Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti je stvarno krasno...moja anđeoska truba je visoka najmanje 120 cm, ali još nije cvjetala (prošle godine sam je kupila, bila je jako mala)...nadam se da će procvjetati bar dogodine...A plumbago je poseban...moram si nabaviti jedan slijedeće godine.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo još par slikica mojih ljepotica!!!
I mi počinjemo polako pokazivati svoju ljepotu ![]() A ja sam u punom cvijetu ![]() Još jednom gazdarici pokazujem kako nisam samo "noćna" frajla ![]() ![]() Osteospermum iz sjemenke ![]() Lantana, koja ima sve više i više pupoljaka, kao da nije jesen pred vratima ![]() Moj ljubimac krumpirko rascvjetao se na svim grančicama ![]() A ovo iščekujem da procvjeta (cleoma u debeloj sjeni i jedini primjerci koji mi preživjeli ![]() ![]() Anđeoska trublja ukopana s teglom u vrtu ![]() I za kraj naranđa koja nije cvjetavala, bila cijelo vrijeme sva nikakva, a pred kraj ljeta se vratila u normalu i evo kako izgleda sada ![]() |
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Andrea 01, cvijeće ti je SAVRŠENO!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve se rascvjetalo kao da jesen nije pred vratima
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
lantana i krumpirov cvet su moji favoriti
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Andrea01 ŠTA REĆI ZA TAKVU LJEPOTU- BRAVO! SVAKA ČAST!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
andrea šta je to sa rozim cvijetićima jer to imam izgleda i ja ali neznam kako se zove (dobila sam je od svekrve),moj cvate samo na vrhu jer jedino tu ima mjesta i svjetla tvoj je super sav u cvijetu reci mi jel bi cleoma preživjela tu kod mene na moru?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Duda, ako misliš na onaj viši grm (sl.2) koji se meni malo ukosio od vjetra, to je visoki aster ili zvjezdan. Na prvoj slici je niski koji tek počinje cvjetavati.
A cleoma je jednogodišnja biljka, ovaj primjerak je u debelom hladu i pjeskovitoj zemlji pa kasni. Negdje sam ih vidjela na hrpi u cvjetnjaku, ne mogu se sjetit koga. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kod tebe još uveliko traje ljeto!
|
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
andreice sad sam našla vremena za tvoje slike. očaranaaaaa sam svime. boje su zakon.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
O susedo! Pa tebi je sad sve došlo na svoje! Vidiš da je istina- ko čeka, taj se i načeka, ali i dočeka!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sve pet, ali limun i naranđa su mi No.1, zato što izgledaju tako zdravo, ali i zbog toga što je mediteransko bilje moj đir. Meni ni jedna cleoma nije uspjela preživjeti...šmrc
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Tko je rekao ono da je jesen tu, vidite kod mene proljeće!!!
![]() ![]() A sada još nešto biljkica u punom cvatu cinija ![]() dragoljub ![]() Dalija - inače cvala svjetlo crevno, a gle sad ![]() dalija koja je bila šatirana, a sada evo skoro bijela ![]() Heba je malo cvjetala, ali predivna je i ovako ![]() Lantana puna pupoljaka ![]() ![]() Moja lagerstroemia promijenila boju haljine ![]() ![]() Zanimljiva kombinacija boja ![]() Naravno, i asteri su tu ![]() I za sve vas, tko čeka taj i dočeka, moja anđeoska truba će biti izgleda žuta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
S trubicama ti se do kraja ne zna, propupa zelena, izbije žuti cvjetak, a kad se cvijet skroz otvori postane ružičasti...bar ja imam takvo iskustvo s njima. Lanatne su ti divne, dragoljub također, ma sve ti je prekrasno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dalije su baš fora promijenile boju, a dragoljub mi je baš poseban (mislim, takvog nemam s crvenim točkama u sredini, bar mislim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jaglac se vidim i kod tebe prevario. Meni je isto jedan procvjetao. Nije lako ni cvijeću uz ovako ludu prirodu>!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno andrea!jaglac hoce onovno da cveta ako mu se redovno otklanjaju listovi koji se suse,ja nazalost to nisam radila jer se izgubio u ostalom cvecu,tek sad sam ga oslobodila dzungle posto sam pocupala cvece oko njega.
Reci mi gde si posadila hebu,u senci ili na suncano mestu?U dilemi sam da li uopste da moju posadim sad ili na prolece? ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej kod tebe se pošemerila godišnja doba, dolazi li to proljeće u tvoj kraj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo, procvao moj pupoljak!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, isto je bilo kod mene baš sam i htjela napisati, ali nema veze cvijetak je prekrasan, nadam se da će te počastiti s još kojim cvjetićem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |