Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čak je i maslačak pošlihtan kao da je sijan u redovima!
![]() Sve je divno.Stazica....
A japanski javor!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa kad vidim ovaj tvoj potpis, mudru izreku poznatog Coelha, ne mogu se oteti dojmu da si ti baš taj "potok što žubori".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Joj Triša to si tako lijepo rekla.
Zasad još uvijek nije tako, ali nadam se da ću jednog dana zaista reći kako kod mene živi "majčica priroda".
To mi je i želja s ovim vrtom: Načiniti sigurno utočište za drveće, druge biljke i životinje. Zasad imam sreće da kod mene u grmovima i na drveću obitavaju čitava jata ptica. Hranio sam ih zimus pa su nastavile dolazit u vrt. Voluharica ima puno. Guštera također. A čak imam i jednu zmiju u kamenjaru:)
Zečevi i srne me povremeno posjećuju. Srne uvečer, a zečevi znaju i po danu dolaziti. Pogotovo kad sazori rajčica. Obožavaju je klopati. Iako se ja ljutim na njih što mi otkinu gomilu rajčica, a od svake griznu samo komadić. Mislim si: brate dugouhi, kad već ubereš, pojedi ju cijelu.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mali gogo vrt ti je prekrasan a ti se žališ.Stazica, cvijeće ma sve za 5.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Livada, šuma, parkovi, stazice, vrtovi, na ovoj adresi živi "majčica priroda"
predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
a kod nas evo dva dana neka kiša bezveze danas pravo hladno
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gogo, unatoč što nema danima kiše sve ti je predivno, i mi jedva čekamo kišu, ja zalijevam skoro svaki dan, noma ni rose. Dobra ti je ideja za you tube, ajde jedva čekamo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogo ja se kod tebe tako lijepo odmorim...sve mi je jaaako skladno i umirujuće...
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
moram priznati prvi put sam posjetila tvoj seoski vrt i zaista sam oduševljena čak mi je krivo kako prije nisam pogledala sve ovo .jako me oduševio ovaj puteljak a i sve ostalo mi je tako nekako romantično,a kovrdžava sue je divna ma sve naj naj evo moj najdraži smile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Moj Gogo, mnogi bi dali lijevu ruku da im vrt bude "posušen" kao tvoj. Mislim da sam ti već negdje napisala, previše si samokritičan.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Čisto ako nekoga zanima ja jedva čekam snimku, a i s nestrpljenjem očekujem da napišeš 500 poruka, pa da i slikica tvoja osvane
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uvijek imaš neku zgodnu ideju. Svaka čast gogo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jednom je jedno predivno biće meni napisalo da je moj vrt simfonija a ja sam mišljenja da je ovdje predivna harmonija začinjena ogromnom ljubavlju prema biljkama.
Kovrčava Su je divna, moram je nabaviti negdje za sljedeću sezonu
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bilo bi nam drago da to možemo vidjeti. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
I ja zalijevam, koliko mogu. No suša je najgore pogodila travnjak. Nemam ga srca još i pokositi, zato djeluje ovako neuredan. Košnja bi, u ovom trenutku, bila strašan šok za njega.
A što se šetnje tiče: namjeravam snimiti "video šetnju" pa je objaviti na YouTube. Čisto ako nekog zanima da može vidjet cijeli vrt.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
eto otok je sve rekla,svaka čast gogo!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj vrt je prelijep, šaren i uredan, krasno gogo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gogo tako je smirujuće šetati ovim tvojim vrtom, a što se suše tiće kod mene isto, jučer je malo palo kiše, ali inače sam već počela zaljevati.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova trotjedna suša već uzima danak u vrtu. Sve slabo raste, naprosto životari. No ipak ću objaviti par fotki iz vrta slikanih jučer.![]() ![]() ![]() ![]() Bob željno očekuje kišu:
![]() Rabarbara se razvija unatoč suši:
![]() Priroda se okitila za Uskrs:
maslačak u šljiviku:
![]() anemone:
![]() tulipan, Kovrčava Sue:
![]() Još jedan tulipan, zaboravih mu ime:
![]() A i moj lanjski rođendanski poklon je prolistao u punom sjaju. Japanski javor:
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |