Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plantlover's Diary
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plantlover's Diary

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
Korisnik
Poruka
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 17:06
Srecom nemam problema s tim malim dosadama,ali sam puno puta procito da stvaraju probleme.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 17:18
vaauu bit će ti krasni ljiljani Smile
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 17:32
I ja se nadam da ce biti krasni iris.Da li je moguce da ljiljane posadim u male vaze i onda kada vise nece biti mraza presadim u vrt?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 19:54
Moje blago:
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 06:21
Originalno poslano od člana Plantlover Plantlover napisao:

I ja se nadam da ce biti krasni iris.Da li je moguce da ljiljane posadim u male vaze i onda kada vise nece biti mraza presadim u vrt?

Možeš. Ja čak neke i ostavim u posudama na terasi.
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 09:10
auuu koliko si lukovica nakupovao
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 14:05
Originalno poslano od člana ines ines napisao:

Originalno poslano od člana Plantlover Plantlover napisao:

Možeš. Ja čak neke i ostavim u posudama na terasi.

Ali ja zivim na kontinentu,a negdje sam procito da su orijentalni ljiljani osjetljiviji.Je li to istina?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 14:27
Ovako je danas,18.3.2008. godine u Delnicama.Kad sam se probudio sokiro sam se ,a bas sam danas imo neke planove za vrt.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 14:27
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 14:42
Delonice baš izgledaju "lijepo-hladno", u Rijueci bar nema snijega, ali kiša pada ko luda, no popodne zovu buru. Ti očito obožavaš ljiljane, kad ih imaš toliko, ja sam ove godine samo ponešto, a najviše me veseli onaj plavi agapantus-mislim da se zove, a već je izvirio iz zemlje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 14:47
Lud sam za ljiljanima,ne znam zasto.I agaphantus takoder pripada porodici ljiljana pa se i ja skupa s tobom veselim njemu!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 18:15
Ko da  je Božićsmile147
Plant netrebaš žuriti sa sadnjom van. Mi se tu "raskokodakale" o sadnji ko da je 5 mjesec. Rano je još,ima vremena.Da sadiš u vrtu krajem 4mjeseca neće ti biti kasno.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 19:57
Hvala ti sasha na savjetu.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 12:10
Oprostite mi sto me nije bilo neko vrijeme.Danas je kod nas suncano,ali jos uvjek ima jakooooooooooooo puno snijega.Sretan vam Uskrs sa zakasnjenjem!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 15:43
Baš sam mislila da te nije zameo snijeg, a ti provirio, uskoro će tako i tvoji cvjetići.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 16:47
Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 21:57
Oprošteno ti je Plantsmile113
Jesi posadio ljiljane prije snjega?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 22:33
Nisam,bojo sam se za njih zato jer su mi to jedini orijentalni ljiljani.Kada se otopi ovaj snijeg cu ih posadit.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:34

Ja sam ove godine posadila ljiljane u teglu. Kako voluharice vole lukovice ljiljana(već su mi ih prorijedile) ja sam ove nove ipak u teglu stavila. Barem dok ne smislim način kako da ih sigurno u zemlju posadim.

Nadajmo se da je to zadnji snijeg ovog proljeća.Sretno sa sadnjomThumbs%20Up
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:39
I tebi sasha isto sa ljiljanima sretno.I ja se bome nadam da je to zadnji snijeg,sada upravo kod nas pada kisa pa se nadam da se nece pretvorit u snijeg.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.