Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 33>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 10:40
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Kaća,jesam primila sam salvete od tebe,ali nisam znala od koga su.Hvala,prekrasne su,sad imam prevelik izbor.
Jesam mazala sam sa kistom,jel mogu i lak sa spužvicom ili samo boju?
Radila sam sa bojom za beton,pa nije valjda tak dobra kao akrilna.

stigle salvetice znaciClap..izbaci kist iz bojanja zavrsnih slojeva,kist ti ostavlja tragove..ja kistom bojam jedino kad radim krakl,onaj donji tamni sloj,brze mi je,a nije bitno kako ce ostati jer se ne vidi.mozes sve raditi spuzvicom i lak i boju za beton..Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 11:03

Joj Anastazija,ne me tak špotatismile43,strgala sam samo jednu stranicu sa slikom,da si napravim sliku za zid,da mogu uživat u njoj,knjigu ionak ne čitam svaki dan.Pa neću ja strgat cijelu knjigu,kupila sam je da je čitam.

oprosti, piramida. nisam htjela biti tak opaka, ali volim knjige pa sam reagirala instinktivno. smile138
ma jedna stranica i nije tak strašno. ali nemoj da se ponovi!smile209
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 11:28
Anastazija,bez brige i ja volim knjige i obožovam ih čitati,i ove koje imam pazim na njih,a tu sam uzela samo jednu stranicu.Neću više obećajem
smile219.Probat ću ići u foto studio da mi isprintaju neke stranice,iako mislim da će me gledati kao da sam pala sa marsa,bar dok ne nabavim printer.Kad nekome spomenem decoupage tehniku,nitko nema pojma kaj je to.Šta ćeš,selosmile206.Nego zanima me di kupujete taj rižin papir,jel ga ima u papirnicama?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 19:20
prekrasno smile72
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:55

oni tanjuri su mi prelijepi smile71

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:34
Piramida ....sarah ....kako hoćeš,
prvo ti želim čestitati na velikom životnom projektu!!!
Moja kuma je tek od treći puta uspjela dobiti svoju Evu, a u zadnje vrijeme poznajem više osoba koje su se odlučile na isti put...zadnju koju sam vidjela u subotu bila je tako sretna, što si i ti vjerojatno....Sretno!!!!
A što se tiče radova lijepi su ali i ja bih ti preporučila da više radiš sa spužvicom nego kistom. Radovi zaista budu ljepši, probaj ništa te ne košta. A tu boju koju koristiš ne bi trebala biti loša, ja koristim nešto slično ( fasadeks) i jaaaako sam zadovoljna a nije tako skupa....
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 13:35
Proljeće,hvala ti puno na ljepim željama.Meni ti je ovo već 5 pokušaj,ali evo ovog puta su mi vratili jednu savršenu blasticu i jednu manje savršenu stare 5 dana,biologica mi je ovaj put dala jako dobre šanse,pa možda i nešto bude.Sad imam 4 dana strogo mirovanje,ali samo na brzinu škicnem vaše radove da se divim i opet u krpe.
Ovo sa spužvicom budem probala,samo mi objasni jel tupkaš ili mažeš kao sa kistom i jel može biti bilo kakva spužvica?Htjela sam i ja kupiti fasadeks,ali ga nije bilo.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 14:26
jako ljepi radovi ClapClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 15:32

Proljeće,hvala ti puno na ljepim željama.Meni ti je ovo već 5 pokušaj,ali evo ovog puta su mi vratili jednu savršenu blasticu i jednu manje savršenu stare 5 dana,biologica mi je ovaj put dala jako dobre šanse,pa možda i nešto bude.Sad imam 4 dana strogo mirovanje,ali samo na brzinu škicnem vaše radove da se divim i opet u krpe.
Ovo sa spužvicom budem probala,samo mi objasni jel tupkaš ili mažeš kao sa kistom i jel može biti bilo kakva spužvica?Htjela sam i ja kupiti fasadeks,ali ga nije bilo.

Kao prvo moj savjet sada sve ostavi i miruj, a mi tebe čekamo!!!

Sada se posveti sebi i Sari.

A spužvicom samo tupkaj, bit ćeš sigurno zadovoljna. Ne znam gdje živiš, ja fasadeks nabavljam u dućanu boja i lakova, još je tamo jedna zgodna curica (metar i žilet) pa mi smiješa tonove koje želim. U svakom slučaju to su više pastelni tonovi zelene, svijetlo žute, svijetlo plave a ostale tonove koje želim ja dodatno dobijem miješanjem sa temperama. I na kraju si kupi lak u spreju ( ja našla u Getro 25,00 kuna) i s time sve prelakiraš i eto ga čista uživancija...Wink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 18:03

Sretno smile169  !!! Ovo s ladicom je dobra ideja, jako mi se sviđa 
ANĐELKA
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 19:32
puno, puno sreće u sretnom i slatkom isčekivanju    
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 23:10
Lijepi su ti radovi, bravo.
Sretno s blasticom,  želimo se veseliti skupa s tobom!!!!!!!
smile79
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 23:39
Radovi su ti supač..smile78odmaraj, malo radi tek toliko da ubiješ vrijeme..i sretno, sretno..i ja se veselim s tobom..eto suza radosnica mi kapa iz oka, ja ti se odmah razpekmezim kad su kikaći u pitanju..
Ona ladica je prekrasna, možda da u njih stavljaš pelene..Sretno s blasticom!smile84
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 09:09
Cure baš ste slatke,hvala vam odsmile84.
Za sad ću se samo divit vašim radovima,koje stvarno mogu gledat 1000 puta,a moji će pričekatkad ću smjeti mackati.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:17
Evo danas sam malo mackala jednu staru kutiju,sad bude kutijica za špangice,ali nisam baš zadovoljna

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:20
Ovo je jedna stara kutija od šaha,ja sam nekaj drugo zamislila,ispalo opet nekaj drugo ..i tak,nisam zadovoljna

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:32
predivno smile71
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:59
Dosta si napredovala s ovim zdjelama i bijelim podlogama. Sviđa mi se. Ovo od šaha ako ti se ne sviđa napravi ponovo. Ko ti brani možeš što hoćeš....i naravno sretno, sretno, sretno sa Saricom
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:49
Evo još jedne stare ladice,sad će služiti u kupaoni na polici za sitnice

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:51

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.