Osteospermum |
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Korisnik | |
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali ga ima i u sjemenkama ja nisam nigdje vidjela po trgovinama, kako skupiti sjemenje od biljke....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sjeme dobila, ali jednostavno ostaviš cvijet poslije cvatnje da se dozori sjeme na biljci...i pokupiš dok je suho.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u toplijem podneblju zna se i sam rasjemeniti, tako da sljedeće godine bude dosta novih biljčica
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a ja sam jutros otisla po jeso jedan u Konzum, heheh ne mogu im odoliti, predivni se!
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ću izgleda trebat u pohod po susjedstvu, pa da vidim ko ima biljčicu da "posudim" malo sjemena...a kad se sije, kakvi mu uvjeti moraju biti
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima ih raznih boja, jednobojnih i šatiranih, čak i različitog oblika latica ali su mi svi prelijepi
|
|
VITA
Nedavno posijan Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje prošle godine doslovno pokosila kosilicom jer sam mislila da su "gotovi" Na moje iznenađenje niknula je cijela gomila novih biljčica koje se spremaju na cvatnju. Kada procvjetaju uslikat ću ih. |
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene je jednostavno osvojio i ove godine je moj broj jedan. a kakav mu je tempo rasta? danas sam u jednoj sjemenarni vidjela male od 1,80 KM, pa ne znam isplati li se u njih investirati i čelati ili odmah kupiti malo veće? |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa veče će biti i skuplje a i ove male će narasti :)
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzo rastu, mirno možeš kupiti mali i posaditi vani |
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel netko zna da li ovaj domaci jarko ljubicasti pravi sjeme? Ja sam vise puta gledala, nesto mi se ne cini da napravi sjeme. I oko moga ogromnoga nema malih niknutih,nego samo se njegove grane hvataju za zemlju i zakorjenjuju.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moralo bi biti sjeme kao i kod svakog, ali nemam ništa protiv da se zakorjeni, pa kad se dobro uhvati, molim te misli na mene - tako dobijem gotovu biljčicu, jedino je pitanje dali će biti baš takve boje. A možda si ti to već provjerila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da ga ošišaš...možda krene ponovo
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...da njemu nije previse vode?
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja je vlažna, ali on ne pliva u njoj,ako to mislite.Nisam ga zaljevala već par dana!
Misliš Iris da bih i to mogla pokušati, na kako kratko da ga ošišam?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni izgleda ko da je od previše vlage takav. Ne znam,nije mi se to nikad desilo no ako ga porežeš,poreži ga na 4-5 cm od zemlje.E sad ne znam koliko je velik taj tvoj i koliko je odozdo razgranat. Probaj(ako ima od zemlje više grana) svaku granu odrezati da barem dva pupa(kod lista) ostanu.List možeš odrezati ako je i donji takav.
Nije da ja to znam,nego mislim tako. Naime,tako ja radim u sličnim situacijama.
Nadajmo se da će neki stručnjak doći i iz iskustva reći šta mu je i šta se treba raditi.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma netko mi je na forumu već rekao da on voli jako vodu i da ga zaljeva svaka 2 dana, ma nije moguće da sam ga zeznula???
Danas ću ja njega odmah presaditi u novu zemlju i podrezati.Drži te mi fige da sve bude OK!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držimo fige,Proljeće no ako i propadne nemoj previše sebe kriviti. Bitno je gdje kupuješ biljku i u kakvom je stanju.I sama si rekla da ti je čudan bio kod kupnje.Tako da je moguće da nisi ti kriva,izgleda da je već bio takav.
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja sam jutros kupila dvije biljčice, nisu bile u najboljem izdanju ali mislim da im je to od toga što su dugo bile u trgovini i što nisu zalijevane, tako da ću ih popodne presadit i zalit pa ćemo vidjeti hoću li ih uspijeti spasiti...
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |