Phlox |
Odgovori | Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Mimar predivno., ja imam samo jedno plavastog, lijep je - žao mi je što dosta kratko cvjetaju
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye krasni su ti ovi visoki. Ja njih čak više volim od niskih, jer cvatu do kraja ljeta, mirišu i obožavam ih.
Evo i mog šarenog okatog. David, bijeli mi tek danas procvao. |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Waterlily prekrasan je!
I da, cvjeta cijelo ljeto (čak ga i moj svekar voli zbog toga, njemu je inače cvijet samo ono što cvate od proljeća do jeseni).
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da prekrasan miris imaju
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vam plamenci. Meni su jedna od dražih biljaka.Ovi bijeli sa šarenim okom su posebno lijepi.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konacno sam danas nasla gomolje ,bilo je samo u ovoj boji ,raste do 1 m visine
znaci sadim ga na suncano mjesto |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetima.
Nisam ni znala da mogu biti tako divnih boja. Predivni cvjetni tepisi. |
|
igy81
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znao da se mogu kupiti kao gomolj.
Morat ću ih potražiti u trgovinama, jer sa visokim plamencem iz sjemena nisam imao sreće posljednje dvije godine. |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisu ti nikli ili nisu dobro uspjevali kasnije??? |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sada je pravo vrijeme za nabavu gomolja, kod nas ih je već nestalo po trg. centrima (interspar) i poljoapotekama |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, prekrasni su vam floksići. Ja kad vidim taj cvijet na slici, čini mi se kao da osjećam njegov miris.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
igy81
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje kupiti sjeme višegodišnjeg plamenca?
Do sada sam samo nalazio phlox drummondi srednje visine i dva puta sam ga sijao i nije niknuo. Sijao sam ga u kući u 4. mj. vani u 5mj. Znalo mi se dogoditi kod verbene ili petunije da sjeme nikne, ali ne napreduje. Ako mu nakon sijanja treba hladan period ne mislim ga držati u frižideru. Kakva su vaša iskustva sa sijanjem plamenca? |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam sjeme od renomiranog proizvođača, pa opet nije niknulo. No visoki plamenci se lagano daju razmnožavati vegetativno.
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |