Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 70> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt govori sam za sebe, ali ovaj sivi tigrasti je mrak. Zaljubila sam se na prvi pogled.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kak si pogodila Rain da sadim Evo nešto sam i cvijeća poslikala.
Prvi put u mom dvorištu, sijane u proljeće:
![]() Scabiosa
![]() Helenium
![]() Žuti jednogodišnji hibi
![]() Achimenesi
![]() ![]() Nisam ni ovaj phlox čini mi se pokazala:
![]() Liriope muscari
![]() Miscanthus adagio
![]() Lobelia
![]() Novotarija u kamenjaru:
![]() A dok sam ja slikala neki su papali
![]() U dvorišto je jako zagužvalo, sve se otelo kontroli, još malo pa se ne bude moglo proć
![]() ![]() ![]() I na kraju veliki pozdrav svima. Suncokreti budu vam mahnuli umjesto mene
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a što reći.. |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() BDW mene je začarala Scabiosa. Prelijepa je! Divna boja, odlična forma. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vidim Perla da si dobro prokljuvila koje probleme imam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kaaaaak su dobre slikice!!!!A micekiiiii!!!!Baš sam žalosna kaj je moja mačketina tak posesivna.
Super ti se Haconecloa raširila! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon slikice! Predivno! Hibi, helenijum, scabiosa - sve posebno i lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo mali mačkiči,pa lijepo cvijeće,pa i tvojem vrtu je jako veselio
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Znala sam ja da će kod tebe biti noviteta .Scabiosa i lobelija su moji favoriti.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Supač su nove biljke a i "stare"
![]() a oni mačići ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je lijepo kao i uvijek kod tebe! Ali mace su preslatke. Posebno su me nasmijale slike gdje su se krasno ugnjezdile u teglu (vazu) s cvijećem, čini mi se karanfilima! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
male razigrane mace su preslatke, štetočine jesu ali tako znaju razveseliti, cvijeće ti je za svaku pohvalu.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako su mace vrckave i sigurno male štetočine ali tako slatke da im moraš sve oprostiti
![]() Moji favoriti su ovaj put miscantus adagio i plava lobelija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Imaš punoooo predivnog cvijeće, sve je super a mice za deset, obožavam mačke....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako slatke macice
![]() Predivno cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Jako lijepo, posebno mi se svidio plavi phlox.. iskreno sam prvo pomislila da je plumbago..
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo mene danas malo u tvom vrtu! Sunčan je dan i baš mami van! Vidim da cvijeće lijepo raste i napreduje!
Koliko ti je visoka ona trava Miscanthus adagio? Voljela bih pronaći travu za svoj kamenjar jer ovu koju imam - moram iseliti - malo mi je previsoka i po ljeti mi pokrije pola kamenjara!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisu mace bedaste,znaju one di je mekano
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivan vrt pun raskošnog sjaja, a plava lobelija mi je naj...neodoljiva je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |