Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vanjin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vanjin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:35
Draga Vanja ja sam Vas zamišljala kao nekog ko ima prelijepo sobno bilje i silno želi imati vrt, a kad ono otkriće vi na neki naćin i imate svoj mali dalmatinski prekrasni vrt.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 20:09
Hvala Tija
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 23:15
Bravo Vanja, sve sam pregledala, ima tu svega lipoga, jorgovani su mi dragi posebno, pa one ružice, ma sve, a tek kad sve procvita šta je krenilo.................
Biće to pravo malo cvjetno carstvo smile159

Bravo i za vrijednog pomagača.
smile75
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 15:53
nisam ni ja znala za tvoj vrtek vanja..margareta stvarno plijeni poglede,a baš me zanima kako će biti kada se bugenvileje pokažu u punom svijetlu Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 18:03
E Vanja ,Vanja  lijepo si ti to sebi isplanirala,on jadničak sve počistio,porezao,pobacao,a ti ga sad nama staviš da se mi malo jadničku smijemo,stvarno je jadan nagrabusio.Dobro ga čuvaj,pazi i mazi kad ti je tako dobar!!!Svaka čast oboma za ovaj lijepi vrt!!ClapThumbs%20Up
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 20:55
Kontesa eto nisam do sada pokazivala pogotovo kad vidim vaše prelipe vrtove, kamenjare i puuuuno cvića, ipak sam vam pokazala, nikad to neće biti kako bi volila jer ne živimo uz taj vrt i nema ga ko njegovati kako bi tribalo. Ipak uživam u njemu kada dođemo.  
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 20:59
Lika1 smile96 mm sam stavila da vidite kako je on veliki "trudbenik" a još i mućenik od alergije ,eto samo radi šale.

A bogunvile će sigurno biti slikane i pokazane vama.  smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:17
Vanjo evo me opet ovdje, jer puno toga nisam vidjela, a znaš da volim zaviriti u tvoj vrtek. Sve ti je super, ali one margerite su me opčinile, inače je to jedan od mojih favorite.
Prekrasno , pa mislim da ćeš tome lako pridodati i ovo bar ne moraš misliti na zaljevanje:

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:36
ma Vanja zašto ne bi pokazala? kod tebe definitivno ima puno toga za vidjeti Smile mene je utješilo kada čitam cure koliko godina uređuju vrtove i cvijetnjake..znači imam još šanse LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:38
Triša draga moja gošća, hvala na novoj posjeti i na kaktusiće koje ćeš mi pokloniti, neka znaš da ih nestrpljivo čekam ali neka još ojačaju kod tebe, za čestitke i poklone nikad nije kasno smile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:42
Kontesa i to velike šanse imaš, samo ljubavi i volje a ne sumnjam da to kod tebe nema na kraju da nema toga ne bi se ni družili i veselili se drugim vrtovima i uspjesima.   smile169
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 22:51
Bože koja ljepota -genijalno-a da sam znala da ti triša dolazi i tebi bi poslala nešto kaktusićasmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 14:16
znaci ipak nisam pobrkala loncice
nadam se da ces ovog leta cesce odlaziti u tvoj vrt
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 15:58
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

znaci ipak nisam pobrkala loncice
nadam se da ces ovog leta cesce odlaziti u tvoj vrt
Vanja nas je svih zavarala s onim slikama snježnog Splita, pa smo mislili nema vrt.
A kad tamo ima vrt i pol i to tajni!LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 21:31
Nadam se da nećeš biti u svom carstvu, gdje ti tm stvara pjesme za tebe i gdje ptičice cvrkuću uz šum mora - onda kad budem u Splitu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:03
Draga Vanjice...pa zar si zaboravila da bi mi rado vidjeli nove sličice tvoga vrta?....a naročito tvoje bugenvilije u cvatu....smile113
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:58
Flavija draga, drago mi je da si svratila u moj maleni vrt, biti će nešto slikica ovih dana, ali nažalost puno biljaka mi je skroz uvenulo pa neće biti baš nešto za viditi.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:07
vanjaaa,nesto lipoga je sigurno ostalo
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:59
Gio bit će nešto, eto procvitala mi je crvena bugenvila koja je u pitaru cvit nisam dočekala jer su otpali dok sam došla na otok, prije nego sam otišla za Split ugledala sam da mi se lagostremija sprema cvasti a mene nema i neznam kad ću tamo, a ovde dok sam tamo bila propali mi svi đirani i pelargonije šta od suše ili prevelike vode (zalivao mi ih je sin) spasio mi je kameliju i vincu bilu i roza boju, održavao mi je nolinu nogu i novu dracenu a sve ostalo je za plakanje.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 01:05
Pa Vanjica ti imaš vrt i to kakave lijepe biljčice, a ja pojma nemam.
Ma moram jedan dan pregledati duže ljepotu u tvom vrtusmile99
I čeka te jedna porukica
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.