Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sreca sto ima mladica od agave.Imam je i ja,i vec nekoliko je izniklo mladih
![]() Uf taj plavi cvetic je bas sladak,neobican ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Koliko je stara ta agava? Izgleda mi jako velika. Imam i ja jednu malu agavu, niklo je pet - šest mladica pored nje. Malo je problematično preko zime, pa je i bolje da ne naraste velika jer ne znam kamo bih s njom. I meni se jako sviđa onaj plavi cvijet.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Duda, predivno!!!
![]() Sad tek vidim da nisam povirila u sva dvorišta u Murteru!!! ![]() Naći ću ja tebe i tvoju ljepotu kad-tad!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Agava je super, imam ih i ja u dvorištu, ali bojim se da ću im morati potražiti novi smještaj, jer rastu i šire se ko lude.
Plavo je moj favorit - ma koko se zvalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ljubičasta lantana,
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša, sa agavom sam imala dosta muke do sada,trebalo je držati je urednom(rezati velike i teške listove)a a ona je puna soka koji doslovce zna"pržiti" kožu ...a tu su i bodlje
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
andrea,vidim da si se već vratila sa godišnjeg..baš mi žao da nisi skočila do mene
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ova agava je stara 38 g
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa to sam mogla i misliti, pa neka je čuvaj, je baš je fora što je tako stara.
Ja imam u vrtu ružu koja je stra 35 godina i jako sam ponasna na nju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Duda, danas sam prvi put pogledala tvoju stranicu. Cvijeće ti je prekrasno kao i cijeli vrt.
![]() Pišeš da ti se kalistemon ne može zgusnuti. Da li ga obrezuješ? Ja svoje porežem kad prestanu cvjetati (one loptice što ostanu iza cvatnje) i na tom mjestu pojavi se više novih grančica. Na taj način postaje sve gušći.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ove jeseni imat ću posla sa skidanjem cvijeta od agave(da se ne bi samostalno srušio)..negdje sam čula da se taj cvijet može osušiti i nekako preparirati i tako sačuvati...bilo bi mi baš drago
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Seni,hvala..slikat ću calistemon da vidiš u čemu je problem
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Prošle godine sam kozju krv prvi put omirisala na Čiovu i zaljubila se u nju.
Nabavila sam je, ali je držim u teglici i tražim najidealnije mjesto za nju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova kozija krv cvate kraj petog i cijeli šesti mj,prošle jeseni sam nabavila i crvenu i ove godine je dala jedan skromni cvijet,ona navodno cvate iza ove žute.Moji roditelji imaju je zasađenu u vrtu pored ograde i to u Zagrebu na Sljemenu(preko puta tunela..ako tko zna)i nema frke da bi se smrznula-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |