Split |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti nama slikaj Minimode, bar da vidimo kad ne možemo ništa drugo...
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana isto vrijedi i za tebe
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bačvice u sutonu |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lipa strana južine..
|
|
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dioklecijanova palača
|
|
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Split iz drugog kuta; u prvom planu je Stobreč
|
|
O. Wilde |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanjice baš super si nam to pokazala. puno se toga svagdje događa i ovako i mi osjetimo duh nekih fešti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša baš ti hvala i drago mi je da si guštala gledati slike, imam ih još more ali bi bio bezobrazluk da to sve stavim, pa sam odabrala onako tematski.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja, predivne slikice!
Ma, budući je tu tema Splita, samo nam pokaži njegovu ljepotu! |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea01 hvala šta si premjestila slike pod ovu temu, nisam se ni sitila da to pripada ovde , hvala na pohvali
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nastavljam sa slikama sa proslave Sv.Duje,slikavala sam koliko sam mogla dok se baterija nije istrošila,a nije bilo lako probit se kroz gužvu
spustanje do rive prodaja karata za tombolu Klapa Filip Dević,nazalost nisam mogla doć blize |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i moj prilog ... Split sa zvonika sv. Duje. Rose ova je za tebe ...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo sličica sa ovogodišnje fjere Sv. Duje, mnoštvo svita, smija...gužva, gužva, a na bancima je bilo puno lipih stvari
splićanka
tradicinalno svake godine se održava prznik cvijeća-Flower show- u diklecijanovim podrumima. Ove godine pobjedu je odnio Neil Whittaker englez, čime je postao ambasador našeg grada, jer će renomirani internacionalni magazin "Fusion flowers" obajviti njegov članak o splitskom natjecanju a isto tako mnoge lokalne novine u Manchesteru-odakle dolazi....
pa opet tradicionalno kaktusi Bešlić...
|
|
O. Wilde |
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minimode super su slike
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Vanja, čudim što su koliko toliko bistre jer je baš bila gužva i tiskanje sa svih strana
|
|
O. Wilde |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zao mi sto se setnja Splitom brzo zavrsila,minimode hvala na slikama
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam ništa protiv spajanja fotografija, ali mi nema fotografija s procesije sv. Dujma a tekstovi su tu.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snimljeno iz trajekta za Brač
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |