Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt iz Samobora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt iz Samobora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 24>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 19:53
Sve ti je stvarno krasno...moja anđeoska truba je visoka najmanje 120 cm, ali još nije cvjetala (prošle godine sam je kupila, bila je jako mala)...nadam se da će procvjetati bar dogodine...A plumbago je poseban...moram si nabaviti jedan slijedeće godine.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:40
Evo još par slikica mojih ljepotica!!!

I mi počinjemo polako pokazivati svoju ljepotu

A ja sam u punom cvijetu

Još jednom gazdarici pokazujem kako nisam samo "noćna" frajla LOL

Osteospermum iz sjemenke

Lantana, koja ima sve više i više pupoljaka, kao da nije jesen pred vratima

Moj ljubimac krumpirko rascvjetao se na svim grančicama

A ovo iščekujem da procvjeta (cleoma u debeloj sjeni i jedini primjerci koji mi preživjeliEmbarrassed)

Anđeoska trublja ukopana s teglom u vrtu

I za kraj naranđa koja nije cvjetavala, bila cijelo vrijeme sva nikakva, a pred kraj ljeta se vratila u normalu i evo kako izgleda sada

Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 11:02
Andrea 01, cvijeće ti je SAVRŠENO!!!!!smile93
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 14:50
sve se rascvjetalo kao da jesen nije pred vratima Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 15:08
lantana i krumpirov cvet su moji favoriti
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 17:23
Andrea01 ŠTA REĆI ZA TAKVU LJEPOTU- BRAVO! SVAKA ČAST! Nabijate mi komplekse... ne znam samo kako sam se toliko ohrabrila i stavila svoje fotke..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:03

andrea šta je to sa rozim cvijetićima jer to imam izgleda i ja ali neznam kako se zove (dobila sam je od svekrve),moj cvate samo na vrhu jer jedino tu ima mjesta i svjetla tvoj  je super sav u cvijetu Clap

reci mi jel bi cleoma preživjela tu kod mene na moru? 

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:27
Duda, ako misliš na onaj viši grm (sl.2) koji se meni malo ukosio od vjetra, to je visoki aster ili zvjezdan. Na prvoj slici je niski koji tek počinje cvjetavati.

A cleoma je jednogodišnja biljka, ovaj primjerak je u debelom hladu i pjeskovitoj zemlji pa kasni. Negdje sam ih vidjela na hrpi u cvjetnjaku, ne mogu se sjetit koga.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 20:52
Kod tebe još uveliko traje ljeto!
Na vrh
nera View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 21:02
andreice sad sam našla vremena za tvoje slike. očaranaaaaa sam svime. boje su zakon.
Life is like box of chocolate...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 21:04
O susedo! Pa tebi je sad sve došlo na svoje! Vidiš da je istina- ko čeka, taj se i načeka, ali i dočeka!

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 21:36
Sve pet, ali limun i naranđa su mi No.1, zato što izgledaju tako zdravo, ali i zbog toga što je mediteransko bilje moj đir. Meni ni jedna cleoma nije uspjela preživjeti...šmrc
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 14:46
Tko je rekao ono da je jesen tu, vidite kod mene proljeće!!! LOL

A sada još nešto biljkica  u punom cvatu
cinija

dragoljub

Dalija - inače cvala svjetlo crevno, a gle sad

dalija koja je bila šatirana, a sada evo skoro bijela

Heba je malo cvjetala, ali predivna je i ovako

Lantana puna pupoljaka

Moja lagerstroemia promijenila boju haljine LOL

Zanimljiva kombinacija boja

Naravno, i asteri su tu

I za sve vas, tko čeka taj i dočeka, moja anđeoska truba će biti izgleda žuta smile146

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 14:54
S trubicama ti se do kraja ne zna, propupa zelena, izbije žuti cvjetak, a kad se cvijet skroz otvori postane ružičasti...bar ja imam takvo iskustvo s njima. Lanatne su ti divne, dragoljub također, ma sve ti je prekrasno...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 22:40
Dalije su baš fora promijenile boju, a dragoljub mi je baš poseban (mislim, takvog nemam s crvenim točkama u sredini, bar mislimTongue, sačuvaj koju sjemenku za meneEmbarrassed).
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2008 u 21:56
Jaglac se vidim i kod tebe prevario. Meni je isto jedan procvjetao. Nije lako ni cvijeću uz ovako ludu prirodu>!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 12:26
divno andrea!jaglac hoce onovno da cveta ako mu se redovno otklanjaju listovi koji se suse,ja nazalost to nisam radila jer se izgubio u ostalom cvecu,tek sad sam ga oslobodila dzungle posto sam pocupala cvece oko njega.
Reci mi gde si posadila hebu,u senci ili na suncano mestu?U dilemi sam da li uopste da moju posadim sad ili na prolece?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 13:41
Hej kod tebe se pošemerila godišnja doba, dolazi li to proljeće u tvoj kraj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 17:33
Evo, procvao moj pupoljak! smile146 Željka, imala si pravo, žuti pupoljak, a cvijet rozi! Wink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 17:57
Andrea, isto je bilo kod mene baš sam i htjela napisati, ali nema veze cvijetak je prekrasan, nadam se da će te počastiti s još kojim cvjetićem.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.