kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
navikni se vec jednom da si glavni krivac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A da odeš doktoru? Možda je to neka nova vrsta gripe? Ima još zaraženih na forumu koliko vidim, i ja imam neke simptome!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni su ti obadvije škrinjice skroz sjele
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Savrsheno lepo ! Lipo liiiiiiipo kako bi to ti rekla :)
Ova druga shkrinjica je po mom cefu al skroz na skroz Svaka chast ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ashdene ruze u oblacima, prelijepa salveta :) super iskomponirana. zaista jako jako lijep poklon :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
piramida
![]() ![]() ![]() ![]() cure natjerat cete me da mi se ova malecka skrinjica pocme sviđat ![]() hej nina,meni ovaj ashdenov motiv ruze jedan od najljepsih,zapravo tesko je uopce pronaci ljepsu ruzu od ove ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
drage primavera i anđelka hvala na komentarima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
ali teta nije deo salvete nego print? tako? sam dobro skapirala?
|
|
![]() |
|
si,si,dobro si skapirala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
opet si iznjedrila iz svoje radionice samo krasote i krasote...svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prava remek djela
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam apsolutno oduševljena tvojim zadnjim radovima. Savršeno.
Morat ću na kraju kupit laserski printer da i ja mogu printat ovakve divne slike. Jako jako lijepo. Blago im se.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kako ja nisam vidjela ove zadnje uratke?
![]() baš dobro da su te "natjerali", lijepo si ti to odradila!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
eh, vidim ja nekome se vratila inspiracija. . kao i uvijek radovi su predivni. .
|
|
![]() |
|
cure moje cinite mi toplo oko srca sa svojim komentarima i pohvalama,neznam kako vam dovoljno zahvalit..sve redom ste jedno veliko
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
poklon za administratora i njegovu dragu je savršen! a i za drugu kutijicu moram reć da je jako lijepa.
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Nema te Kaco... ajme bice gustas, neka, neka, bas mi je drago.. cesto mi padnes na pamet
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
i meeeeniiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |