Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Korisnik | |
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Sara sto me nasmija tvoji su primjerci isto predivni
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ukulenti prekrasni a kalici odusevljavaju...kako sam tek sad vidjela ovu temu nije mi jasno...predivno je sve sto sam pregledala...jednostavno odusevljena...nemam sta drugo reci....
mogu pitati,,kako si ljepila plocice odnosno kamen ukrasni..????ja mislim da su one dosta tvrde a isu bas nesto povoljne ....svaka cast |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...čuj Jelena, zbilja više neću stavljati fotke mojih sukulenata, haha
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ja uživam u fotkicama echeveria i jedne i druge vlasnice, drage moje, kao i svih na prethodnim stranicama. Sve redom su mi krasne.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Čestitke za novu ljepoticu
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Nema na čemu
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Jako ljepi novitet bugice
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Hvala i tebi! Jednom će, nadam se, narasti i biti prekrasna poput tvojih.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
[QUOTE = bugicaza5] Hvala i tebi! JEDNOM CE, nadam se, narasti i Biti prekrasna poput tvojih.
![]() ...već je sada dovoljna velika i dovoljno prekrasna, bugica draga ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara...
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |