JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | ||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajme srećo ovaj prvi ti je prekrasan,su ti kalupi za više puta ili jednokratni? AJDE ODGOVRAJ,sada ću i ja kao ti, hhhhhhhhoooooooooooćććuu jajaajaa!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
rose mila fala ti
ancica ne dernjaj..opala sam sa stolcaaaaaaaaaaaaa
kalupi za visekratnu upotrebu dok ne pukne, raditi cu i prodavati samo odljeve od 5-10-15 kn po komadu---ovisno o kalupu, samo da napravim neku zalihu pa onda pokazem kaj mogu izliti
krasni su jel da....okvir je super, stavis salvetu i boju i sve je u kompletu evo mila ak kaj trebas jafi se
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
okvir inace nije za zadnji dio, taj se treba izbiti jer ispada osim ako nisi lijevala vrlo debeli sloj tak da je u ravnini za ostatkom okriva. super je taj okvir, stavljala sam onaj karton koji sam dobila od tebe za ledja i super je. moze se slika umetnuti odozgo.
inace jako jako si bila vrijedna, i ovaj smedji mi je naj....plavi je isto twin? ili samo akrilna? trazila sam tamnoplavi twin pa ga nemaju, ima ljucibasti.
vrijedna pcelice ;)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nina, budeš mi objasnila kak stavljaš taj karton da možeš mijenjeti sličice ![]() I ja sam sinoć radila ove okvire...ali moji su skoro svi s rupom tak da bi trebalostaviti kartončiće ![]() Jasssi...super su ti okvirići.....super ideja sa školjkicama... ![]() ![]() Btw, moji su svi u crveno-naranđasto-smeđim tonovima...tak da me šiješ u pavim i zelenim ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehehe hippy moramo se podelit s bojama jer bu tu svi ponoreli i morali nositi suncane naocale...fala mila
nini, nalijem tak da je dovoljno debel zadnji dio da ne pukne i posmirglam
bus objasnila kartom danas
hippy nina dojde danas meni...ja bum znal aprvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e hippy ajd slike da vidimoooooooooooooooooooooooooooo
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
okviri i okvirici su ti vise nego prekrasni.onaj sa morskim motivima mi je favorit
![]() |
||
![]() |
||
|
fala lepa kaca....falaaaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
prvo polakiram sa bezbojnim lakom da povrsina postane glatka i prijemciva za ljepilo. onda izrezem karton tako da je cca 3-4- mm manji od okvira. zalijepim ga pistoljem (silikonom). pustim da se osusi i zalijepim prozirni duck tape. (izgleda sasvim dobro). kad napravim slijedeci necu ga davati prije nego ti pokazem. i onda odozgo uguras sliku i voila. mana - slika je izlozena, nema mogucnosti stavljanja tanke folije jer se ona guzva kod uvlacenja/izvlacenja slike (probala i sa prozirnom folijom za grafoskop, i sa tankom folijom za slajdove :( nece pa nece. rikne kod uvuci/izvuci se namreska i onda je ne mozes namjestiti sam iscupati.
evo podijelih sa obje kak sam to napravila po vesninom naputku. ispalo dobro i efektno jer su ti kartoni koje mi je dala jassi s jedne strane bijeli s druge u boji.
|
||
![]() |
||
|
a toooooooooooooooooooooooooo, ja sam zamisljala kao neki dublji dzep, znas ono veci prostor pomisni, ma jasno, ovo je super fora, e a jesi probala onu tvrdu fpliju za projektota, ta se ne bi smjela i mogl aguzvati nikako, kad je fest tvrda..nekak prvo zaljepit foliju za karton, pa onda na okvir...mozda
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Prekrasnooooooo... prvi okvir sam i ja gledala da si ga naručim.. izgleda i mrak!!!
|
||
![]() |
||
|
e nemam tu foliju, isprobala sam s ovima koje imam :( i nula bodova. ak probas s tom za projektor javi kak je proslo.
|
||
![]() |
||
|
moram vam nekaj otkriti, ugnjavite jassi jer ima prekrasne kalupe za magnete s temom kuhinje i kupaonice. treba ih poceti odlijevati odmah i sada i prodavati nama koje cemo ih ukrasavati svime i svacime ;)
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
a neki znaju i gdje ih drži (Jassi, ništa nisam odala)
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
jassine tajne odaje........
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Gdje si cijelo popodne, haaaaalooooo. Sutra podižem staklovinje
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ma kurila sam i jučer i danas...baš me pokosilo....al evo, sad već ko nova...čuj baš te htjela pitat za to staklo, ja ti obično za sve velim da me to ne zanima pa onda kasnije krenem razmišljat kaj bi sve mogla s tim, e sad me zanima koliko malo to staklo može biti, može li biti onako skroz mini mini tipa 6x4 i u obliku pravokutnika??
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
evo i mene sa malim zakasnjenjem, ne znam da li se moze otvoriti tvoj topic a da nema nesto novog srca su mi prepreslatka |
||
![]() |
||
|
hej curke
gortyna...mila hvala
gogs...juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bubo...ozdravi hitno
nino falaaaaaaaaaaaaaaa koka.....
daklem odaje nemrete otkrit jerbo dobivate zabranu kafenisanja...hihihihihii svi radovi u tajnim prostorima...hehehe
nisam popodne tu jer sam odlucila posvetit vreme detetu, a nevecer i noc radovima, a ujutro me eto koke
daklem ko treba odljeve....komad 5 kn!!!!!!
imam nekaj novogaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasirana platna 10 x 10, sotitile lak, uljana boja, akril i salevta i iiiiiiiiii evo ihhhhhhhhh!!!!!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Krasnooooooooo....
Meni sedma slika podsjeća na Gospu.... ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |