Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ukrasni sljez -  Althea rosea
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ukrasni sljez - Althea rosea

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567>
Korisnik
Poruka
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 08:00
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Pročitala sam ovo:

Sije  se tijekom lipnja, i to vrlo plitko. U rujnu se biljčice presađuju na željeno mjesto gdje će cvjetati sljedeće ljeto. Na toplijim položajima može postati višegodišnja biljka. Moj je krenuo, zasađen je na Krku.
Možda nije pravo vrijeme ili si ga duboko posijala. 

Vjerujem da će krenuti samo malo strpljenja  petit

A da ga probam malo rastresti zemlju, nisama znala da se plitko sadi ( iako ne vjerujem da je preduboko)  

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 09:01
Moj sljez niče, ne u potpunosti ali nekih 30-40 %. Sađen je plitko.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 09:13
Ja sam ga lani sijala s početka proljeća, ove godine bi mi trebao cvjetati, a također i sad sam ih opet dosta posijala, neki su već niknuli..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 11:19
petit....ne znam koje veličine je sjeme i da li ga možeš pronači u zemlji, ako možeš, izvadi ga i ponovo posij, a odozgora smo mrvicu zemlje pospi, ako ne skini gornji sloj zemlje. Ako je dublje sijan teško da će niknuti
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 21:21
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

petit....ne znam koje veličine je sjeme i da li ga možeš pronači u zemlji, ako možeš, izvadi ga i ponovo posij, a odozgora smo mrvicu zemlje pospi, ako ne skini gornji sloj zemlje. Ako je dublje sijan teško da će niknuti

Ma ne, ne smile157 koji sam ja baksuz. Nažalost, nit sam našla sjemenke u zemlji a nemem ni zalihe. Eto, više sreće drugi putCry
Hvala na infu
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:39
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ja sam ga lani sijala s početka proljeća, ove godine bi mi trebao cvjetati, a također i sad sam ih opet dosta posijala, neki su već niknuli.. [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

Monstera kakve sljezove si sijala? Je li možda neki dupli?
Ja imam samo klasične bijeli i roza. Pokušala sam sijati duple ali nisam do sada imala sreće...
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 21:15

Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 22:44
Miro, lijepi su cvijetići sljeza...... crveni malo više......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 11:17
Originalno poslano od člana Marinn Marinn napisao:

Evo mojih sljezova....

prekrasni cvjetovi posebno ovaj prvi baš me oborio s noguClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Marinn View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marinn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 02:43
Ovaj prvi izgleda je jedini ostao a ove godine je izgledao ovako...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:06
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:08
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:10
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:24
krasne biljke, jedina im je mana što nakon 2 sezone cvatnje propadnu, zato treba na vrijeme posijati nove generacije
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:55
Originalno poslano od člana Marinn Marinn napisao:

Ovaj prvi izgleda je jedini ostao a ove godine je izgledao ovako...

PRELIJEP  je i ovakav neznam koji je ljepšismile75
Na vrh
Sunlight View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 147
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunlight Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 18:46
Evo da i ja dodam jednog svoga ovoj lijepoj kolekciji

[/URL]
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 19:15
ja nazalost nemam duple koji su mi predivni,a vasi su stvarno predivni.evo koje ja imam

Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 19:21
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
Sunlight View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 147
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunlight Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 19:48
U nas ovi obični rastu svukuda i meni svejedno izgledaju prelijepo bez obzira što neki kažu da su bezveze jer su po njima oni "divlji" . A i inače je extra biljka, uspjeva na suncu , ne traži vode, cvjeta krupnim žarkim cvjetovima...a ovi dupli su osjetljiviji, češće im listovi obole ako je vlažno ali imaju i oni svoju draž u duplim cvjetovima podsjećajući na ružu
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 20:10
u pravu si Sunlight,zato mi se dupli i svidaju,pa ako smijem moliti kad ce biti sjemenkica da mislis na mene.unaprijed ti hvalasmile79
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.