Ukrasni sljez - Althea rosea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Moj sljez niče, ne u potpunosti ali nekih 30-40 %. Sađen je plitko.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ja sam ga lani sijala s početka proljeća, ove godine bi mi trebao cvjetati, a također i sad sam ih opet dosta posijala, neki su već niknuli..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
petit....ne znam koje veličine je sjeme i da li ga možeš pronači u zemlji, ako možeš, izvadi ga i ponovo posij, a odozgora smo mrvicu zemlje pospi, ako ne skini gornji sloj zemlje. Ako je dublje sijan teško da će niknuti
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ma ne, ne ![]() ![]() Hvala na infu
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Monstera kakve sljezove si sijala? Je li možda neki dupli? Ja imam samo klasične bijeli i roza. Pokušala sam sijati duple ali nisam do sada imala sreće... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Miro, lijepi su cvijetići sljeza...... crveni malo više......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Ovaj prvi izgleda je jedini ostao a ove godine je izgledao ovako...
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasne biljke, jedina im je mana što nakon 2 sezone cvatnje propadnu, zato treba na vrijeme posijati nove generacije
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Evo da i ja dodam jednog svoga ovoj lijepoj kolekciji ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
U nas ovi obični rastu svukuda i meni svejedno izgledaju prelijepo bez obzira što neki kažu da su bezveze jer su po njima oni "divlji" . A i inače je extra biljka, uspjeva na suncu , ne traži vode, cvjeta krupnim žarkim cvjetovima...a ovi dupli su osjetljiviji, češće im listovi obole ako je vlažno ali imaju i oni svoju draž u duplim cvjetovima podsjećajući na ružu
|
|
![]() |
|
u pravu si Sunlight,zato mi se dupli i svidaju,pa ako smijem moliti kad ce biti sjemenkica da mislis na mene.unaprijed ti hvala
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |