Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1 4748495051 96> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka teglica ima svoje ime ,tj zovem ih po imenima osoba od kojih sam ih dobila,još jednom im zahvaljujem ....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar pa ti imaš forum u malom...
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahah natalija baš si me nasmijala ,al računaj da 3 tegle nose tvoje ime hahah pomiješano sa travinim
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novi dom za grickine čuvarkuće nadam se da će uživati
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali stvarno sve , bez obzira na vlasnicu ili vlasnika , predivne su !
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikach super su |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tegle su ti fantastične Kikachbiti će prelijepo kad narastu.
Tvoje forumašice u teglama postrojene po špagi su također super Kamenjar. |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahhaah gricka hvala ,možeš li prepoznat gricku
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu. Ove zadnje su mi najsličnije
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahah gricka,ove prve dvi okrugle su moja gricka :))
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nešto mi nejasno,pošto čuvarkuće ne trebaju puno vode,zašto su moje tek sad poslje ove silne kiše krenile..
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se i ja pitam. Meni je uzgajivač rekao nek ih samo posadim na sunčano mjesto i ne zaljevam. Stavila sam slike kako su izgledale. Bile su već skroz žute, a sad nakon kiše su se natrag zazelenile i krasne su . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, čini mi se da bi tvoj crni ljepotan mogao biti Sedum "Purple Emperor", vidjela sam neki dan istog takvog u Botaničkom vrtu, samo što je tvoj ljepše oblikovan, najvjerojatnije zato kaj je u tegli.
Maso, Pinus, Gricka, kamenjar, zaista uživam u vašim čuvarima i ostalim sukulentima.
Kamenjar, oduševile su me tvoje posude, svaka čast "dizajneru".
kikach i ti si krasno smjestila svoje čuvare u lijepe posude, baš odlično izgledaju.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako izgledaju sada nakon kiše |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo su se oporavile poslije kiše
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Anastazija! Baš su dražesne.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Retriver Sara. Milice i Anastazija baš su vam lijepe čuvarkuće. Moje su skoro sve počele cvjetati
|
|
Odgovori | Stranica <1 4748495051 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |