Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 4748495051 74> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bigi šetala sam ti ,tiho,da ne ostavim trag,
nauživala se tvoga cvijeća i sada,imaš ti i malog kameleona,mali bijeli cvijetić.
Otišla,a kavu popila nisam,drugi put.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curo draga, zaista ti je lijepo dvorište!! I kamenjar mi se dopada jako!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetke su krasne ne znaš što imam tvoga - e pa na kavici RI-Zg donijela si puno zelenjave, kako si to nazvala pa sam dobila tvoje astere i jednu trajnicu, ne znam kako se zove, kad procvjeta stavit ću ju
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bs sam se nasetala,nagledala ostica,iglice i jos puno ljepote
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se prošetala da zapamtim svaki kutak gdje bum perje sipala!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjet ćeš kad ti se rudbeckie budu same rasijavale da ćeš imati raznih kombincija boja...Dok su u pupovima nikada ne znam kakav će biti cvijet pa mi je zanimljivo to iščekivanje da procvatu.. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej koka, evo mene u kontrolu da vidim kaj si radila dok me nije bilo...i mogu reći da sam izuzetno zadovoljna. Tako si sve lijepo poslikalada imam osjećaj velikog vrta (već smo pričale o tome).
Prije svega sve pohvale za kamenjar, izgleda odlično, a zatim i za H krug koji je predivan s tom kombinacijom hosti i heuchere. Polygonum Red Dragon je zbilja divan i tako je ogroman, baš je lijepo narastao. I astrantia mi se jako sviđa, a tek kada se raširi njena ljepota će još više doći do izražaja. Balončići i kana izgledaju krasno...
uglavnom, sve pohvale draga
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno bigić!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me napokon i na svom dvorištu. Jedan dio godišnjeg prošao, ja se nauživala, nakupala, napekla na suncu, naljenčarila...
Vrijeme je i za nove slike. Nije baš da nešto ima za poslikat, dvorište mi nije nešto reprezentativno, al kad gazdarice nema skoro dva tjedna doma, vidi se u svakom kutu. Susjed mi je redovno cvijeće zalijevao, al posljedice prženja na onom suncu, na temperaturama skoro do 40 se itekako vide. Trave nema, sve je žuto, neko cvijeće je ocvalo, drugo procvalo, nešto se raširilo, a nešto i požutilo. Što nije ni čudno s obzirom na vrijeme zadnjih mjesec dana. Pa, evo malo onoga što je koliko-toliko za vidjet. Prvo, ono što nekako najbolje izgleda, što je većinu dana u sjeni i nije se toliko pržilo, moj H krug. Pa malo iz drugog kuta Heucherica, okupana kišom Hosta još uvijek cvjeta I opet hosta Još jedna heuchera I još jedna I opet I zadnja I još jedna hostica |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rudbekije su se malo objesile zbog kiše pa zato djeluju otužno, no ubrzo će podignuti svoje divne žute šeširiće. heuhere su mrak .
ove dvije gornje fotke su prepredivne, lijepo se razrasla Red Baron.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kanica se voli kupati u kiši
Rudbekije naše Kat.ree odlučile procvjetati dok sam bila na moru. Srećom, odlučile su i cvasti dok se vratim. Šteta bi bila da sam ovu ljepotu propustila I BB-in stolisnik se lijepo zažuti Ova ljepotica je isto došla iz radionice BB-e. Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, ime joj je alchemilla |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su ti i katusiči i čuvarkuće lijepo štrčni nakon godišnjega
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nećem biti prosta, no ovaj me podjeća na "srednji prst"!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarić, jesu, rudbekije su malo tužne, al čim sunce grane opet će one živnut.
Red baron se je stvarno jako razrasao. I to zahvaljujući tome što ga je MM redovno kosio. GT, Lovro, Ma nisi prosta, Lovro. Al moram priznat da mene ne podsjeća na prosti prst. Mene više podsjeća na ono što se podrazumijeva kad pokažeš prosti prst. Nisam baš nešto objasnila, al mislim da si razumjela |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima još jen takov, čuvarkuća |
|
Odgovori | Stranica <1 4748495051 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |