Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:02
Sve je jasno, tako izgleda kad ti dođu pomoći - bez zezanja. Njima je sve korov! 
I sad ću reći: Molim vas nemojte mi više pomagati!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:03
Dobro objasni mi kako može tvoja kćer iščupati toliko cvijeće mimo tvog odobrenja, mene bi mama uz moj potpis poslala na Mjesec? I što je uradila sa krumpirićima od cvijeća?Shocked
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:05
Ostali su u zemlji i sada bi ona sadila ukrasne grmove - toliko o njenom znanju!
Ne zna - a nije mislila ništa loše - samo brza bez beze!

Izvadit ću ja njih i podijeliti vam.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:08
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Sve je jasno, tako izgleda kad ti dođu pomoći - bez zezanja. Njima je sve korov! 
I sad ću reći: Molim vas nemojte mi više pomagati!

Možda to i jest urađeno da ne tražiš pomoć. Ja sam kao mlađa  polomila kapulu i istjeraju me roditelji nepovratno iz vrta. Ja sva sretna nema plijevljenja.

Nedaj sesmile78, baš su bezobrazni u svim problemima koje imaš trenutno. Ma bit će biljaka i stani u vrt ovako

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:09
Confused
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:11
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ostali su u zemlji i sada bi ona sadila ukrasne grmove - toliko o njenom znanju!
Ne zna - a nije mislila ništa loše - samo brza bez beze!

Izvadit ću ja njih i podijeliti vam.

Ma zašto bi vadila , to ti je prekrasan cvijet? Najljepši šta sam vidjela.  A i te ćeš ukrasne grmove ti njegovati, a ne oni. I reci  da ću jojsmile105svaki dan da  se posuše grmovi. Taj cvijet je bio idealan za tu najbolje se prilagodio.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:12
Večeras imamo "okrugli stol". Izvađene biljke ne mogu vratiti, ali hoću za 7 dana da se zamlja ne vidi. Kako god umije i zna.
Neka izvoli u MBM, ono što ja uzgajam iz reznice neka kupi po kojoj god cijeni jest i neka sadi.
Naravno - bez moje pomoći i sugestija.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 22:20
Oni u najboljoj namjeri, a ti ljuta, to je tako, ili moraš sve sam, ili se dogodi to.
Daj Hoya nemoj bii malodušna, već za desetak dana sredite ćeš to opet po svom guštu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 22:50
draga moja oprosti na pitanjcu ali što ti bi sa kćeri, jel s kruške pala??? Zašto??? Što je mislila pod tim da ti pomogne???
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 22:53
Ajao, nadam se da će se gredica barem otprilike vratiti blizu prijašnjeg stanja Hug Takva je i moja mama, kad joj "puhne", iskopa i baci biljke jer joj se to više ne dopada....dobro da ne živimo skupa, bile bi na noževima radi vrta i cvijećaLOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 22:59
uf to nije dobro Confused nemoj vaditi korjene neka narastu ponovo  cvijećke..ako će faliti korjenčeka alstromerie ima kod mene dosta Wink žao mi je da si ljuta Unhappy i ne puštaj nikoga više u cvijetnjake..ja tjeram polovicu da plijevi travu po vrtu samnom,ali u cvijetnjake ne smije nitko..osim ako ne treba nekaj kopati Wink a prošle god sam zabranila ulaz i u vrt kad je trebalo obirati  jer nitko nije htio plijeviti osim mene,a vrt i nije bio moja ideja i pojma nemam o tome...a svi bi brali plodove..Confused

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:05
Hoya draga, ma nemoj vikati na nju, ja vjerujem da ona ima neku ideju, ali za nju treba prostora i vremena, pa neka joj bude jedna gredica, poslije ćeš biti ponosna na nju, puno je pozdravi, možda bi i ja bila ljuta na tvome mjestu, ali nekako mi ima nešto simpatično u njenoj ideji...
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:14
Evo me nakon velike rasprave.
Vrt nije lijep za vidjeti, ali kako rekoh - tako bi. MPK je dobila zadatak da biljke koje joj se nisu sviđale zamjeni sa onima iz MBM-a koje se (opet !!!) meni sviđaju smile96, ali ih nisam kupovala jer su skupe.
Ja nisam htjela trošiti lovu na sadnice, a sada će ona.
Al' će stiskati novčanik kad ja budem krcala kolica smile90!
Sve je zamišljam kako slijedeće zime samnom radi spisak smile145 i sije.
Alstroemeriama nema kraja - ostali su rizomi u zemlji i još ih imam toliko netaknutih!

Danas mi je hit pjesma koju moj sin pjeva:
Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala Sanjina štikla, joj, da,da, joj, da... smile83

Ne znam da li je to histerija ili sam samu sebe smirila riječima: Svo zlo s tim! , ali baš mi se sad već smije smile96smile96smile96smile96smile96

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:36
Dobro vjerujem ti. Moram kad si i ti meni povjerovala da mi je vrt moj, a ne od susjeda nakon crvenog pomidora.

Kad budeš išla u rasadnik dam ti kapi od aloe vere za oči, liju suze kao kiša. Dobit ćeš bolje sadnice.Wink Tj. skupljeWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:39
Uzet ću tebe, a ne kapi pa da plačemo od smijeha.
Moja stara zna reći: Plakala bi, al ne mogu od smijeha!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:54
Molim te obavjesti me kad točno idem s tobom,da se okupam na vrijeme 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 08:00
Ajde Hoya, ne ljuti se, pa alstromerie su ionako sad već pri kraju cvatnje, za par dana bi ih i sama počupala. I dodijeli kćerci jednu gredicu pa neka sadi što ona hoće i tvoje neka pusti na miru. Kad bude sama sadila neće samo tako bez veze čupati
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 08:16
Otok je ovo dobro rekla
Ma i ja bih se prvo naljutila,naravno,al bi se i odljutila.Najbolji je dogovor,nek dio vrta sama sredi i sama se brine o njemu,pa ce shvatiti...meni je zao i 'visak' biljaka pocupati i baciti.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 08:41
ima gioiaa pravo i ja bih tako..moja Lave samo voli čupati latice znate za ono voli me ,nevoli me..divno..bila sam se ljutila al sam joj nekako obijasnila pa to više ne radi..zajedno samnom sve radi tako i sadi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 08:43
Ima svoja dva, dobila je treći koji se tek sprema urediti, a ovo su bili četrvrt i peti.
Ona ih sredi i ostalo je moja briga - jer ona nema vremena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,047 sekundi.