Biljka račić - Beloperone guttata |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija jel to ona gubi listove?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
margot
Novo sjeme Pridružen: 23 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je dvije zime prezimila na balkonu, ali ove godine sam ju unjela u kuću.Prošle godine nam je nenadano pao snijeg pa sam bila u strahu da će smrznuti...i tako da se ne ponovi
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro,počet ću ga hranit uvjek ga zaboravim jer mi nije u blizini inače bi ja njega kao i svo moje kućno cvijeće hranila korom od banane i mlijekom..
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednom mjesečno će mu biti dovoljno preko zime
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti hvala sara ,znači ostavljam ga gdje jest..da ga gnojim sad kroz zimu ili... |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar, tvoj mladi račić bit će zadovoljan da na hladnijem mjestu prezimi, a u proljeće će onda lijepo krenuti, naročito ako mu dodaš malo gnojiva
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije žuta margot,bar mislim da nije..dobila sam pelcer na kavi ..pošto je jako mala zanima me dal bi trebala da je unesem u grijanu prostoriju,trenutno mi je u negrijanom stanu zajedno sa sukulentima
|
|
margot
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš žutu?Gdje si ju nabavila?
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam je i ja i baš sam sretna ,jer mi se jako sviđa biljka
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su lijepe, moja zuta je drugacija od tvoje, Jagoda. Dakle dvije su vrste zute, i jedna crvenkasta. Na netu se moze vidjeti jos vrsta...
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
margot
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam tu biljčicu, jedina je preživjela ovogodišnju najezdu svih mogućih štetnika na mom balkonu.
Hvala na savjetu |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba vidjeti kako je stanje korijena u teglici, ukoliko je prenabijeno i zgurano malo novog mjesta ne bi skodilo.
žuta se dosta tesko vidja ali se zna ponekad naci u vrtnim centrima
|
|
margot
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje nabaviti žutu?
|
|
margot
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam tu biljku već tri godine i do sad je nisam unosila u kuću, ali kako je naglo zahladilo odličila sam ju ipak unjeti.
Moja biljčica je visoka oko metar, ali ima dosta sitno i tamno lišće.možda bi je trebalo presaditi? |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda predivni su ti.....Ako zaista može vani onda se toplo preporučam. Bez brige sjetit ću se na lijepoj ponudi
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo javljam se na ovu temu jer već godinama imam ovu nezahtjevnu i dekorativnu biljku. Nije mi u vrtu ali je uvijek vani i nikakve brige nema s njom. Ove sam godine nabavila još jednu žutih cvijetova. Lora ne brini ja ću ti donesti biljku, samo me moraš podsjetiti....Evo mojih .račića....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan ti je Antonija. Ja odavno pikiram na njega, ali s obzirom da kod nas ne bi preživio vani,svaki put se uspijem suzdržati da ga ne donesem doma....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Antoniji, imam ga i ja sada! Divan je!
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |