Ešinant - Aeschynanthus |
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kada cveta onaj sa sitnim listićima?
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istovremeno sa ovim, nesto manje cvetova ali duze traju. Cvetace ti i on, mozda je tako odrezana reznica da joj treba vise vremena.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vam tako veliki s tim zanimljivim cvjetićima, da i hoću nemam ga kamo smjestiti.
|
|
cvjetoljubac
Već proklijao Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aeschynanthus mi se toliko svidio da sam imala priliku kupiti jedan sa prepuno pupova, naravno dio pupova je otpao, ostali stoje...ni bolje ni gore, koji listić je opao pa sada čekam kako će joj biti.....
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jjjjooooooooooooooooooojj i ja hoću takavvvv !!!
očarali su me ti vaši ljepotani |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja ga danas u Plodinama vidjela bez cvijeta ( Mona Lisa) i oko 100,00kn košta. Vidim da neki kupuju i za 10,00kn
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow, 100 kn... baš dosta
ali, biljka je stvarno divna |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljčica prekrasna,ja je nisam nikad vidjela,hvala vam na prokazu i upustvu,za uzgoj.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...moje novo društvo....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet je preljep trebalo mije dosta vremena da skužim što voli . valja ju držati vrlo vlažnom. da bi cvala mora biti kraj prozora ali da lišće ne dotiće staklo,godi joj svakodnevno prskanje i nevoli temp iznad 24 c.cvate u 3 i 4 mj. zadovoljna sam ,treba samo malo vremena. ja sam je kupila u obiju 45 kn dosta velika.ps nakon cvatnje trebalo bi skratiti stabljike na polovicu bilj dužine da bi dobila grmoliki izgled . samo to neradimo zato što nam je žao biljke
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Štefice, polako ali sigurno napreduje
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam Mona Lisu prije par godina, nikakav poseban tretman nije imala. Bila je u visećoj košarici pored staklene stijene balkonskih vrata (jug). Zalijevala sam ju 1 puta tjedno, po ljeti je bila prošarana suncem (kroz škure). Nikad ju nisam prskala vodom. Cvjetala je više puta godišnje i lijepo napredovala. (Prilikom selidbe neke sobne biljke su mi se uništile, a među njima i moja Mona Lisa)
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedne vrste Aeschynanthus-a.
Cvjetao je cijelo ljeto. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk draga...ovo je nešto prelijepo, fantastičan je
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Slučajno" imam jednu malu biljčicu, samo ako je budem imala gdje ugurati. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ovako izgleda moja mala biljčica:
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično izgleda
Važno je da je preživjela, a na proljeće je možeš iznijeti na balkon. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je još živa i lijepa je! Štefici
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |