moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak dakle, mislim da bum ja to s'e morala dojti videti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
konačno sam nakon god dana dočekala cvijet i borbu sa njenom agresivnošću
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
još cvijeća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sad cvatu ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dragoljub u nekoliko boja
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
nezaobilazni-obavezni
![]() jadnici obrasle ih buče, tikve, tikvice, i kaj ti ja znam .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
malo povrća ono kaj mi je ljepše
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
još malo
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, cvijeće prekrasno, a povrće vrlo korisno, obožavam balancane - nisam znala da i kod tebe uspjevaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svega ima,divno,a sta je ono na 4 slici,jako narandzasto,bas divan cvetak.A mogu misliti kako si se obradovala kad ti je procvetala pasiflora.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I mene zanima što je to na četvrtoj slici: Baš je neobično.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak je sve đunglasto! To je i meni cilj!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je super, ali posebno mi se dopao onaj crvenkasti suncokret!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala!
|
|
![]() |
|
moja đungla se pretvorila u sramotu kak ne stignem od kraja 8 mj bit u njemu sam pobiram stvari ,ni ja neznam kaj je kaj ,dobro nekaj znam
imam par sjemena "onog"naranđastog-otkud mi je samo poznat taj izraz ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ukrasna paprika me razočarala nema ni jedne plave ,nek mi neko veli da na vrečici nema plave paprike, il sam ja daltonist, ima još sjemena možda bu druge godine
![]() a bila je ovakva ![]() ![]() ![]() sad su sve žarko crvene |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
to nije nista novo,meni se to vec desavalo s dalijama...
a plavu papriku jos nisam videla,jedino tamnoljubicastu ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uistinu prekrasna cvjetna oazica... Uživam u slikama, i priželjkujem tako nešto u mom, za sad, zelenilu ber puno šarenila.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |