Iris - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 46474849> |
Korisnik | |
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak si brza,još ne napišem,a ti već odgovaraš!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ne odgovorim odma poslije zaboravim
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće, boje su me oduševile
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Iris no ne moraš mi te slati jer ih imam, neke su žute a neke šarene jer uz njih rastu lila pa kako pčelice opraše bude i šarih.
Napisat ću ja u oglase za roza i bijele frajle pa će valjda netko imati
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam malo dublje zašla u tvoj vrt i zadržala se ohhooo. Prekrasno je, a ideja napretek.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja je ovo cvjećka? Jaako mi je lijepa, moram reć .
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala smrcko i Athena
Horti to je Lobelia siphilitica i stigla je od Bake Bee....i meni je jako slatka
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te draga Iris
Vjerujem da nije prekasno da se i ja poklonim veličanstvenoj ljepoti tvojeg grčkog oleandra. Stvarno je dojmljiv i jedinstven. Od srca čestitam uz lijepi pozdrav i želju da ga maziš i paziš jer svojom neuobičajenom ljepotom to zaslužuje.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo Iris , a evo nam je i pala kiša, sad će sve živnuti, jesen je nama bolja od ljeta.
|
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja cekam nove slike
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje što ste me se sjetile
suša od dva mjeseca je kod mene ipak odnijela žrtve iako sam zalijevala
tako da su mi ljetnice uglavnom osušene pa i nema baš puno toga za slikati
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris šetala sam tvojim prekrasnim vrtom, uživala sam dušom, tilom i očima
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iriska malčiranje je možda neuredno , ali ima i ukrasna kora koja je urednija.
Obje stvari su pravi spas za tvoj problem , a ujedno i izvrsno đubrivo. Kod svakog zaljevanja trava će otpuštati hranjljive tvari u zemlju. Moja zemlja je pjeskovita i vjetar je isušuje , ali malč ti spasi biljku i da je zaljevaš jedanput tjedno. Ja sam zaljevala 2-3 puta, nisam imala dovoljno trave za sve, ono što je pod malčem je bili vazda zeleno i bujno, Postoje sječkalice za travu, lišće i grane , ona isječe i uljepša malč. Vrijedi investirati u takvo što |
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe ja vjerujem da vrijedi....samo se mužev tekući račun ne bi složio s tim
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Iriska onda sjekiricu u ruke, stoličicu i panj. Za ljubav cvijeća si napraviš ručno malč. Ja već lociram di ću maznuti koju travku
|
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo par slikica
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i zaključak: nagodinu poduzeti nešto da proljeće i jesen budu rascvjetaniji
zasad sam zadovoljna samo šestim, sedmim i osmim mjesecom
ova gredica na sredini je bila puna jednogodišnjeg cvijeća a sad zjapi prazna jer je sve ocvalo ili se razbolilo pa sam počupala
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aster je stvarno prekrasan. Moj je prošlu godinu kupljen i bio nizak. Sada je narastao do 1m. Jesi li ti svom kidala vrhove ili je takav od sebe.
|
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko prvi je niski a na drugoj slici je visoki....ništa nisam poduzimala...takvi su
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slikice, asteri su sada bili niski ili visoki!
Vjerujem da ti je suša dosta uzela jer je ista situacija i kod mene, ali u ovih par dana sve mi izgleda bolje i bolje.........nešto će se oporaviti!
|
|
Odgovori | Stranica <1 46474849> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |