Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 370> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana,ruže su ti predivne,a tek onaj travnjak i pogled na more..Milina,kaficu piti,gledati u more i odmarati dušu,a sve uz miris ruža..Milna...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeeee ljepote!Lantana je prava majstorica u svemu- uredila prekrasan vrt i kamenjar oko svoje kuće, pa uredila i susjedovu parcelu da joj pogled ne pada na krš i lom |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ruže su ti pre pre divne, zdravog izgleda, boje su famozne
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruku na srce, što kod Lantane nije posebno predivno!
![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Uvijek mi je zadovoljstvo prošetati tvojim vrtom i okućnicom.Prekrasno,sve što bi dalje rekla bilo bi suvišno
zato pssst idem uživati u slikama. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() Otad baš ne uzimam svaku što se pruža... Srce se odupire... Pa se privikne... Al' zumbuli su zumbuli, a Ruža je Ruža... Pa da na kraj sveta iznikne... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Osim ruža u vrtu sada ima puno cvijeća koje cvate i intenzivno miriši
Pitosporum ![]() Dunjarica ![]() jasmin ![]() Limun ![]() vatreni trn ![]() karanfil ![]() ![]() Žuta ruža ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Lantana i ja stojim u redu za onima koji su za tvoj vrt rekli da je "botanički vrt", dajem svoj glas. A tvoje cvijeće, pa fotografije s odsjajem sunca, sve mi miriši na more...mami me da opet "zalutam" k tebi.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ja zapnem u malenoj gužvi, a kod tebe toliko divnih novosti, slikice koje me odnesu u neki drugi svijet...jednostavno kao da sam usred bajke boja i mirisa (ne šalim se kad god dođem tebi kunem se da mi nos miriši divne mirise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bako u pravu si za Lantanu našu
![]() |
|
![]() |
|
U proljeće je svaki vrt najljepši, a što se mirisa tiće istina je da sve miriši. Vidjela sam ja da si ti nabavila prekrasnog cvijeće, samo treba vremena da se sve popuni, pa ćeš i ti šetati rascvjetanim i mirisnim vrtom. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma oko moje zlatno ma ja nemam riječi za tvoje cvijeće -ma da je samo i zelena trava- ti si meni najljepši cvijet
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mamaa, svi koji dođu iz unutrašnjosti kažu da kod nas drugačije miriše, mi smo već navikli, ali sada ima puno cvijeća koje stvarno intezivno miriše pa osjetim i ja. Imam jednu živicu od ružmarina i kad je zaljevam odmah zamiriše cijeli vrt. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala i Baki i Vanji. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma i to si dobro rekla Niho, teva zelena i ja i to je dosta. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa ti živiš u raju....
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
Praznik je i ja ne radim, u vrtu nema puno posla pa sam danas opet slikalaaa, punoo slika, kad vam dosadi vi recite
Spušta se dva metra s gornjeg vrta prema najdonjem, još nije u punom cvatu, ali već je slikanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E pa Lantana sad ću biti bezobrazna ja bi oto cvijeće što puza .prekrasno je stvarno-
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dada, ali svaki vrt je na neki način mali raj. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |