piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stigle salvetice znaci ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
oprosti, piramida. nisam htjela biti tak opaka, ali volim knjige pa sam reagirala instinktivno.
![]() ma jedna stranica i nije tak strašno. ali nemoj da se ponovi!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Anastazija,bez brige i ja volim knjige i obožovam ih čitati,i ove koje imam pazim na njih,a tu sam uzela samo jednu stranicu.Neću više obećajem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
oni tanjuri su mi prelijepi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida ....sarah ....kako hoćeš,
prvo ti želim čestitati na velikom životnom projektu!!!
Moja kuma je tek od treći puta uspjela dobiti svoju Evu, a u zadnje vrijeme poznajem više osoba koje su se odlučile na isti put...zadnju koju sam vidjela u subotu bila je tako sretna, što si i ti vjerojatno....Sretno!!!!
A što se tiče radova lijepi su ali i ja bih ti preporučila da više radiš sa spužvicom nego kistom. Radovi zaista budu ljepši, probaj ništa te ne košta. A tu boju koju koristiš ne bi trebala biti loša, ja koristim nešto slično ( fasadeks) i jaaaako sam zadovoljna a nije tako skupa....
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće,hvala ti puno na ljepim željama.Meni ti je ovo već 5 pokušaj,ali evo ovog puta su mi vratili jednu savršenu blasticu i jednu manje savršenu stare 5 dana,biologica mi je ovaj put dala jako dobre šanse,pa možda i nešto bude.Sad imam 4 dana strogo mirovanje,ali samo na brzinu škicnem vaše radove da se divim i opet u krpe.
Ovo sa spužvicom budem probala,samo mi objasni jel tupkaš ili mažeš kao sa kistom i jel može biti bilo kakva spužvica?Htjela sam i ja kupiti fasadeks,ali ga nije bilo. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepi radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kao prvo moj savjet sada sve ostavi i miruj, a mi tebe čekamo!!!
Sada se posveti sebi i Sari.
A spužvicom samo tupkaj, bit ćeš sigurno zadovoljna. Ne znam gdje živiš, ja fasadeks nabavljam u dućanu boja i lakova, još je tamo jedna zgodna curica (metar i žilet) pa mi smiješa tonove koje želim. U svakom slučaju to su više pastelni tonovi zelene, svijetlo žute, svijetlo plave a ostale tonove koje želim ja dodatno dobijem miješanjem sa temperama. I na kraju si kupi lak u spreju ( ja našla u Getro 25,00 kuna) i s time sve prelakiraš i eto ga čista uživancija...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sretno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
puno, puno sreće u sretnom i slatkom isčekivanju
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepi su ti radovi, bravo.
Sretno s blasticom, želimo se veseliti skupa s tobom!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Radovi su ti supač..
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Cure baš ste slatke,hvala vam od
![]() Za sad ću se samo divit vašim radovima,koje stvarno mogu gledat 1000 puta,a moji će pričekatkad ću smjeti mackati. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
predivno
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dosta si napredovala s ovim zdjelama i bijelim podlogama. Sviđa mi se. Ovo od šaha ako ti se ne sviđa napravi ponovo. Ko ti brani možeš što hoćeš....i naravno sretno, sretno, sretno sa Saricom
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |