LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 4647484950 111> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e moja Korijenko, Hoya ti dugo pamti
Triša, morat ćeš doći osobno pregledati, Ako noćašnji minusi nisu poharali ostatak koji je preživio
A ovo sam dobila od MM za 8.mart /još u petak/
Naravno boja je po mom izboru
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Lora, ista kao moja od prošle godine. Obožavam hortenzije
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan poklon, boja je predivna, mislim da je ista kao jedna moja, a ja sada pikiram bijelu. (100 kn u bau....)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Au baš je velika i lijepa
|
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora - pohvalila sam jutros mnoge muževe pa moram reći: bravo za TM!
Lijepa je hortenzija, a boja je baš i po mom guštu !
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jednom lijepa hvala.
Hoya MM cvate..... A sada evo slikica mog vrta pod snijegom jutros u 10 Stol koji je bio na terasi učvršćen u betonski stup / vidi se/, noćas je bura iščupala i zajedno sa stolicama pobacala po vrtu.Štetu ćemo ustanoviti kad bude ljepše vrijeme Ovo je slika u 14 sati |
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naša pošta ponekad zna biti jako djelotvorna
Ovo sam jutros dobila od naše drage Otok. Bila sam "bezobrazna" pa sam žicala feliciju. Kad tamo dobila i dodatke Otok velika |
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod tebe snijeg!?
Mislim da je bijela cijela Hrvatska!
Ajde, barem poklon od MM i OTOk te malo razveseli kad nam je već vrijeme "bljak"
Pokloni su prva liga!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijelo dvorište, ali stigla ti je toplina od Otoka! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su jedini Lošinjani koji su danas po ovom nevremenu uspjeli stići do Rijeke.
Pogodila sam vrijeme da ne kažem kako. Žao mi je Lora, morat će neko vrijeme biti u kući. |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovaj gnjusni hladni i snježni dan, jedino su me cvijećke obradovale i zagrijale dušu..
Odjurila sam do garaže zamotana ko yeti, po pitar i zemlju i za sada sve popikala u jedan. Čim vrijeme zatopli / a valjda već jednom hoće/ idu na svoje mjesto...... |
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora da se samo javim da sam tu i da sam svratila da vidim što ima kod tebe....Pali su razni pokloni, tako da si obogatila svoju kolekciju, čestitam.Bure i snijega vidim i kod tebe,užas jedan. Već smo svi ludi (barem ja )od tog lošeg vremena.....Kod tebe je razbacalo stol i stolice, a kod mene je pobacalo sve kamelije koje su u velikim, teškim glinenim vazama i pritom mi razbilo dvije....Kamelije su očerupane,užas jedan....Ne da mi se ni izlaziti van od jada....Snijeg i dalje pada i sve je bijelo kao da sam u Alpama...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej pa snježni ugođaj gledam s balkona, ne silazi po stepenicama klisko je iako znam da ste ti i Miškec već šetali. Bogme kod tebe je gadno puhalo kad je onaj stol iščupalo, bit će posla drugi tjedan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jagoda. Žao mi je za tvoje kameljice, jer znam koliko ih voliš, no valjda će i ovo ludo vrijeme proći.
Triša, ja sam ti pametnica. Uvijek imam krupne soli, pa sam odmah ujutro sve stepenice posipala |
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga lora i ja se tješim uz tu divnu boju tvog poklona, prelijep je
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, neke su "cure" s foruma zbilja sjajne. Ne trebaš ni žicati, dosta da se zadiviš na njihovim biljkama i.... eto pošiljke!
Vidim snijeg i kod tebe.Čudo!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema Lore, ako je radila kao ja danas jedva da se može pokrenuti. Lijep dan i sve me boli .
Prekrasne si biljčice dobila |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me stižem. hvala na posjeti svima.
Bila sam malo zauzeta, gosti, rodjendan šogorice, pa malo po vrtu. Ali sada sam tu, i malo ću vas zamotiti.......
Danas sam nešto opet sadila, čupala pa i poslikala...
Photinia i Hydrangea dobile svoje mjesto
Paeonie
Ovu je posadila još moja p.majka, i kasno cvjetajuća je, crvene boje.
Sad tek proviruje
Agapanthus / ipak ih je nekoliko smrzlo
Ljubičice / nasred nazovi travnjaka /
Heuchera sanguinea Coral Bells / lanjski poklon sestrične/ sprema se na cvatnju
Viseće maćuhice su se razmahale
Mali ružičnjak buja
Nastavljam........
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Lora , jedva čekam ružičnjak da procvate, photinia je dobila još jaču crvenu boju i moja isto, baš je prekrasna, i ovakvu hauceru imam, ali nisam znala kako se zove, sad i to znam
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 4647484950 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |