Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 4748495051 152> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara, evo me napokon do tebe, napravila sam đir od Senja, preko balkona do žardinera ispred zgrade i mogu ti samo reči da se na svakom tom dijelu vidi tvoj trud i ljubav prema cvijeću. Drago mi je da ti je lantana procvjetala
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavirila ja , Sarice, i na tvoj ulaz.. Da, ono je kopar (možeš ga staviti kad kiseliš krastevce ) a cleomica i rudbeckije su baš lepeke!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam se prosetala
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo su ti se razrasle koprive i achimenes je super
a šta je sa crvenim achimenesom? jel ti nikao koji? meni je onih 5 lijepo naraslo samo ne vidim pupove nigdje...nadam se da će cvasti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svejedno cvijeće ti je lijepo i zdravo. Od susjeda ne očekuj previše te se nećeš biti ni razočarana.
Idući put kad odeš na godišnji, napravi transparente sa natpisima, "Zalijte me molim vas". |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima koji vjerno posjećuju ove stranice!
procvala mi je žuta klasnica, Pachystachys lutea, preslatka biljka, koju mi je poklonila naša Silvek:
morala sam ju pofotkati malo više puta, jer mi je tako draga i lijepa.
Samo mi je žao što fotke ne ispadaju bolje, naročito sve one što ih slikam iz blizine. Najvjerojatnije ne znam na aparatu podesiti tu opciju, pa ako ima netko da mi pomogne u tome, molim lijepo!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je biljka koju nazivate biljka-jaje, ili nešto slično, zaboravila sam kak se zove, poklonila mi ju je primorka na senjskoj kavici:
ima slatki mali nježno ljubičasti cvjetić:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo nemam pojma što je, a niti ne znam od koga sam dobila:
Jurica mi je na senjskoj kavi poklonila ovu puzavu biljku koja me danas razveselila cvijetom i rekla da je neka vrsta solanuma, ne bih se štela mešati:
narančaste salvije cvatu drugu rundu nakon oštrog rezanja:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanila neumorno cvate već dva mjeseca, a ništa nije narasla, samo cvate ko luda:
Kontesaa, evo ga moj ahimenes. Crveni još ništa.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje drage "seljače", pelargonije baš me vesele ovo ljeto:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Begonija fibroum bez prestanka cvate od ožujka:
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, lijepo! sviđa mi se ona žuta klasnica, ponajviše no i sve ostalo ti je super
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj balkonček je u cvatu! I to me baš veseli, Sarić draga!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dopingiraš ti svoje cvijeće jel tak. cvijeta i cvijeta ko ludo.
ma šalim se. zalijevaš ti njih sa pola litre ljubavi i pola litre vode. pusa |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valjda i cvijeće osjeća ljubav...
|
|
život je more
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je cvijeće a balkon sve rascvijetaniji
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kod tebe kao i uvijek nema potrebe bilo šta komentarisati samo vidi moju reakciju na tvoje cvijeće pusa!!!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet sam vidjela cvijeće koje dosad nikad nisam
|
|
Odgovori | Stranica <1 4748495051 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |