Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ona prva kutijica i ova velika su me definitivno oborile!!! SAVRŠENO!!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno,volim te starinske motive i još vise kad se predemt napravi kao da je iz tog vremena.... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...savršene su draga Saara, saaaaaavršene, posebno ova zadnja za jaaaaako puno nakita
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
imenjakinjo,majstorski si ovo uradila.bravo...bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ma prekrasno! Ovo je sanduk jel da?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivne su,ova velika je posebno dobra!prava si majstorica,svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je već rečeno, pridružujem se pohvalama
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
obožavam tvoje vintage kutije i sve radove na tu foru, jednostavno nema riječi da kažem koliko su mo dobre!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prav kutija ti je prekrasna, a na onu ljuibičastu cameo sam već prije pala, pa neću sad opet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ova tzadnja velika...Bože blagi, šta si ti ovo svega lijepog pomiješala, i to taaaakoooo dooobroooo ![]() Osim što je fantastična izvana, i ovo na poklopcu s unutarnje strane mi je ODLIČNO!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Cure su sve rekle. Prdružujem se pohvalama!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tek sad vidim da sam preskočila kutije koje si jučer stavila.... prekrasne su,sve ljepša od ljepše
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Saara,predivno,predivno,padam na kutije.
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala na svim ovim pohvalama. Zbog njih se isplati raditi i kad ti se baš ne da. Baš vam hvala. Anđelka to je bila kutija za 2 boce vina pa sam slomila pregrade jer mi je trebala tolika.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
saara moja,škatule za sne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |