: Nudim: Majčinu dušicu Reznice lonciere (kozikrvina) Šareni zimzelen šumske jagode Grančica (narančasta) Par pelcera mjehurice Šarena puzavica, miriši, mislim da ju zovu menta ili tako nešto, meni prezimi vani. Ja tražim/molim ![]() Zvončike, primam sve boje. Kuriku Bijelo srdašce Neku sobnu biljkicu za sjenovito mjesto Kerespin (imam onaj koji cveta žuto, pa ako imate koju drugu boju) Ponudu i potražnju na PP, ne brinite ako se ne javim odmah, nisam puno tu ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel može meni koji pelcer mjehurica??
a imam ti nešto za sjenoviti mjesto !!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Može nato! Pošalji mi na pp adresu.
A šta mi imaš za sjenovito mjesto ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ja bih majčinu dušicu i šareni zimzelen... pogledaj u mojoj temi u oglasima jel se tebi što sviđa od onoga što nudim
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Sporo trzam. Pošalji mi PP sa adresom
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sačuvaj mi mentu i majčinu dušicu, kad se vidimo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |