Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 13:26
lantana,ove godine sam ih prvi put zasadila,za sada su ok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 13:28
neznam biljčici ime ali joj nepaše kod mene..nikako više od dva cvijetasmile60
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 13:30
neznam ime ali je lijepo Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 14:06
eto kako izgleda baza cvijeta agave,listovi su se stanjili i suše se pa ih ja polako režem
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 20:39
sreca sto ima mladica od agave.Imam je i ja,i vec nekoliko je izniklo mladih .
Uf taj plavi cvetic je bas sladak,neobican
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2008 u 16:21
Koliko je stara ta agava? Izgleda mi jako velika. Imam i ja jednu malu agavu, niklo je pet - šest mladica pored nje. Malo je problematično preko zime, pa je i bolje da ne naraste velika jer ne znam kamo bih s njom. I meni se jako sviđa onaj plavi cvijet.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2008 u 23:47
Duda, predivno!!! smile141
Sad tek vidim da nisam povirila u sva dvorišta u Murteru!!! Wink
Naći ću ja tebe i tvoju ljepotu kad-tad!!! smile184
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2008 u 20:29
Agava je super, imam ih i ja u dvorištu, ali bojim se da ću im morati potražiti novi smještaj, jer rastu i šire se ko lude.

Plavo je moj favorit - ma koko se zvalo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2008 u 21:06
Ljubičasta lantana, smile227 prvi put je vidim, kao i druga dva cvjetića...prekrasno.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2008 u 22:53
Triša, sa agavom sam imala dosta muke do sada,trebalo je držati je urednom(rezati velike i teške listove)a a ona je puna soka koji doslovce zna"pržiti" kožu ...a tu su i bodlje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2008 u 23:22
andrea,vidim da si se već vratila sa godišnjeg..baš mi žao da nisi skočila do mene Disapprove no biti će nadam se  još prilike
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2008 u 23:24
ova agava je stara 38 g
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 10:24
Pa to sam mogla i misliti, pa neka je čuvaj, je baš je fora što je tako stara.
Ja imam u vrtu ružu koja je stra 35 godina i jako sam ponasna na nju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 16:16
Duda, danas sam prvi put pogledala tvoju stranicu. Cvijeće ti je prekrasno kao i cijeli vrt.smile141
Pišeš da ti se kalistemon ne može zgusnuti. Da li ga obrezuješ? Ja svoje porežem kad prestanu cvjetati (one loptice što ostanu iza cvatnje) i na tom mjestu pojavi se više novih grančica. Na taj način postaje sve gušći.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 22:39
Ove jeseni imat ću posla sa skidanjem cvijeta od agave(da se ne bi samostalno srušio)..negdje sam čula da se taj cvijet može osušiti i nekako preparirati i tako sačuvati...bilo bi mi baš drago
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 22:41
Seni,hvala..slikat ću calistemon da vidiš u čemu je problem
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 22:52
neznam ime ali ima male žute kuglice za cvijetiće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 22:54
kozija krv..super raste u 6 mj je ludnica od hrpe cvijetova i divnog mirisa..sada u ljeto cvate sporadično
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 23:25
Prošle godine sam kozju krv prvi put omirisala na Čiovu i zaljubila se u nju.
Nabavila sam je, ali je držim u teglici i tražim najidealnije mjesto za nju.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2008 u 10:17
Ova kozija krv cvate kraj petog i cijeli šesti mj,prošle jeseni sam nabavila i crvenu i ove godine je dala jedan skromni cvijet,ona navodno cvate iza ove žute.Moji roditelji imaju je zasađenu u vrtu pored ograde i to u Zagrebu na Sljemenu(preko puta tunela..ako tko zna)i nema frke da bi se smrznula- 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.