Mamaa traži |
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nisam neki ekspetr za aloje.... ima tema o njima pa baci pogled ( pod sekulenti ) ...mislim da su zvanično 4 ( ia ko se sumnja na sve :))...vera, ferox, i još neke dve :))) ...meni debelo namazano na podočnjake stvarno izoštruje vid.... dodoše više "trenutno" kod dugog trada na kompu i sl.... ali ne znam dal djeluje i dugoročno... al opet sa tim slojem treba biti svaki dan par h.... ja izrezala list na ploškice pa još poluzaleđen id dubokog stavljam.... pa zbog cirkulacije i jopš brže uđe...mislim...valja... predpostavljam....:) |
|
Sponzorirani linkovi | |
White
Već proklijao Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tražila,tražila,molila,ali teeško je nać nešto s tvog popisa..neeema nitko oko mene,a ja pogotovo . a baš sam imala volju... |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa nemora biti s popisa- primam ja sve- imam mjesta za popuniti- a ovo je neobićan popis
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
White
Već proklijao Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajd pošalji adresu na pp,onu kovertu sam zagubila pa ću nagrabiti nešto za tebe
|
|
lorna
Nedavno posijan Pridružen: 06 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa, jel još tražiš nešto posebno što bi željel?
Slobodno napiši pa da vidim što ti mogu ponuditi!!!
Bit će mi zadovoljstvo jer me mama naučila da cvijeće najbolje uspijeva ako se rado dijeli :)
|
|
http://lorna.mojblog.hr/
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
griva hvalaa na odgovoru..budem potražila koju od tih jer su moji podočnjaci kronika,a za kompom sam na poslu i onda doma a kak drugačije da vidim kaj se tu događa?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo za sve vas spremne na darivanje- onaj neobični popis ostaje aktuelan i dalje.
Od zaprimljenih pošiljki, ima biljkica koje su mi jednostavno propale, sad ćekam da vidim šta će biti s ovim upitnima pa ću sve popisati.
Ukratko sve vrste grmova, cvjetajućih drveća posebice jasmina, su više nego dobrodošle, također sam u konstantnoj potrazi za bobičastim voćem- ribizli, maline, kupine, aronija, tai berry, ogrozd..itd.
Sve vrste trajnica i neobićnih biljaka kod mene imaju spremno udomljavanje.
A s posebnom radosti prihvaćam sve vrste kaktusa, sukulenata i crassula naravno- to je za moj osobni gušt- a sad se u njih zaljubio i mm
Naravno prihvaćam i sobno bilje, jer sam tu na onih par komada što sam kupila i puzavcu kojeg su mi poklonile branka i lilly.
Evo kao novu biljku koju pokušavam pronaći mogu izdvojiti kurkumu (curcuma longa)- može biljka, može gomolj za sadnju- ja nemogu svježi pronaći za kupiti. Ako netko narućuje izvana- ja bi se pridružila u narudžbi u EU se gaji radi prekrasnog cvijeta.
Dakle sve što vam je višak slobodno utrpajte za mene, jer paralelno uz sve moje, još uređujem na dva mjesta (svekrva odlučila prepustiti nama uređenje svega- i kod mojih- dečki su odredili babi i dedi da dvorište mora biti u cvijeću- jer je mama rekla da u kući u čijem dvorištu nema ni jedan cvjetak žive zloćesti ljudi.
|
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alo daga, ja tek vidjela ovo... Nastradala si. U posjet kad dolazim donosim ono čega bi se riješila!!! |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma samo nek ja tak nastradam češće malo- šta se mene tiće, s kamionom dojdi slobodno, alata imam dosta--možemo odmah i posaditi. da dobiš ideju svrni na moj grunt- z akat reu sam neku skicu radila- biti će ti sve jasno
|
|
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje upomoć. Trebam sjeme ili dvije malene biljčice mirisne bijele grahorice.
Jedna je za mene a jedna za nama (posebno dečkima) jakooooo važnu osobu. Ima li je itko???
|
|
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
doduše mene zanimaju sve boje, pa ako netko ima, javi se...
|
|
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim tko ima buhač da mi pošalje biljkice ili sjeme, ili proda ili štagod bilo- trebam ga posaditi oko terase- već 5g nemamo zaprašivanje komaraca i ostale gamadi, a djeca su mi alergična na ubode svih vrsta insekata. Zato molim tko ima ili može nabaviti, neka mi se javi, ovu biljku tražim pod suho zlato.
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje bi taj buhac trebao rasti? mozda ga ja imam gdje blizu al neznam.. i sta je to cubar?
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postoji tema o buhaču na forumu- sličan je ivančici kod tebe bi ga moglo biti
čubar sam nabavila- u principu dodatak jelima li je super za kombiniranje u vrtu s nekim kulturama
i za jedno i drugo škicni malo po bio vrtovima
dobrodošla nazad
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mama, kod nas je buhač već ocvao, barem na mjestu gdje ja znam da ga ima. Više puta sam ga pokušala saditi u vrt ali mi nije uspjelo.
Bilo ga je za kupiti u Decori, neznam da li je već kasno
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja jasmin ,pa ako želiš mogu ti poslati...On je već ocvao ,pa prepostavljam da se može već slati...
A maline mogu poslati u jesen...
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
buhač su uzgajali po cijele livade, mora uspijeti- ima li suhih cvjetova da ga zasijem??
možda ne uspije samo kad ga seliš moram ga bilo kako nabaviti, klinci su mi puni uboda a stariji je alergičan- ja ću pokušavati dok ne uspijem- nisam tvrdoglavo magare bezveze
|
|
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka hvala ti- jasmin je moja najdraža biljka- maltretiram sve ukućane jasminom (omekšivać, osvježivać....) i baš on mi se nije bio primio- pa lijepo molim ako imaš grančica, bila bih ti zahvalna.
Maline može na jesen- muž je shvatio da su one fine i da bi ih trebalo posaditi
|
|
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošalji mi adresu na pp.
Najvjerojatnije ću poslati sljedeći tjedan,javim kada pošaljem...
Budem poslala sa korjenom.
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napravila sam reviziju, šta mi se primilo , šta je propalo i moram priznati da se jadno osječam sad kad sam sve to stavila na papir...puno toga mi je propalo-a neznam zašto...
stavljam novi "normalni" popis šta trebam pa ako netko ima nešto od toga bila bih zahvalna.... napraviti ću i popis onoga šta mi je uspijelo i od čega sakupljam sjeme, tako da se i vi možete predbilježiti za nešto šta vama treba a ja imam. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |