Plantlover's Diary |
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | ||
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Srecom nemam problema s tim malim dosadama,ali sam puno puta procito da stvaraju probleme.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vaauu bit će ti krasni ljiljani
|
||
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se nadam da ce biti krasni iris.Da li je moguce da ljiljane posadim u male vaze i onda kada vise nece biti mraza presadim u vrt?
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moje blago:
|
||
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Možeš. Ja čak neke i ostavim u posudama na terasi.
|
||
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
auuu koliko si lukovica nakupovao
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ali ja zivim na kontinentu,a negdje sam procito da su orijentalni ljiljani osjetljiviji.Je li to istina? |
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovako je danas,18.3.2008. godine u Delnicama.Kad sam se probudio sokiro sam se ,a bas sam danas imo neke planove za vrt.
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Delonice baš izgledaju "lijepo-hladno", u Rijueci bar nema snijega, ali kiša pada ko luda, no popodne zovu buru. Ti očito obožavaš ljiljane, kad ih imaš toliko, ja sam ove godine samo ponešto, a najviše me veseli onaj plavi agapantus-mislim da se zove, a već je izvirio iz zemlje.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lud sam za ljiljanima,ne znam zasto.I agaphantus takoder pripada porodici ljiljana pa se i ja skupa s tobom veselim njemu!
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ko da je Božić
Plant netrebaš žuriti sa sadnjom van. Mi se tu "raskokodakale" o sadnji ko da je 5 mjesec. Rano je još,ima vremena.Da sadiš u vrtu krajem 4mjeseca neće ti biti kasno.
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti sasha na savjetu.
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Oprostite mi sto me nije bilo neko vrijeme.Danas je kod nas suncano,ali jos uvjek ima jakooooooooooooo puno snijega.Sretan vam Uskrs sa zakasnjenjem!
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš sam mislila da te nije zameo snijeg, a ti provirio, uskoro će tako i tvoji cvjetići.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Oprošteno ti je Plant
Jesi posadio ljiljane prije snjega?
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam,bojo sam se za njih zato jer su mi to jedini orijentalni ljiljani.Kada se otopi ovaj snijeg cu ih posadit.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam ove godine posadila ljiljane u teglu. Kako voluharice vole lukovice ljiljana(već su mi ih prorijedile) ja sam ove nove ipak u teglu stavila. Barem dok ne smislim način kako da ih sigurno u zemlju posadim. Nadajmo se da je to zadnji snijeg ovog proljeća.Sretno sa sadnjom
|
||
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I tebi sasha isto sa ljiljanima sretno.I ja se bome nadam da je to zadnji snijeg,sada upravo kod nas pada kisa pa se nadam da se nece pretvorit u snijeg.
|
||
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |