Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je jasno, tako izgleda kad ti dođu pomoći - bez zezanja. Njima je sve korov!
I sad ću reći: Molim vas nemojte mi više pomagati!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dobro objasni mi kako može tvoja kćer iščupati toliko cvijeće mimo tvog odobrenja, mene bi mama uz moj potpis poslala na Mjesec? I što je uradila sa krumpirićima od cvijeća?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ostali su u zemlji i sada bi ona sadila ukrasne grmove - toliko o njenom znanju!
Ne zna - a nije mislila ništa loše - samo brza bez beze!
Izvadit ću ja njih i podijeliti vam.
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Možda to i jest urađeno da ne tražiš pomoć. Ja sam kao mlađa polomila kapulu i istjeraju me roditelji nepovratno iz vrta. Ja sva sretna nema plijevljenja. Nedaj se ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
Ma zašto bi vadila , to ti je prekrasan cvijet? Najljepši šta sam vidjela. A i te ćeš ukrasne grmove ti njegovati, a ne oni. I reci da ću joj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Večeras imamo "okrugli stol". Izvađene biljke ne mogu vratiti, ali hoću za 7 dana da se zamlja ne vidi. Kako god umije i zna.
Neka izvoli u MBM, ono što ja uzgajam iz reznice neka kupi po kojoj god cijeni jest i neka sadi.
Naravno - bez moje pomoći i sugestija.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oni u najboljoj namjeri, a ti ljuta, to je tako, ili moraš sve sam, ili se dogodi to.
Daj Hoya nemoj bii malodušna, već za desetak dana sredite ćeš to opet po svom guštu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
draga moja oprosti na pitanjcu ali što ti bi sa kćeri, jel s kruške pala??? Zašto??? Što je mislila pod tim da ti pomogne???
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ajao, nadam se da će se gredica barem otprilike vratiti blizu prijašnjeg stanja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uf to nije dobro
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya draga, ma nemoj vikati na nju, ja vjerujem da ona ima neku ideju, ali za nju treba prostora i vremena, pa neka joj bude jedna gredica, poslije ćeš biti ponosna na nju, puno je pozdravi, možda bi i ja bila ljuta na tvome mjestu, ali nekako mi ima nešto simpatično u njenoj ideji...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo me nakon velike rasprave.
Vrt nije lijep za vidjeti, ali kako rekoh - tako bi. MPK je dobila zadatak da biljke koje joj se nisu sviđale zamjeni sa onima iz MBM-a koje se (opet !!!) meni sviđaju
![]() Ja nisam htjela trošiti lovu na sadnice, a sada će ona.
Al' će stiskati novčanik kad ja budem krcala kolica
![]() Sve je zamišljam kako slijedeće zime samnom radi spisak
![]() Alstroemeriama nema kraja - ostali su rizomi u zemlji i još ih imam toliko netaknutih!
Danas mi je hit pjesma koju moj sin pjeva:
Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala Sanjina štikla, joj, da,da, joj, da...
![]() Ne znam da li je to histerija ili sam samu sebe smirila riječima: Svo zlo s tim! , ali baš mi se sad već smije
|
|
|
![]() |
|
Dobro vjerujem ti. Moram kad si i ti meni povjerovala da mi je vrt moj, a ne od susjeda nakon crvenog pomidora.
Kad budeš išla u rasadnik dam ti kapi od aloe vere za oči, liju suze kao kiša. Dobit ćeš bolje sadnice. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uzet ću tebe, a ne kapi pa da plačemo od smijeha.
Moja stara zna reći: Plakala bi, al ne mogu od smijeha!
|
|
|
|
![]() |
|
Molim te obavjesti me kad točno idem s tobom,da se okupam na vrijeme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajde Hoya, ne ljuti se, pa alstromerie su ionako sad već pri kraju cvatnje, za par dana bi ih i sama počupala. I dodijeli kćerci jednu gredicu pa neka sadi što ona hoće i tvoje neka pusti na miru. Kad bude sama sadila neće samo tako bez veze čupati
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Otok je ovo dobro rekla
![]() Ma i ja bih se prvo naljutila,naravno,al bi se i odljutila.Najbolji je dogovor,nek dio vrta sama sredi i sama se brine o njemu,pa ce shvatiti...meni je zao i 'visak' biljaka pocupati i baciti. ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ima gioiaa pravo i ja bih tako..moja Lave samo voli čupati latice znate za ono voli me ,nevoli me..divno..bila sam se ljutila al sam joj nekako obijasnila pa to više ne radi..zajedno samnom sve radi tako i sadi
|
|
![]() |
|
Ima svoja dva, dobila je treći koji se tek sprema urediti, a ovo su bili četrvrt i peti.
Ona ih sredi i ostalo je moja briga - jer ona nema vremena.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |