maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori | Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam kaj opraštati pa sve je ok ja se prepala da se izgubilo
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem u vas cure....kad budem i ja nešto tražio.
Divno je što još ima dobrih osoba |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti mogu poslati reznicu crvene penjačice orfeo i bijele schneewitchen ona je grmolika. Samo moram skužiti kako da ispravno uzmem reznicu.
Imaš slike ruža u mom vrtu. I kod tebe ću se prijaviti za žute narcise, ako još imaš. Pošalji mi adresu na PM i napomeni da je za ruže. |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja pripremila paketice sutra saljem....
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslano za danci,zrinka,macak.... nata07 saljem u ponedjeljak....
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stiglo
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super...bas mi drago....
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima kojima sam obecala stize u ponedjeljak nisa stigla prije stvarno...oprostite...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mog popisa sta za sada imam; jos moram sve tocno provjeriti...al eto za sada...
23.01.2010. -turski klincic(roze boje) -cinije obicne(mix boje) -plavi zvoncic-imam male pelcercice jer mi se rasipalo sjeme -uresnica(roza,bijela- mix) -nocna frajla-zuta i tamno roza -neven -kadifice niske (sarene,klasicna boja) kadifice niske (zuta boja) za sada je to od sjemenki sta imam sigurno ostalo jos moram pregledati...to cu naknadno jos nadopisati... sve cvijece mozete pogledati u mom vrtu [/QUOTE] |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je za sada popis sta zelim;
23.01.2010. -africki ljiljan -turski karanfil crveni,bijeli -phlox -dianthus allwoodi"Alpinus" -tritoma -erica -eceveria -magnolija -plamenac mirisljavi.. -ukrasni badem -borovnica -rodondedron -buhac -tritoma -monsterna -peruanska jagoda -adenium....bilo kakav mali -kamenjarke,kaktusici....uvijek dobro dosli... hvala svima |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam bas puno za ponuditi al cim sta novo skupim rado cu podijeliti...kao sto sam do sad...
|
|
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam krumpirka na ukorjenjivanju pa ako zelis posalji adresu na p.p. |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može za mene malo cinija, molim te?
Dali erica može prezimit vani? Ako može, molim te još i nju.
Za uzvrat ti šaljem reznice ruža(žuta i roza)
Ako još nešto želiš,pogledaj si u mome popisu...
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti imam tritomu, ruže ( narančasta, roza i crvena ) i crni ribizl, a ja bih turski klinčić, uresnice i šarene margarete..
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
javila sam se svima na pp...ako tko jos sta zeli moze javiti iduci tjedan krece posiljka...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ovako...saljem paketice za...digitalna,stefkaja(molim adresu),rosa2,zrinka23,...ako sam koga zaboravila molim neka oprosti i nek mi se javi i posalje adresu i sta sam mu obecala...izgubila sam popis pa nemojte zamjeriti...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra idu posiljke..konacno.......
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posto sam kratka s vremenom nisam stigla poslati nikome...sutra pakiram,kovertice i paketice...oprostite svi na cekanju
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel možda imaš malo sjemena od onih "meksikanskih" margareta tj. krizantema - bijelih sa tamnim rubom unutra? Ja ti imam krumpirka i turke klinčiće ali ne znam boju jer je mix
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |