Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:34
bebe hibiji Embarrassed

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:40
mališa se počeo granati Embarrassed

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:44
smile213 smile213 smile213  a vidi ti mališu,ajme što je sladakHeartKaktusići super napredujuThumbs%20Up   smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:44
Dature ili brugmansije,pitanje je sad Embarrassed

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:52
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

smile213 smile213 smile213  a vidi ti mališu,ajme što je sladakHeartKaktusići super napredujuThumbs%20Up   smile78

Mališa se raspištoljio LOL ,kaktusiči su baš slatki tako mali Embarrassed. smile78
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:58
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Mališa se raspištoljio LOL ,kaktusiči su baš slatki tako mali Embarrassed. smile78

Jel se sam počeo granati?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:07

Jel se sam počeo granati?

Da,naravno Tongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:15

Da,naravno Tongue

Super je on to izveo.Za svaku pohvaluClap
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:25
divne fotke draga, baš onako za zaroniti u njih. Kaktusići su preslatki u ovoj fazi, nisam imala prilike to dosad vidjeti, pa mi je baš zanimljivo.
Mališa je iz sjemena- koliko ti je taj star?
ps- meni još ništa niklo
belica,zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:37
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

divne fotke draga, baš onako za zaroniti u njih. Kaktusići su preslatki u ovoj fazi, nisam imala prilike to dosad vidjeti, pa mi je baš zanimljivo.
Mališa je iz sjemena- koliko ti je taj star?
ps- meni još ništa niklo

Hvala smile78,mališa je sijan 24.1.,znači bio bi star  5 mjeseci,taj mi je najnapredniji,ostali su pored njega kao buhice LOL,a sijani isti dan.
ps-sad bi već trebali lagano,malo se nalukni,možda ugledaš bijelu  klicu,nalik na repić.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:39
zar nije na prvoj slici burgmansija,a na drugoj datura???? zapravo nemam iskustva s burgmansijama,ali vidim da je stabljika drvenasta pa pretpostavljam da je to burgmansija,ja već tri godine sijem dature i nisu mi imale tako drvenastu stabljiku nikada......ConfusedWink
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:40
ustvari mislim da su obje burgmansije,po listu....imaš kod mene slike datura,pa probaj usporediti....Wink
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:44
još jedan koji se grana Embarrassed Smiješan lik, podsječa me na Gormita LOLLOL.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:49
Originalno poslano od člana flover flover napisao:

zar nije na prvoj slici burgmansija,a na drugoj datura???? zapravo nemam iskustva s burgmansijama,ali vidim da je stabljika drvenasta pa pretpostavljam da je to burgmansija,ja već tri godine sijem dature i nisu mi imale tako drvenastu stabljiku nikada......ConfusedWink

Veću sam dobila na poklon od prijateljice,ona misli da ju je kupila pod daturu,a drugoj sam otklonila sve listove jer ju je napala neka bolest ili što već,nitko mi nije znao objasniti.Ovo su joj sve novi listovi,ali vidim da su se dva opet počela frkati Confused.Do nedavno sam mislila da su datura i brugmansija jedno te isto,zato pitam Embarrassed.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:57

Veću sam dobila na poklon od prijateljice,ona misli da ju je kupila pod daturu,a drugoj sam otklonila sve listove jer ju je napala neka bolest ili što već,nitko mi nije znao objasniti.Ovo su joj sve novi listovi,ali vidim da su se dva opet počela frkati Confused.Do nedavno sam mislila da su datura i brugmansija jedno te isto,zato pitam Embarrassed.

Draga,kakvo je stanje zemlje?Jeli mokra,suha,...?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:59
prekrasan jorgovan,vidim da ga vole pčele...meni ih je dosta za neko vrijeme. Jučer smo bili na plantaži lavande i dvije su me ubole...prst mi je ko krumpir
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 14:00

[QUOTE=maris40]

Draga,kakvo je stanje zemlje?Jeli mokra,suha,...?

Znaš Tea da sam te listove nosila na par mjesta,nitko nije znao što je ,onda sam joj sve oboljele počupkala,i driniralaSad trenutno je zemlja suha,vani prži sto na sat,i kad se zalije,do navečer je sve suho.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 14:04
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

prekrasan jorgovan,vidim da ga vole pčele...meni ih je dosta za neko vrijeme. Jučer smo bili na plantaži lavande i dvije su me ubole...prst mi je ko krumpir

Hvala draga smile78,mogu si misliti kakav ti je prst,da si barem imala paradajz pri ruci ,splasnulo bi ti začas.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 14:07

Znaš Tea da sam te listove nosila na par mjesta,nitko nije znao što je ,onda sam joj sve oboljele počupkala,i driniralaSad trenutno je zemlja suha,vani prži sto na sat,i kad se zalije,do navečer je sve suho.

Pokušaj sa bijelim uljem,on bi trebao pomoćiEmbarrassed
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 14:54

Pokušaj sa bijelim uljem,on bi trebao pomoćiEmbarrassed

Navečer napravim otopinu pa pošpricam,hvala Tea smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.