Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 152>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 21:37
Draga Sara, evo me napokon do tebe, napravila sam đir od Senja, preko balkona do žardinera ispred zgrade i mogu ti samo reči da se na svakom tom dijelu vidi tvoj trud i ljubav prema cvijeću. Drago mi je da ti je lantana procvjetala Wink Heart
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 07:15
anči, Lantana, hvala na posjeti. Moja tvoja lantana ima puuuuno novih pupoljaka i opet će procvasti!
lijepi pozdrav
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 07:21
Zavirila ja , Sarice, i na tvoj ulaz.. Da, ono je kopar (možeš ga staviti kad kiseliš krastevce Smile) a cleomica i rudbeckije su baš lepeke!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 08:07
i ja sam se prosetala
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 15:44
lijepo su ti se razrasle koprive Thumbs%20Up  i achimenes je super Thumbs%20Up
a šta je sa crvenim achimenesom? jel ti nikao koji? meni je onih 5 lijepo naraslo samo ne vidim pupove nigdje...nadam se da će cvasti Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 21:12
smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 21:22
Svejedno cvijeće ti je lijepo i zdravoClap. Od susjeda ne očekuj previše te se nećeš biti ni razočarana.
Idući put kad odeš na godišnji, napravi transparente sa natpisima, "Zalijte me molim vassmile143".
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:01
hvala svima koji vjerno posjećuju ove stranice!Smile

procvala mi  je žuta klasnica, Pachystachys lutea, preslatka biljka, koju mi je poklonila naša Silvek:

morala sam ju pofotkati malo više puta, jer mi je tako draga i lijepa.
Samo mi je žao što fotke ne ispadaju bolje, naročito sve one što ih slikam iz blizine. Najvjerojatnije ne znam na aparatu  podesiti tu opciju, pa ako ima netko da mi pomogne u tome, molim lijepo!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:03
ovo je biljka koju nazivate biljka-jaje, ili nešto slično, zaboravila sam kak se zove, poklonila mi ju je primorka na senjskoj kavici:

ima slatki mali nježno ljubičasti cvjetić:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:06
ovo nemam pojma što je, a niti ne znam od koga sam dobila:

Jurica mi je na senjskoj kavi poklonila ovu puzavu biljku koja me danas razveselila cvijetom i rekla da je neka vrsta solanuma, ne bih se štela mešati:

narančaste salvije cvatu drugu rundu nakon oštrog rezanja:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:08
vanila neumorno cvate već dva mjeseca, a ništa nije narasla, samo cvate ko luda:

Kontesaa, evo ga moj ahimenes. Crveni još ništa.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:10
moje drage "seljače", pelargonije  baš me vesele ovo ljeto:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 00:11
Begonija fibroum bez prestanka cvate od ožujka:

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 06:44
lijepo, lijepo! sviđa mi se ona žuta klasnica, ponajviše no i sve ostalo ti je super
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 10:38
Tvoj balkonček je u cvatu! I to me baš veseli, Sarić draga!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:13
dopingiraš ti svoje cvijeće jel tak.LOL cvijeta i cvijeta ko ludo.
ma šalim se. zalijevaš ti njih sa pola litre ljubavi i pola litre vode.LOL
pusasmile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:16
Valjda i cvijeće osjeća ljubav... Thumbs%20Up
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:30
prekrasno ti je cvijeće a balkon sve rascvijetaniji smile71
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 18:25
Ma kod tebe kao i uvijek nema potrebe bilo šta komentarisati samo vidi moju reakciju na tvoje cvijeće smile39 smile107 smile71 pusa!!!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 19:40
smile78opet sam vidjela cvijeće koje dosad nikad nisam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.