Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Galerija bake Tatjane
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Galerija bake Tatjane

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 13:47

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 13:39
ovaj tanjur je malo zakasnio sa pokazivanjem, ali i to je stiglo na red

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 13:34
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 21:30
tanjurići lijepi, čekam novu sliku boce ;)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 16:30
za sada dobro jer je preko njega ljepilo, ali to sve se treba isprobati, moram sama na jednu bočicu isprobati a oovo nanovoslikati, i ima još sa salvetama ali moram sama napraviti jer se radi o kockama.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 11:59
zanimljivo i drugačije, kako se drži suho cviječe na staklu?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 09:04
To sam i ja konstatirala idem probati nešto napraviti.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 23:30
TB ,steta sto su slike mutne,mozes li ponoviti.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Nena3110 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 98
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena3110 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 21:42
Divno, Tatjana!Thumbs%20Up
I ja sam tako pokušala da radim dekupaž sa presovanim cvećem, mislim da sam stavila fotku u galeriji, ali nije lako održati ga takvim, svetlost mu smeta...
http://nena3110.blogspot.com
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 20:13
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 20:10
malo je mutna slika ali je to na flaši pravi osušeni list, to sam naučila u danima Botaničkog vrta, ima još a i jako mi se dopada, vrlo je jednostavno nanijeti osušeno cviječe na namazanu površinu zatim ga još jednom premazati a oko se stavlja maramica koja ne mora biti glatka, već može i malo imati grbice po sebi,osuši se i opet premaže i dobije se kao neki sniježak. Jako je jako efektno, još sam nešto naučila ali moram napraviti to na
tegli koja može biti i jako stara.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 20:03
već dugo nisama ništa radila ovo mislim da nisam stavila

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 07:13
kod mene su i Tatari bili, ali kad sve sredimo idemo na kavicu (a tek NB????).Požurimo
Na vrh
color034 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje color034 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:00
sve mi je super neznam šta bi izdvojila bravo baka tatjanasmile73
Na vrh
Nena3110 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 98
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena3110 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 22:05
Ja se ovde nagledah lepote!Thumbs%20Up

Bravo, Tatjanasmile78
http://nena3110.blogspot.com
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 20:52
Curice moje najljepša hvala, ali nedostaje mi inspiracija
za nešto napraviti.Moram prvo urediti stan jer izgleda
kao da Huni i Avari bili u posjetu.
Na vrh
lilith View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilith Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 13:20
Jao, gospodjo Tatjana ... kako Vi divne radove imate Sve je tako precizno i pedantno uradjeno, nemam rijeci, doista. Radovi s ruzama su bozanstveni, bas imate krasan osjecaj za kompoziciju!
Love is all you need!
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 00:03
Ruže
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 14:42
radovi su predivni. kutijice sa 21stranice sa đurđicama i ružama su prekrasne! unazad dvije stranice oni tanjuri su savršeni,motivi koje još kod nikog nisam vidila...prekrasno! gdje uzimate salvete sa velikim crvenim amarilisima?
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 19:35
Draga Tanja, nadam se da si bolje jer nam nedostaju tvoji radovi.
Konačno sam dobila tvoju pošiljku ( bila sam van Zg), nažalost zečeki će čekati slijedeći Uskrs, ali sve ostalo je odlično.
Kako radiš onu zgodnu zdjelicu?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.