Vanjin vrt |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Vanja ja sam Vas zamišljala kao nekog ko ima prelijepo sobno bilje i silno želi imati vrt, a kad ono otkriće vi na neki naćin i imate svoj mali dalmatinski prekrasni vrt.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tija
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Vanja, sve sam pregledala, ima tu svega lipoga, jorgovani su mi dragi posebno, pa one ružice, ma sve, a tek kad sve procvita šta je krenilo.................
Biće to pravo malo cvjetno carstvo
Bravo i za vrijednog pomagača.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam ni ja znala za tvoj vrtek vanja..margareta stvarno plijeni poglede,a baš me zanima kako će biti kada se bugenvileje pokažu u punom svijetlu
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Vanja ,Vanja lijepo si ti to sebi isplanirala,on jadničak sve počistio,porezao,pobacao,a ti ga sad nama staviš da se mi malo jadničku smijemo,stvarno je jadan nagrabusio.Dobro ga čuvaj,pazi i mazi kad ti je tako dobar!!!Svaka čast oboma za ovaj lijepi vrt!!
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa eto nisam do sada pokazivala pogotovo kad vidim vaše prelipe vrtove, kamenjare i puuuuno cvića, ipak sam vam pokazala, nikad to neće biti kako bi volila jer ne živimo uz taj vrt i nema ga ko njegovati kako bi tribalo. Ipak uživam u njemu kada dođemo.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika1 mm sam stavila da vidite kako je on veliki "trudbenik" a još i mućenik od alergije ,eto samo radi šale.
A bogunvile će sigurno biti slikane i pokazane vama. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanjo evo me opet ovdje, jer puno toga nisam vidjela, a znaš da volim zaviriti u tvoj vrtek. Sve ti je super, ali one margerite su me opčinile, inače je to jedan od mojih favorite.
Prekrasno , pa mislim da ćeš tome lako pridodati i ovo bar ne moraš misliti na zaljevanje:
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma Vanja zašto ne bi pokazala? kod tebe definitivno ima puno toga za vidjeti mene je utješilo kada čitam cure koliko godina uređuju vrtove i cvijetnjake..znači imam još šanse
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša draga moja gošća, hvala na novoj posjeti i na kaktusiće koje ćeš mi pokloniti, neka znaš da ih nestrpljivo čekam ali neka još ojačaju kod tebe, za čestitke i poklone nikad nije kasno
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa i to velike šanse imaš, samo ljubavi i volje a ne sumnjam da to kod tebe nema na kraju da nema toga ne bi se ni družili i veselili se drugim vrtovima i uspjesima.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože koja ljepota -genijalno-a da sam znala da ti triša dolazi i tebi bi poslala nešto kaktusića
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaci ipak nisam pobrkala loncice
nadam se da ces ovog leta cesce odlaziti u tvoj vrt |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja nas je svih zavarala s onim slikama snježnog Splita, pa smo mislili nema vrt.
A kad tamo ima vrt i pol i to tajni!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da nećeš biti u svom carstvu, gdje ti tm stvara pjesme za tebe i gdje ptičice cvrkuću uz šum mora - onda kad budem u Splitu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Vanjice...pa zar si zaboravila da bi mi rado vidjeli nove sličice tvoga vrta?....a naročito tvoje bugenvilije u cvatu....
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavija draga, drago mi je da si svratila u moj maleni vrt, biti će nešto slikica ovih dana, ali nažalost puno biljaka mi je skroz uvenulo pa neće biti baš nešto za viditi.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanjaaa,nesto lipoga je sigurno ostalo
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio bit će nešto, eto procvitala mi je crvena bugenvila koja je u pitaru cvit nisam dočekala jer su otpali dok sam došla na otok, prije nego sam otišla za Split ugledala sam da mi se lagostremija sprema cvasti a mene nema i neznam kad ću tamo, a ovde dok sam tamo bila propali mi svi đirani i pelargonije šta od suše ili prevelike vode (zalivao mi ih je sin) spasio mi je kameliju i vincu bilu i roza boju, održavao mi je nolinu nogu i novu dracenu a sve ostalo je za plakanje.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa Vanjica ti imaš vrt i to kakave lijepe biljčice, a ja pojma nemam.
Ma moram jedan dan pregledati duže ljepotu u tvom vrtu I čeka te jedna porukica |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |