Pakujac - Aquilegia |
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam posijala pakujac prije koji tjedan, ali još ništa nije niklo. Da li je to normalno, pošto piše prije da im treba vremena da niknu?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da normalno je, nekad niknu i za mjesec dva. |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ima kupiti sjeme Pakujca?Jel sada malo kasno za sijanje?
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih šatirano crvenih u jednom od otoka..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida,
Prekrasno
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wooow Anaida ovi su predivni skupljaj sjeme
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontek, obavezno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar, Anaida, Silvestra,
predivne boje pakujaca. Ako može koja sjemenkica, bila bih zahvalna cure. |
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skupit ću, Silvy, može!!
|
|
P.Bosmans |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam žutog u tegli, ovo mu je bila druga godina cvjetanja
njega trebam proslijediti dalje, cvjetovi su prošli, malo se ofucao pa me zanima mogu li ga sada izvaditi i poslati kao gomolj (može li čak gomolj ostati bez zemlje) ili da ga ostavim, i dalje povremeno zalijem i čekam rujan ili neko drugo povoljnije vrijeme inače ih vadim u kasnu zimu i bez problema se prime i cvjetaju isto proljeće, naravno, ako su dvogodišnji |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najbolji savjet za pakujce u ovoj fazi je onaj od BB...orezati do tla, no znam kako se ti teško hvataš toga posla. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, predivni su ti!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pravi ljepotani, draga Carol
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pronašla sam ovu temu o pakujcima i zanima me da li se oni mogu sada posijati i kako, nije mi jasno da li oni trebaju biti posaijani i ostavljeni malo vani na hladno ili trebaju odmah u toplo, ovih dana krećemo s grijanjem plastenika di mi bude rasada povrća pa me zanima mogu li i njih odmah unutra
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fanika, samo malo prolistaj prethodne stranice, sve ti je vec napisano.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, pročitala sam sve i još uvijek mi nije jasno da li ono trebaju prvo malo smrznuti da bi nikli ili da možda stavim sjeme par dana u hladnjak da li bi to pomoglo jer hoću da mi ovu godinu i cvatu, a ne tek sljedeće godine, ma probaću svejedno pa ćemo vidjeti
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fanika zar zima traje 3 dana? :) minimalno hladenje je 4 tjedana (gore sam vec pisao kako se siju). Ako zelis imati cvijetove ove godine onda trebas sijati sorte koje cvijetaju prve godine, ostale cvijetaju tek od 2 godine (rijetko se desi da neka biljka procvijeta prve godine).
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |