OTOK: početci |
Odgovori | Stranica <1 34567 30> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo tu je kraj za danas, za svakog ponešto
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao meni....koliko toga...pcelice mala
ocu klimteka...ocu klimteka...ocu klimtekaaaaaa
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj na OTOK-moji radovi
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa jesam---ocem gaaaaaaaaaaa
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more.....e cim vidim neki od ovih motiva srce mi poleti ka jugu :( uvijek mi zasuzite oci tim morskim motivima. prekrasno, zaista prekrasno :)
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove morske su mi jučer nažicali Zagrepčani da ih nose doma da ih podsjećaju na more, ali su kidnuli doma kad su čuli prognozu.
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslala sam ti pp, a daj ti meni pp s onim kaj sam trazila.............podaci...daj
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad vidla ove tvoje nove zgodne slicice od jucer
ali nikad nije kasno, zar ne
lijepo si to uradila
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon danas objavljene Hippy-galerije (koja me je impresionirala), trebalo je skupiti hrabrosti pa ovo objaviti. Ali ipak, ovo je moja varijanta prozora
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, sve nas je bacila u dilemu da li uopće objavljivati naše radove
drago mi je da si stavila ove prozore, meni je to prekrasan motiv...super si ovo iskombinirala sa lozom, bršljanom i teglicma...skroz mi je to dobra ideja.
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super su..gledam ih i mislim si kaj mi je tu nepoznato, kad skuzim dodaci...bravoooo
joj ne brini, ja sam zbog nje skoro danas odustala od svog rada..hehehe zenska je sjajna
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha..sad više nisam teta..sad sam ŽEMSKA |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam još neki dan htjela odustati, ali ovo danas je previše. Otoče, dobro jutro, punih pet dana bez slika, budi se. Pa ne možemo svi biti kao Hippy,ali SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE I VIŠE NAPREDUJEMO (kako tko)
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam od ovih prozora htjela napraviti 4 godišnja doba, ali napravila sam ono za što sam pronašla salvete.
Ali prozora još ima, pa nikad se nezna.
A slikica sad neko vrijeme neće biti, trebalo bi se uhvatiti slastica i sličnog
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlični radovi,svaka čast!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesenski prozor mi je najljepsi. fali ti proljece, trebas neke proljetne salvete? moram prokopati ali sigurno imam takvih :) moram imati salvetu s motivom svog najdrazeg godisnjeg doba. :)
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolači e kolači, i ja moram početi s njima ali i čišćenje uf, uf, uf
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |