Izgubljene pošiljke |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali Flavija ja ću uhvatiti poštara i pitati ga, već je pošta dobila moj gnjev, sram ih bilo. Poštara sam osobno pitala je li što bilo za mene, baš tad sam očekivala papire za Fužine.
Meni se čini da on ne ispisuje papir, već službenici. I objasnila sam im da sam čekala komunalne doprinose i zaskakala poštara. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu ipak nešto ne štima, iz Zagreba je poslano 23.9. popodne, a 25.9. je već vraćeno iz Rijeke kao nepodignuto - za to je pošta bila jako brza.
Poštari, barem kod nas, uopće ne nose paketiće, samo ostavljaju one žute obavijesti, a sad, da li ju je poštar uopće ostavio ili ne, tko to može znati |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Smrkić, kaj je taj paketić bio za tebe? Baš mi je žao!. Kod mene poštar ispisuje na licu mjesta...vidla sam kad obavještava susjeda da podigne sudske pozive, a to je bilo nedavno! Otok, u pravu si.....pošiljka treba biti 5 ili 7 radnih dana u pošti, pa se onda vraća....neznam točno, ali sigurno nisu u pitanju dva dana!
Smrcko...u takvim se situacijama ne hvata poštara, nego lijepo nazoveš njegovog šefa u pošti...oni znaju ko je za koje područje zadužen...i kad dobije "ribanje" od šefa...drugačije će se ponašat, vidjet češ!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već smo u komunikaciji taj glavni iz pošte i ja mail-om. Planiram i osobno otići u petak. Pa ne bu nitkom se zezal sa mojim lantanama
Dobio je šef i ulicu i broj i ovu sliku, a vidjet će i moju sliku osobno. Nije stvar samo u toj pošti nego u svim drugima koje trebaju doći u budućnosti. Pa trebala mi je doći i obavjest iz Njemačke od policije ako su ulovili lopova koji mi nam je pokrao tekući račun. Bit će svašta. Imam osobno sanduče i ime i prezime, nema lutanja pošte |
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je šmrcko, imaš moju podršku.
Cvijeće je u ovoj situaciji najmanje bitno, dobit ćeš ga ponovno, ali takve stvari su jednostavno nedopustive, upravo iz razloga ako očekuješ neku važnu poštu!!!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napisala sam ponovo e- mail pošti sa slikom. Bila sam požestoka i sad ne smijem na poštu da me ne namlate. Čekam odgovor
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najviše im se sviđa(ovima na pošti)da uzmete njihov originalni paket ambalažu,i onda to ide expres brzo
|
|
White
Već proklijao Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da Mari ali njihova srednja kutija košta 25kuna!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što se tiče kutija za slanje - prije nikako naći čisti jednobojni, svijetli (po mogućnosti bijeli) papir da umotam paket (pošto ne dolazi u obzir "šarena" kutija
pa sam se dosjetila tome da svaku kutiju u kojoj šaljem prokrenem - odlijepim spojeve unutrašnju stranu okrenem vani sve kutije (od cipela, elektroničkih dijelova, kozmetike i sličnog) koliko god bile šarene izvana iznutra su uglavnom bijele ili boje kartona i kad je preokrenem samo opet polijepim mjesta na kojima se spaja/sastavlja i napišem adresu |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predobra ideja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi,ima nade da nešto stigne.Moja koverta je stigla na odredište nakon 15 dana.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo opet samo ja.Danas nosim kovertu za kika24 i izgubim je po putu.Ispala mi je dok sam vadila naočale iz torbe.Ok ,vratim se kilometar i nađem je.The end.
|
|
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima nade za jednu kuvertu koju čekam preko 10 dana Nije vezano uz cvijeće, poslano je obično iz Pule za Zagreb i od 3 pošiljke za Zg samo meni nije stiglo još Jel se ikome dogodilo da je slao neku kuvertu obično, napisao i prekrižio svoju adresu iza i nakon što nije isporučena, došla je natrag na adresu osobe koja je slala nakon nekog vremena?! |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sad mi je u životu sve stiglo osim kad sam mami za rođendan u čestitku stavila lovu.Umjesto da ona ode kod frizera,netko od poštara se dobro počastio.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki-ko, tvoja kuverta sa biljčicama poslana 29.11. stigla 30.11. Relacija ČK-ZD!!! Super brzo!!!
Svi paketi stigli,brzo, neoštećeni!!!!! Ali tko zna,možda za sve i svakoga postoji - prvi put!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Freeland,moje je iskustvo isto kao i tvoje, sve pohvale Hrvatskoj posti i vecini posta svijeta, sve stize uredno, ponekad malo duze putuje..
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednoj forumašici sam poslala sjemenke ima više od mjesec dana i uopće mi se ne javlja je li dobila.A vidim noćas je bila na forumu.Ako nema za razmjenu što smo se dogovorile uopće nije bitno a mislim da bi bilo lijepo barem da se javi.Na dvije pp uopće nije odgovorila.
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi joj javila da si poslala? ja znam ako meni netko to ne javi jednostavno pretpostaviti da su zaboravili, pa ne želim gnjaviti...
Ali jednom sam priupitala martina1985 da li je zaboravila i ispalo je da je poslala već davno, ali meni nije stiglo... zato sad svakog priupitam nakon 2-3 tjedna je li poslano, ne jer želim gnjavit nego da ne ispadne upravo ovo što si ti gore navela, da se ne želim javiti ako je poslano... |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da!!!Poslala sam pp da sam poslala i poslije dva puta opet pp poruku da li je dobila i nisam dobila odgovor.A vidim da se pojavljuje na forumu samo ne ostavlja pisanog traga.
Ma nije ni bitno,već sam zaboravila. |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh,ove jeseni sam poslala kuvertu sa sjemenkama koja nije stigla na odredište.Do pošte nisam stiga da priupitam što je sa pismom bila sam u nekakvom poslu.
Kako šaljete kuverte sa sjemenkama da ne zveckaju? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |