spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo smo bili vrijedni (koliko smo mogli)....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Malo Božoćnih ukrasa i zvonce koje jeoš trena na doradu jer bi trebalo biti ukras za vrata...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
khm....khm...khm---hehehe, jesi jesi
ova prva slika ide meni od bor
![]() i ja sam bila sinov pcelica jer sam imala danas narudzbu..ojdi poglec
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a da i jedno zvono meni....
|
|
![]() |
|
Jassi čim složim zvono pakiram ga i putuje k tebi!!!
![]() |
|
![]() |
|
brm brm......vidla sam na decoupage forumu kak zgleda u konacnici...juhuuuuuu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
spring prekrasni radovi,zvoncici su mi favorit
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala!!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
springica, super super...onaj tanjur sa božikovinom ti je tako previno jednostavan...definitivno favorit...a zvončići i kurasi su za popapati.
|
|
![]() |
|
Ja se duboko ispričavam svojoj patuljčici jer nije istina da sam samo radila zvona i ukrase za bor.. imala sam i veeliku njenu pomoć...
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako ste to slatko napravile obje :)
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
pohvale tebe, petica za patuljcicu
super ste to izvele
![]() |
|
![]() |
|
mallory&mickey ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Spring, los i djed mraz naši su favoriti... Sjajno ti idu ovi božićni ukrasi...
M&M |
|
![]() |
|
mallory&mickey ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
CD-i su mrak!!! Sjajna ideja... Već dugo imam snjegoviće i baš tražim gdje bi se mogli prilijepiti...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Stvarno genijalno!!! M&M |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo, platna krasna, a ukrasići super i ja jučer izrezala od mase oblike i suše se da ih danas poljepim sa salvetama, super
|
|
![]() |
|
Hvala vam!!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasni radovi........ ali ovo je prslatko |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gotov "proizvod"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma odlično je, nema šta!!! genijalna ideja!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |