Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nadali, meni se najviše sviđaju onaj tanjur sa ružama i onaj set crvenih ruža...di nabavljaš te flaše? baš su super
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Sve ti je prelijepo, a ovaj tanjurić me je baš oduševio
![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Ali ću možda ja trebati tvoju pomoć tu i tamo, a ja se ne zezam...
![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Flaše u obliku violine i srca nabavljam za sada u Poljocentru
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ruka ruku mije
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
a di to dođe? i kulike nofci to košta?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Obzirom da sam ja iz Varaždina to sam tu i kupila, ali sam sigurna da postoji i u Zg http://www.poljocentar.hr/kontakt.htm evo link na njihove stranice i tu je adresar po gradovima.
Što se cijena tiče violinu sam plačala 13,50 kn + čep oko 2,5 mislim, a srca 7,90 kn + čep 2,5. Čini mi se da to i nije previše obzirom na oblik
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ni meni se ne čini da je to puno...a ja bum malo prosurfala njihovim stranicama...nisam ni ja iz zg, meni je vž bliže nego zg
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Onda bi bilo lijepo da se i vidimo
|
|||
![]() |
|||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
||
Prekrasno,prekrasno
![]() ![]() |
|||
meni je super u životu
|
|||
![]() |
|||
||
Esmeralda ima tu svega, i riže i salveta i decoupage papira, ovisi koji mi se motiv koji dan svidi, a ima i kombinacija raznih.
|
|||
![]() |
|||
||
javit ću se svakako ako budem dolazila
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
draga radovi su ti preprekrasni,odusevljavaju,a izbor motiva izuzetan,svaka cast
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
odlični radovi!
![]() |
|||
![]() |
|||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||
Krasni radovi! |
|||
![]() |
|||
||
Hvala kaća, rose, sanjam. Ja se samo malo igram
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
sve bolje od boljeg
![]() |
|||
![]() |
|||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||
Da, "i ja se igram", a tako se zove i moja tema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Tanjurić je stvarno savršen.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nakon dužeg vremena eto mene ponovno...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |