Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori | Stranica <1 34567 30> |
Korisnik | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno antonija
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam probleme sa ruselijom, tj. sa osama. Pojedoše mi pupoljke. Sve ih izbocaju i oni se osuše. Ima li neko takav problem? Šta da radim?
To mi se prošle godine desilo sa lagerstremijom. Nisam joj pošteno ni vidjela cvijet. Ona još nije pupala, očekujem ovih dana. |
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija prekrasna ti je ruselija
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko su stare tvoje ruselije antonija? gdje si ih nabavila?
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ih drzis zimi?
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crvena je stara 2 godine, bijela je ovogodišnja, imam još jednu kojoj ima dosta godina, ovu crvenu sam od nje zakorijenila
ja ih zimi dežim van ne unosim ih, na proljeće ih ošišam ali ja živim na moru, na kontinentu se moraju unijeti unutra |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh, da mi je znati gdje da je drzim zimi, popsto dvije godine zimi ugine.Samo pocrni i gotovo je. ove zime se jedva nesto spasila i evo se rasirila, ali strahujem da nece opet.Drzala sma je u toploj prostoriji.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, ja je ne bi držala u toploj prostoriji nego u negrijanoj, kad u mene može vani onda mislim da ne treba biti u toploj prostoriji, samo neka je prostorija svijetla. neznam znaš li da one neće tešku zemlju, vole dosta vode ali neće da su mu žile stalno u vodi.
|
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam htjela pitati gdje da ju smjestim i kako da ju zaljevam zimi ??
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39 zalijevaj je ponekad, tek toliko da se ne osuši |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, kako i u koje vrijeme razmnožavaš ruseliju?
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene zanima to pitanje ! Antonija mozes pomoci ? |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja preko ljeta najčešće polegnem jednu granu, u istoj grasti malo je zakopam u zemlju i ona se ukorijeni, ili pelcerima ali tada stavim u hormon za zakorjenjivanje.
|
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, a jel ju ošišaš malo u jesen?
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Antonija
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara, ne u jesen nešišam, šišam u proljeće samo što je suho, a bude uvijek po koja tanka grančica. |
|
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje za Ninu, u kojoj cvjećari u Mostaru si je kupila.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao sto je ovo lijepo....moram to nabavit.... to mi je dugogodisnja zelja....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put ove godine imam ruseliju i prekrasna mi je. Cvala je cijelo ljeto, a cvate još i sada.
Sada su izrasle ove velike grane koje stoje uspravno. Jedna cvate. Hoće li se te grane spustiti ili ? Što s njima? |
|
Odgovori | Stranica <1 34567 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |