Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 66>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 04:49
Dobro koažeš maslačak i Dalmacija i kontinent imaju svojih prednosti i mana. U Dalmaciji se ovo proljetno buđenje ne osjeća ovako jako kao ovdje, neko cvijeće prezimi bez šteta, čak i cvjeta cijelu zimu. Ali, baš kako je to lijepo opisala Anaida, ovdje sve kao da počinje od ničega! A nakon nicanja nastavlja brzo bujati! Promjene su očite iz dana u dan i mene baš to posebno veseli!!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 08:34
Maslačak ti si odmah kad si ozdravila potrčala vrijedn raditi po vrtu!ClapClapClap
Bit će opet lijepih slikica cvijeća!Big%20smile
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 13:15
smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 19:36
pa naravno imala sam prav pa kak ćeš do mene kad glavu ne dižeš od zemlje...ajd ne plači za ostičima znaš da je kod mene  uvik "rasadnik"...samo ti budi vrijedna
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 20:01
moon smile78
Mari,5510
a za trubice ćemo vidjeti a ja sam vec nabavila sjeme tako da cu za svaki slucaj fino i posaditi...smile72

misty-da je istinu govoris al ja uzivam uz ovo sta imam.. a kad dodem na kontinent uzivam u stvarima koje tu nema tako da imam dupli gustWink

baka  ja sam ti znas malo ovisnik o cvijecuEmbarrassed  LOL i to je jace od mene..
tu uzivam al evo posto sam htjela uzivati zato imam sad ruke pune ščenaca (za one koji neznaju trava korov sa malim bockavim plodovima) boli ko vragDead

enrikova nona
smile78 (moram ti priznati da sam prvi put kad sam vidjela tvoj nick procitala enrikova noga i mislim si ja kak,sta cija nogaConfused  pa procitam jos jednom a ono nona smile42) bas am plavusa nema sta smile129LOLLOL   nemoj mi zamjeriti...

Duda-Lave draga moja kao da me neznas...  a iste smo smile72 i ti si brzo prekopala cim si doslaLOL
ipak smo mi "otocanke "smile96

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 15:19
hej maslačak, pa ja tek sada vidjeh tvoje krasne margarete, prave ljepoticeClap, kako su samo guste i pune cvjetova, mora da im otočka klima jako odgovara.
lijepi pozdrav
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 21:56
Otočanke će nam prve pokazati da je stiglo proljeće!!!!!!!!!!Smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:32
Drage moje Retriver Sara i Mira K hvala sto ste posjetile moj vrt smile79
Nema bas jos nista od cvijeca al bit ce nadam se uskoro jer je ovdje vrijeme bas lijepo bilo...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:34
ovako je to kod mene trenutno...

zumbuli

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:35
tulipani su poceli

vinca se neda

ovo neznam sta je al mi se svima grm

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:37

moje bodljikavo carstvo... nije bas bajno al trudimo se

ovo je od ostica ostaloDisapprove

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:38
Evo tek što nije procvalo, pomalo se osjeća proljeće i u tvom vrt, ma baš je to super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:39
ispod boca su ruze.neke se drze a neke nece uspijeti.. vidjet cemo kad zatopli.

ovo je moj prirucni staklenik i to su ujedno sve kucne biljke koje su prezivjele.

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:42
Hvala Triša smile79

od kopriva je ostala samo ova i to je neka krzljava

ovo mi je najdrazi cvijet jer mi ga je brat kupio..kaze donosi novac al nisam jos primjetilaLOL

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:44
nasla sam ju bacenu i odnesla doma prije mrazeva i evo zahvalila mi..puna je pupica...nazalost crvenu nisam stigla odnesti ..

ovu ljepoticu sam nasla na livadii i odmah me osvojila...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:45
bademi cvatu kod susjeda

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:48
ovo je cisto za malo gusta..

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:48
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 22:10
bez ovoga sam sigurno ostala..smile220 al eto barem slikice ostaju...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 22:13

nemojte zamjeriti al to su mi slatke biljkice bile pa da se barem sjetim malo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.