Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh da izzy u srijedu je sastanak, pa ako budeš dobra možda dobiješ i neki cvjetić za tebe "početnicu"!!!???
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jel dolaziš na kavicu u srijedu??
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Buba! Mijenjam nešto iz svog asortimana za par tvojih jajčeka?
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
izzy ovo je super!!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
Salomon, mozaik nije ništa posebno - više vremena mi je trebalo za dizajn i preslagivanje pločica nego sve ostalo! Najprije sam obojala tanjurić bijelom akrilnom bojom (nakon što sam ga očistila i obrusila) pa sam lijepila pločice nekakvim UHU Kraft univerzalnim ljepilom koji mi je dragi kupio u Bau-nečemu. Važno je da ti na ljepilu piše da lijepi keramiku, porculan i staklo. Također ti je važno da lijepiš kontaktno tj. da naneseš ljepilo i na pločicu i na podlogu, pričekaš par minuta da se ljepilo stegne i onda tek položiš pločicu na podlogu i jako stisneš. Kad ih sve zaljepiš onda ispunjavaš fuge bijelom masom za fugiranje, upute su ti na vrećici. Na kraju sam samo polakirala rubove tanjurića radi zaštite. I to je to! ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle, ovo izgleda predobro!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
fantastično!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,bravoooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Izzy, poduči mene neuku..
1. Što je ovo bijelo, čime si prefarbala cijelu površinu?
2. Da li si prije farbala pa ljepila kockice ili obnuto?
3. Čime si ljepila pločice?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Ne, moram vas razočarati curke, mama je manga za mašinom i šiva sve od večernjih haljina do kaputa i ovakvih bedastoća koje joj uvalim! Nikako da dođem na red da i to naučim...al' budem! Ne se ljutiti na mene!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ti si jedna jako "bezobrazna" cura
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
To sam si i mislila da si malo pi........
![]() |
|
![]() |
|
šališ se, zar ne?! Pa naravno! Prala, brusila, prebojavala...ali sam se onda malo izmudrila pa dugo planiram i kombiniram, a tek onda lijepim i bojam! Nekad "greške" na radovima i ne kuže kao greške, već "to tako mora biti" i gotovo! A i ja sam ti ovak malo "picajzlasta" po prirodi tak da...
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je savršenstvo!!!
Imam jedno pitanje: da li si ti ikada u životu napravila ružan rad, ili recimo jesi li nešto morala popravljati???
Meni je ovo sve savršeno...
|
|
![]() |
|
Evo još jednog vikend uratka... Kupila sam košaru za ručnike jer ih nemam gdje držati u kupaonici (ah, boljka u ovom stanu) ali mi se nije baš sve svidjelo na njoj pa smo ju mama i ja malo preuredile... Motiv hibiskusa je šablonica, zakačila sam se za tu tehniku, ali krasno je raditi s bojama za tkaninu, tako su dobre teksture!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je ionako mamina "osobna" kolekcija, ne radi(mo) za prodaju - samo za poklone!
![]() |
|
![]() |
|
Isuseeee kako lijepi nakit!!!
A ja u subotu kupila jednu ogrlicu i naušnice....da si prije pokazala.....
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Moj favorit je ogrlica sa slonićem.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |