Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 18:59
Lantana,ruže su ti predivne,a tek onaj travnjak i pogled na more..Milina,kaficu piti,gledati u more i odmarati dušu,a sve uz miris ruža..Milna...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 19:56

Ajmeeee ljepote!Lantana je prava majstorica u svemu- uredila prekrasan vrt i kamenjar oko svoje kuće, pa uredila i susjedovu parcelu da joj pogled ne pada na krš i lom LOL, pa onaj lijepi zid sa kaktusima, terase i uređenje terasa su posebna priča..... sada ružičnjak i trava, raste trava zelena.... Jesam nešto zaboravila, ma sigurno jesam, ali kod tebe sve čista 10-ka.

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 20:46
ruže su ti pre pre divne, zdravog izgleda, boje su famozne
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 09:16
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

ruže su ti pre pre divne, zdravog izgleda, boje su famozne
Ruku na srce, što kod Lantane nije posebno predivno!Big%20smile
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 09:19
Uvijek mi je zadovoljstvo prošetati tvojim vrtom i okućnicom.Prekrasno,sve što bi dalje rekla bilo bi suvišno
zato pssst idem uživati u slikama.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 22:08
smile79 hvala svima, mislim da ne trebam ništa posebno komentirati, Anaida je sve rekla ovom pjesmom:

Otad baš ne uzimam svaku što se pruža...
Srce se odupire... Pa se privikne...
Al' zumbuli su zumbuli, a Ruža je Ruža...
Pa da na kraj sveta iznikne...

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 22:17
Osim ruža u vrtu sada ima puno cvijeća koje cvate i intenzivno miriši

Pitosporum

Dunjarica

jasmin

Limun

vatreni trn

karanfil

Žuta ruža

život je more
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 22:19
Lantana i ja stojim u redu za onima koji su za tvoj vrt rekli da je "botanički vrt", dajem svoj glas. A tvoje cvijeće, pa fotografije s odsjajem sunca, sve mi miriši na more...mami me da opet "zalutam" k tebi.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 23:04
Ja zapnem u malenoj gužvi, a kod tebe toliko divnih novosti, slikice koje me odnesu u neki drugi svijet...jednostavno kao da sam usred bajke boja i mirisa (ne šalim se kad god dođem tebi kunem se da mi nos miriši divne miriseConfused)- i uvijek mi je teško odvojiti se od tvojih prekrasnih slikica i tog bajkovitog svijeta. Prava si sretnica (i umjetnica što si ga stvorila) što u tom bajnom okruženju provodiš svoj životSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 14:20
Bako u pravu si za Lantanu našu smile57
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:27
Originalno poslano od člana radosnica radosnica napisao:

Lantana i ja stojim u redu za onima koji su za tvoj vrt rekli da je "botanički vrt", dajem svoj glas. A tvoje cvijeće, pa fotografije s odsjajem sunca, sve mi miriši na more...mami me da opet "zalutam" k tebi.

U proljeće je svaki vrt najljepši, a što se mirisa tiće istina je da sve miriši. Vidjela sam ja da si ti nabavila prekrasnog cvijeće, samo treba vremena da se sve popuni, pa ćeš i ti šetati rascvjetanim i mirisnim vrtom.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:30
Ma oko moje zlatno ma ja nemam riječi za tvoje cvijeće -ma da je samo i zelena trava- ti si meni najljepši cvijetsmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:31
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Ja zapnem u malenoj gužvi, a kod tebe toliko divnih novosti, slikice koje me odnesu u neki drugi svijet...jednostavno kao da sam usred bajke boja i mirisa (ne šalim se kad god dođem tebi kunem se da mi nos miriši divne miriseConfused)- i uvijek mi je teško odvojiti se od tvojih prekrasnih slikica i tog bajkovitog svijeta. Prava si sretnica (i umjetnica što si ga stvorila) što u tom bajnom okruženju provodiš svoj životSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Hvala Mamaa, svi koji dođu iz unutrašnjosti kažu da kod nas drugačije miriše, mi smo već navikli, ali sada ima puno cvijeća koje stvarno intezivno miriše pa osjetim i ja. Imam jednu živicu od ružmarina i kad je zaljevam odmah zamiriše cijeli vrt. 
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:32
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Bako u pravu si za Lantanu našu smile57

Hvala i Baki i Vanji.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:33
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ma oko moje zlatno ma ja nemam riječi za tvoje cvijeće -ma da je samo i zelena trava- ti si meni najljepši cvijetsmile79

Ma i to si dobro rekla Niho, teva zelena i ja i to je dosta.Wink
život je more
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:36
Pa ti živiš u raju....
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:36
smile96 ženo kako me nasmija sa srca  jeli to ona samo što počinje rasti hahahah
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:39
Praznik je i ja ne radim, u vrtu nema puno posla pa sam danas opet slikalaaa, punoo slika, kad vam dosadi vi recite

Spušta se dva metra s gornjeg vrta prema najdonjem, još nije u punom cvatu, ali već je slikanje

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:44
E pa Lantana sad ću biti bezobrazna ja bi oto cvijeće što puza .prekrasno je stvarno-Embarrassed
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:45
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Pa ti živiš u raju....

Hvala Dada, ali svaki vrt je na neki način mali raj.Smile
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.