Decoupage by leon@rda |
Odgovori | Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo. I mene zanima tehnika izrade savrsenog ruba.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
me like it
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leonarda od radova ne znam što bih izdvojila, jer su svi super.
Ali, nemoj da te više tako dugo čekamo sa novim radovima...
Svojim radovima si mi uljepšala ovaj tmurni petak...
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kako mislite kako sam napravila rub?
ajde netko će valjda pogoditi.....a reci cu vam |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
označila si selotejpom i posprejala zlatnim sprejom
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretekla me Iris, stavila na tanjur neki okrugli papir malo manji of tanjura i posprejala
ili
tanjuri su bili već takvi - sa rubom
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam draga.........ja tako okruglo ne bih mogla selotejp zaljepiti ajde,ajde reci cu vam.... |
|
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako...okreneš naopako, staviš manju posudu gore i posprejaš...al sam maštovita
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leonarda, Koliko još? |
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma domačice moje..........jaaaako jednostavno evo da vam ne odgovorih...i same biste došle do zaključka......stari poklopac, najjednostavnije jer ga mozeš podići a tanjur ili neka druga posuda malo teze....i to je to....
|
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miškopiško bi mogla biti u pravu
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam blizu
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je ...nagrada za miskopisko |
|
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne draga...to se zove inteligencija ( snalaženje u novonastaloj situaciji ) |
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
leonarda da te pohvalim, radovi su predivni. .. .ja radim sto na sat ali ne stižem ništa staviti na forum, kad nađem vremena obećajem da ću staviti slikice. .
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti draga i nemoj tako.....radovi se moraju vidjeti...i to što prije čekamo |
|
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga leo, sad sam sjedila sat vremena za kompom i sve napravila, a kad ono sad ne mogu staviti slike na forum. .uvijek imam neke probleme s tim slikama. .upomoć. .pa neće mi se kopirat uopće. .
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam bas mastovita bila...nastavila sam sa tanjurima...pa da vam pokazem
mali tanjurić |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |