Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dada šta da napišem kada su sve već rekli....
Uživam gledati tvoje radove.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Mmmmmmmmmmmm kakva divna jajčeka. Ono plavo s anđelakima je nešto kak ja volim
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
dada28, ukrasena jaja su divna. Da li ces napraviti koje s uskrsnjim motivima, npr. zeko, pile, sarena jaja u gnijezdu, narcisi, jaglaci, i slicno. Takva bih mi dobro dosla kao ukras za stan. Ako prodajes, kupujem!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Predivni su ti radovi! |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma naravno da ih prodajem...pošalji mi poruku na privatnu poštu, dogovorimo se...napiši kakve motive želiš... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam prvi puta radila na kutiji...čini mi se da je malo prešareno...imam još jednu koja nije ofarbana, pa sam mislila zamijeniti poklopce, tako da uz ovaj poklopac ide donji dio koji bi bio jednobojan...
![]() ![]() malo su mutne fotke |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlični su motivi i rad ti je ispao super, baš je savršeno, svaki za sebe, ali slažem se da pokušaš ipak u drugačijoj kombinaciji, da se ne "tuku" dva ovako lipa motiva.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ovaj ornament ti je poseban, što je to (šablona, salveta..).Pukotine na "poklopcu" su ti fantastične i slažem se da zamjeniš gornji dio jer koliko vidim i pukotine su na donjem dijelu manje pa onda imaj u vidu kad radiš "zamjenske dijelove" - (kao da mjenjamo dijelove na autu ha ha )
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Što počneš raditi od prve je savršeno izvedeno!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dada,prekrasno je!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada ništa nije prešareno.
Dapače...
Posebo je!!!
|
|
![]() |
|
Hvala svima, i pohvale i kritike su dobrodošle...ipak ću pokušati zamijeniti poklopce, pa ću vidjeti kako će biti...uvijek mogu vratiti nazad...
Gogs, taj ornament je slaveta...zajedno s pukotinama. |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dada kutija je i ovako prekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ipak sam se odlučila za zamjenu poklopaca...mislim da je ispalo prilično dobro...u svakom sliučaju, čini mi se da je bolje nego što je bilo...
![]() ![]() ![]() Onaj poklopac s cvjetnim motivom još čeka kutiju...primam prijedloge o mogućoj boji kutije... |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Oooooo, ovo je pun pogodak!
![]() |
|
![]() |
|
Završila sam i drugu kutiju...sad mi se više sviđa
![]() ![]() ![]() "Uživo" mi je puno ljepša |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma bravo za obje kutije, onaj ornament si stvarno ispasirala prekrasno ali i cvijet je dobio "svoje" takvom jednostavnošću.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo je sad puno bolje, bravo!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svaka čast dada!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma super! Ovo je odlično!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |