Azalea |
Odgovori | Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su sve otišle u nepovrat.. Nešto ne radim dobro sa njima i neću ih više kupovati...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra, samo pazi da sad imaju dovoljno vlage, što u zemlji, što u zraku. Jer znaju odbaciti pupoljke.
Moja je vani usađena i ne đubrim je. Inače ima posebno đubrivo za azaleje, rododendrone, kamelije. Ima i kristalon za njih, čini mi se da je plavi. I moja ima pupoljke. |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene ih je više propalo,morska klima im ne paše ,nema tu tvoje krivice.Jedine koje sam vidio donekle u redu su one koje su uvjek u hladu,malo veći pitar,uvijek vlažna zemlja,ali ne premokra.Hlad mora biti što svjetliji,jer one ipak traže sunca,a kod nas na suncu su gotove.Ja ih odavno ne kupujem,trebalo bi i zabraniti da se prodaju na moru,to je živi pokolj azaleja svake godine.I rododendrona,borovnica i sličnih biljaka.
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupila u Konzumu za smješnu cjenu tri male žgoljave polusuhe azaleje koje su imale u predhodnoj cvatnji bjele cvjetove sve posađene u malu teglu.Ja sam uzela običnu šumsku zemlju i posadila ih svaku posebno i stavila na sjevernu stranu kuće u hlad,samo popodne imaju mrvicu sunca i ispod njih sam stavila velike podmetače za vodu...nalijala kišnicu u te podmetače i zaboravila na njih...stalno su bile u vodi i eto sad imaju pupove...
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra, očito im tu paše. Samo ih tretiraj kao što si do sada.
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Semira ,hvala Ti na savjetu,jedino me još zanima ako im stavim malo ovog kristalona koji je za ostale biljke,ne baš posebno za azaleje...da li bi im kaj bilo.
|
|
Semira
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ništa im neće biti.
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Semira,hvala Ti onda ću ih malko dohraniti kristalonom.
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, evo i ja nisam odolila opet kupiti jednu, ma bila je na akciji za 5 kn a uopce nije u losem stanju, ima dosta lišća, pupova i cvjetova. Stavila sam ju u ukrasnu teglu na kamenčiće koji su do pola u vodi kako bi imala vlagu.
Nadam se da ce uspjeti u dnevnoj na stalazi bez direktne svjetlosti kad se upali grijanje i u stanu bude oko 26. Pinus, svaka čast na tvom prekrasnom primjerku, tvoje svo cvijece je spremno za izložbu |
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
keeka...26...hm...ona voli prostor di je prohladno...mislim da joj to neče odgovarati...
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra bravo za uspjeh s azalejom
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ti Mari...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna ti je , ja sam od njih odustala nakon par propalih
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam do sada naišla na ovu temu...Nisam znala da postoje indijske azaleje, baš ću malo proguglati...Imam ih 6 komada i uvijek su mi vani uz moje kamelije. Dvije cvjetaju već duže vrijeme, ostale još ne. Ove koje cvjetaju imam već dvije godine i platila sam ih 5kn, baš se isplatilo..
Nikad ih ne unosim u kuću i uvijek su na istom mjestu, a to je sjeverna strana bez direktnog sunca.Moram potražiti slike.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje azaleje u vrtu,cvatu,
slikati ću,ali neznam da li su indijske?
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pronašla sam slike mojih azaleja...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od moje tri azaleje držala se kilavo i jednostavno SAM JE RISKIRALA I POSADILA U VRT...DA VIDIM HOĆE LI PREŽIVITI...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda tvoje su vani ali u posudama pretpostavljam, a ovo je vrsta sa malo krupnojim listovima, izgleda da te bolje uspijevaju nego one sa sitnim listićima
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |