Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 18:38
Betty , ne zamjeram na ničijem mišljenju, a koje je drugačije od moga, sve treba biti onako kako si tko uzme i to treba poštovati! Za biljke, ne znam, još uvjek je rano uopće nešto govoriti, tek dok se vrijeme unormali, onda ćemo brojati " mrtve " i nastalu štetu...Tebi..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 20:31
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 20:41
Dmirce, ima li tebe negdje?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 01:05
..alooohaima mene zato..ehehehe..kaj ima..kak vrtek..moj stoji..ništa nisam mogla sijati..samo blato..ggrrr, ljuta sam jer tek za 2 tjedna mogu opet na grunt,,a tad mi je debelo kasno za neke sjetve..tužna sam i ljuta
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:02
Viz vjerujem kako ti je
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 22:31
..muko moja, da samo znaš kako sjemenke frcaju van iz paketića a ja ih tupkam po glavi i smirujem..sve mi crvi rade a nemogu sijati u blato.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 22:40
Vjerujem ti,al strpi se doce i radost

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:32
Wiz, Pustilka, curke baš ste mi falile..... Wiz ja sam ljuta, bijesna i tužna jer mi je umalo riknuo komp....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:37
Wiz ako će te to malo utješiti, moji sijanci u plasteniku su bili pod vodom....mislila sam da će mi sve strunuti, srećom pa vidim da malo pomalo sve niče...Istina nije kako bi trebalo biti, ali bar je nešto od svega niknulo..... ono što me čudi, već dosta dugo luftam u plasteniku i još je jako mokro i blatno....
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:44
..heeej moonsili, pa dobra ti većer...zabrinula sam se di si? Ja sam također ljuta i žalosna jer nisam uspiujela ništa sijati ni saditi od povrća.Gromade blata su se lovile na motiku, mm nije htio ni uključiti frezu jer od svega nebi bilo ništa. Samo se nadam da ću barem nešto uspijeti imati do jeseni...neide me ova godina, sad nije extremna suša...sad je extremno krivo bažul paoLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:52
EeeeeeJ draga! Evo me konačno ! Moram ti reći ni ja se ne veselim baš previše....dosad je bilo blato na vrtu,a sad kad se zasuši i zapeče bit će kao u kamenolomu....Trebat će mi pijuk za kopati....Baš mi danas i mama kaže kako je kod njih isto zapečena i užasno tvrda zemlja....Bojim se da ni kod mene neće biti bolje.....Vidjet ću sutra....pokušat ću okopati češnjak...   
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 22:03
Da barem mogu ovih dana otići..možda bi nešto uspijela posijati..ovako..ni grašak, ni bobo, ni mrkva, cikla itd itd da ne nabrajam jer mi suze idu..ti barem skokneš do svojeg blaga...huh...smile220
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 22:09
Ma nemoj plakati draga stigneš još sve posijati....ja sam inače svih ovih prijašnjih godina uvjek mudro čekala i uvjek sve zadnja posadila i posijala, ne bi vjerovala berbu sam uvjek imala među prvima...Vidiš, nije od neke velike važnosti čim prije i ranije nešto posaditi ili posijati, kad zemlja dobro utopli, brzo sve nikne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 22:21
Da tako je Monstera nije jos kasno jer ova sezona nije susna nego naprotiv.Mi koji smo bas poletili posijati malo ranije,bojim se da nam pola struhlo u zemlji.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 09:26
Da Pustilka dobro kažeš...... vidim da nije baš sve najbolje niknulo, bit će da je nešto od toga i strulilo..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:47

Pustilka evo ti malih biljčica Ljupčaca...   

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:52
[/IMG]

Moj jesenski češnjak..

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:58
krasan ti je češnjak Monstera!
Lipik
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:59

Još malo Ljupčaca..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 22:01
Hvala Ljiljus! S obzirom kakva ga je poplava zadesila, još je dobro i ispao..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.