maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro koažeš maslačak i Dalmacija i kontinent imaju svojih prednosti i mana. U Dalmaciji se ovo proljetno buđenje ne osjeća ovako jako kao ovdje, neko cvijeće prezimi bez šteta, čak i cvjeta cijelu zimu. Ali, baš kako je to lijepo opisala Anaida, ovdje sve kao da počinje od ničega! A nakon nicanja nastavlja brzo bujati! Promjene su očite iz dana u dan i mene baš to posebno veseli!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Maslačak ti si odmah kad si ozdravila potrčala vrijedn raditi po vrtu!
![]() ![]() ![]() Bit će opet lijepih slikica cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa naravno imala sam prav pa kak ćeš do mene kad glavu ne dižeš od zemlje...ajd ne plači za ostičima znaš da je kod mene uvik "rasadnik"...samo ti budi vrijedna
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moon
![]() Mari,5510 a za trubice ćemo vidjeti a ja sam vec nabavila sjeme tako da cu za svaki slucaj fino i posaditi... ![]() misty-da je istinu govoris al ja uzivam uz ovo sta imam.. a kad dodem na kontinent uzivam u stvarima koje tu nema tako da imam dupli gust ![]() baka ja sam ti znas malo ovisnik o cvijecu ![]() ![]() tu uzivam al evo posto sam htjela uzivati zato imam sad ruke pune ščenaca (za one koji neznaju trava korov sa malim bockavim plodovima) boli ko vrag ![]() enrikova nona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duda-Lave draga moja kao da me neznas... a iste smo ![]() ![]() ipak smo mi "otocanke " ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Otočanke će nam prve pokazati da je stiglo proljeće!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Drage moje Retriver Sara i Mira K hvala sto ste posjetile moj vrt
![]() Nema bas jos nista od cvijeca al bit ce nadam se uskoro jer je ovdje vrijeme bas lijepo bilo... |
|
![]() |
|
ovako je to kod mene trenutno...
zumbuli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tulipani su poceli
![]() vinca se neda ![]() ovo neznam sta je al mi se svima grm ![]() |
|
![]() |
|
![]() moje bodljikavo carstvo... nije bas bajno al trudimo se ![]() ovo je od ostica ostalo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo tek što nije procvalo, pomalo se osjeća proljeće i u tvom vrt, ma baš je to super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ispod boca su ruze.neke se drze a neke nece uspijeti.. vidjet cemo kad zatopli.
![]() ovo je moj prirucni staklenik i to su ujedno sve kucne biljke koje su prezivjele. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša
![]() od kopriva je ostala samo ova i to je neka krzljava ![]() ovo mi je najdrazi cvijet jer mi ga je brat kupio..kaze donosi novac al nisam jos primjetila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nasla sam ju bacenu i odnesla doma prije mrazeva i evo zahvalila mi..puna je pupica...nazalost crvenu nisam stigla odnesti ..
![]() ![]() ovu ljepoticu sam nasla na livadii i odmah me osvojila... ![]() |
|
![]() |
|
bademi cvatu kod susjeda
![]() |
|
![]() |
|
ovo je cisto za malo gusta..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bez ovoga sam sigurno ostala..
|
![]() |
|
![]() ![]() nemojte zamjeriti al to su mi slatke biljkice bile pa da se barem sjetim malo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |