Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 76> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno i prepuno boja. Baš nam je to trebalo poslije ove zime. Divni su ti narcisi i tulipani.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno proljeće kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja prijateljice kod tebe raj,bilo proljeće,ljeto,jesen,uživanje je šetat tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Krasni su ti narcisi i tulipani,a i sve ostalo.Mjesto za čuvarkuće ti je za 10.kako neobično kamenje.A posebno mu se oduševila ona dva oblikovana drvca sa crvenim cvjetovima.Ono je Chaenomeles japonica-japanska dunja ili nešto drugo?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome si nadoknadila! prekrasno ti je tako lijepo rascvijetano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, rascvjetano, divno, a novi rododendron - to je kao i moj čini mi se - prekrasan je
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Tikvić kod tebe se sve razbujalo i procvalo jako lijepo posložito
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ovih dana sam rijetko u posjeti vrtovima naših formašica , spopaleme velike obaveze ,u iduću subotu ženim sina pa neznam gdje udaram od obaveza ali u tvoj vrt nisam odolila da ne zavirim prelijepo je kod tebe draga moja svaka ti ćast na trudu vide se rezultati ja ovog proljeća nisam napravila niti jednu sliku iako sam radila nešto u vrtu, čim ovo završi posvijetiću se malo više vama dragi prijatelji
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
tikvić i opet me iznenadjujes , jako lijepo, skladno, i rascvijetano
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kocka po kockica, slika po slikica i opet se stvara prelijepa cvijetna bajka u jednom vrtiću, tamo daleko, iza 77 gora i 77 dolina !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
jednom riječju:PREDIVNO
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Alisa, Arim, Karmen, Nona, Sarajka hvala na posjeti .
![]() Acer je to je japanska dunja i tebi ![]() Antonija, Monn, Blue Sky drago mije da vam se sviđa, ![]() Fany čestitam ti na novoj snaji i želim im svu sreću ovog svijeta ![]() Gdje si ti Pandić, nema te baš često u cvijetnom društvu, Šaljem ti veliku ![]() 77 gora i 77dolina! Zar smo tako daleko draga Free ? ![]() Hvala Flover! ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zumbuli, narcisi, tulipani, prelijepi rododendron, proljeće je baš raskošno u tvom vrtu!
A crni tulipan me oborio s nogu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za ovako krasan vrt vrijedi "potegnuti" do Hercegovine.
Draga Tikvić prekrasno je kod tebe. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
a reci mi gdje si u Hercegovini, mama mi je iz Mostara,točnije iz Cerna kod Međugorja.....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Belina , Misty, Otok
![]() Flover ja sam malo istočnije sa lijeve strane Neretve, negdije na pola puta Čapljina- Stolac.Inače u Cernu imama mamine rodbine i bila sam tamo par puta, mada jako davno. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divan je ovaj tvoj hercegovački vrt, tulipana kao u priči, ali novi rodondedron je više nego divan, ostavio me zavidnu što ga imaš. ma šalim se samo nek on tebi raste i cvijeta 100 godina zdrav i sretan.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oduševljena sam proljetnim izgledom tvog vrta
![]() ![]() i drugi grmovi u cvatu ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |