Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 09:15
Cvjetovi su mu veličine mog dlana, džinovski baš kao i cijela biljka!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 09:13
otok, bigić i meni je kod vas uvijek lijepo! LOL
Triša spremila ja šlag u zamrzivač, ti samo trebaš doći LOL
moon ja ih pogledavam i 5 - 6 puta dnevno, nadam se da će tako brže procvjetati Smile
bako čekam i druge ruže, hortensiju koja je prepuna pupova, pa hoste, a ovo je samo za tebe, dukati se šire svuda i zbilja su posebni, najnezahtivnija biljka a toliko lijepa. Evo su se uvukli u lončanicu sa orijentalnim makovima, samoinicijativno! Bit će sjemenja, oni brzo rastu i rado ću ti poslati sjemenke ako želiš LOL

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 19:31
Svega pomalo, ruže počinji cvjetati... ali su mi trenutno najzanimljiviji judini dukati. Vidjela sam ih suhe,  ali nikad  svježe. Jako zanimljiva biljka.A kod tebe tu i tamo iznenađenje.... sljez... grančice... bit će toga jošBig%20smile.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 18:43
Uživala sam gledajući tvoje cvijeće, moram navratiti vrlo brzo ponovo kod tebe i pogledati rascvjetale pupove ružaHeart
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 19:05
Šarena vinca je preslatka, ruže pune pupoljaka, ali jagode, evo nosim šlag i dolazim!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:56
I meni je bilo lijepo. Kao i uvijek.

smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:19
Lijepo kao i uvijek. Ono štu su trebale biti perunike mislim da je graničica. Još bolje, perunika ionako imaš i vrlo su lijepe.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:14
Bila je tu prošle godine pa nestala pod snijegom Sad A sad su ponovi pojavili mali grmići moje vince Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:10
Prva od ove godine posađenih ruža formirala je svoj prvi pup - nostalgija Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:09

Jedva čekam da ova prelijepa crveno-bijela ruža otvori svoje pupove. Svaki cvijet joj je različito šatiran! Very%20Happy

sudeći po broju pupova bit će ih puno Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:05

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:04
Slastim se prvim jagodama Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:03
U ovu lončanicu posadila sam gomolje koji su trebali izrasti u perunike. Očito će to biti nešto sasvim drugo.. Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:02
Uz ogradu u prednjem vrtu izrastao je golemi sljez. Veličinu mu možete procijeniti po ogradi. Još ne znam je li vrtni ili livadski. ali ću to saznati kad otvori pupiće Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 18:01
gio šteta da ne traju dugo ti cvjetovi Unhappy

zvrkice slažem se, ne traži skoro ništa, a tako je lijepa u svakoj svojoj fazi! Big%20smile
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 22:24
Lunaria ili kako ih ti zoves Judini dukati je stvarno nezahtjevna biljka, kod mene se slobodno siri ako ne pokupim sjemenje na vrijeme, a i ako izraste lako se iscupa ili presadi na neko drugo mjesto,
Stvarno divan cvijet, i kao cvijet i sa sasusenim sjemenkamaThumbs%20Up.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 11:02
bozuri stvarno divno mirisu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 06:48
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Rekli su mi već da će ovi Judini dukati biti ljepši kad ocvatu i osuše se. Sad su mi preslatki njihovi listovi puni sjemenja Very%20Happy

Ovo nisam nikad vidjela, baš je neobično.
Božuri su prekrasni, jako ih volim.

I ja to vidim prvi put i ne prestajem se oduševljavati njima! Sačekat ću tu njihovu treću fazu pa ću skupiti sjemenje i rado ću ti ga poslati ako želiš LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 06:46
Otok tvoj vrt meni uljepša svaki dan! LOL

kaktusiću  dalmatinci bi ih sigurno isto obožavali i baš me čudi što ih nisam vidjela u dalmatinskim vrtovima. Prije ovog mog ja sam ga vidjela uživo samo u cvječarni Disapprove

Anaida buhač je toliko sličan margariteli čije sve vrste obožavam, samo je - raskošniji! A božur mi je otkriće! LOL

vera uz božur, ovi su dukati još jedno moje prelijepo otkriće! Prekrasni kad cvjetaju, čudesni u ovoj fazi, a na tu treću čekam s nestrpljenjem! Wink

anči vrlo su nalik ivančicama jedino je grm koji stvore puno raskošniji! LOL
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 23:03
Meni se sviđaju tvoje ivančice Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,402 sekundi.