Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2015 u 00:21
U tvom je vrtu jako ugodno, sve je uredno, a opet tako prirodno raspoređeno, ležerno. Takvom vrtu i sama težim. 
Lijepo je da je  i tvoja sestrična priložila slike jednog posve drukčijeg vrta u koji je uloženo jako puno truda. 
Pozdravljam vas obje, uživajte u daljnjem stvaranju vrtova, neka budu upravo onakvi kakvim ih zamišljate.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2015 u 17:37
Lucy hvala ti na podršci i lijepim riječima.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2015 u 20:34
Draga moja kao ti je ovaj crveni javor lijep. Prekrasan je.
A vrt tvoje polusestrične je čista fantazija, fantastično taman po moj ukusu, simetično upravo ono što ja volim. A tek priroda okolo. Svaka čast i tebe i njoj za ono sto stvarate svojim vrijednim rukama.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2015 u 21:23
Karlismile79
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2015 u 11:56
Najprije ću pohvaliti vrt tvoje polusestrične. Mene oduševljavaju ovakvi vrtovi, geometrijski oblici, pravilni rasporedi. Ne mogu si pomoći jer sam duboko u duši perfekcionist (što i nije baš dobroWink) i na ovakve stvari sam stvarno slaba. Kada bih imala ovako nešto, mislim da bi i spavala u vrtu.

Dugo ja već mjerkam dunjaricu i kad vidim kako je ova tvoja lijepa, želja mi još više poraste. Dunjarica i javor su, pogotovo u jesen, neodoljivi. Thumbs Up Hug Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2015 u 20:11
Rajski draga potpuno te razumijem, u počecima i razmišljanju o svom vrtu željela sam ga urediti formalnim stilom, međutim odrekla bi se puno biljaka posebno trajnica i eto sada pokušavam različite kombinacije ne želeći se odreći ni drveća, grmova i trajnica. Kaj će od svega toga ispasti vidjet ćemoLOL Hug
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:20

Danas mi je stiglo lijepo iznenađenje od enrikove none, draga nona najljepša ti hvala Heartsmile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:23
Sve jače se crvene
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:24
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:26
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:29
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2015 u 21:31
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2015 u 08:01
predivan vrt u jesenjim bojama javori vau a i sve drugo razumim te kad kažeš nemogu se odreć ni grmova ni trajnica pa miksam i sama sam taka meni je sve lijepo sve pohvale i tvojoj rodici vrt joj je famozan steta sto ne djeli tu ljepotu s nama jer ima s čime da nam uljepšava stvarnost probaj ti nju nagovorit da malo fotka  i djeli s nama malo svoje lipote
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2015 u 20:39
Kamenjarka1 hvala ti lijepim riječima i dolasku, pokušat ću nagovoriti rodicu.Hug
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2015 u 20:52
Javor u veličanstvenom jesenjem ogrtaču zaustavlja dah promatraču.
Sutra je novi dan.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2015 u 09:43
Lucy tvoje riječi uvijek nadahnjuju i hvala ti na tome, eto nešto radim sadim i stigle su mi ruže od viraga pa ću ovdje postaviti pitanje, bojim se zbog mraza dali će preživjeti sadnju. Molim vas za savjet.Hug
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2015 u 07:29
Wow, catalpa, ovaj vrt koji si nam pokazala je zaista poseban, ali ni tvoj vrt ne zaostaje za njim, sa svojim posebnim šarmom i svim tim prekrasnim drvećem... Javori su ti savršeno lijepi i prekrasno uklopljeni među ostalim biljem... Na kakvom mjestu ti raste artropurpureum? Ja sam malo zabrinuta za svog, ove godine posađenog... Lišće mu je dosta sprženo i vidljivo je da je pretrpio veliki stres ( što nije čudno jer je posađen početkom ljeta koje je bilo ekstremno sušno ), ali se bojim da mu možda ipak par sati najjačeg sunca u danu neće odgovarati...
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 07:01
Ne brini za ruže draga moja, sve dok zemlja dozvoljava (nije smrznuta) mogu se saditi, ništa im se loše neće dogoditi.
Ja sam jednom svoje pretumbavala u polusmrznutu zemlju i sve su preživjele.
Jedva ih čekam na ljeto vidjeti u cvatu, .... i moje su jučer stigle. smile126
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 17:36
Vila2 hvala ti moj javor je na jugoistočnoj strani ima popodne hladovinu od kuće, ali ne brini i kod moga su bili malo sprženi listovi prvu godinu zbog presađivanja. Mislim da mu sunce neće smetati kad se dobro zakorijeni,  kako si sama rekla bila je sušna godina. Ja sam javor tri puta presađivala i izdržao je, nek ti se crveni sljedeću godinu.Hug
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 17:43
Rajski draga hvala ti, već su posađene e sad kako bude nadam se da neće smrznuti, dali ih štitiš nečim od smrzavanja.HugHeart
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.