Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
falile su mi tvoje slike, svaka ljepša od prethodne
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Slike su stvarno savršene, a kako i ne bi kad ima u vrtu prekrasnog cvijeće za uslikati...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Tko bi mogao odustati od ove ljepote slike su divne
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Slike su sve jedna ljepša od druge, tako je sve lijepo usklađeno,
zaista sam oduševljena
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Neće prozori nikamo pobjeći, a mi se možemo diviti majstorski snimljenim fotkama prekrasnog cvijeća.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
tako je ... oprani prozori ili divne slike....pa zna se što biramo
![]() Sve krasno i skladno....divan vrt !
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Nemam što izdvojit, sve mi je prelijepo. Stvrno imaš smisla za kombiniranje biljki.
heuchera, tozi karanfil i bijeli ukrasni luk su mi jako nebobična kombinacija ali bojama i oblikom predivno izgleda. Premda narcisi pokraj onog žbuna ispred kojeg je još jedno žuto cvijeće, a u pozadini crveni tulipani to mi je baš nekako 'otovrilo oči' najviše.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Pozdrav i veliko hvala svima!
Pronašla sam nešto malo fotki vrta ovog proljeća pa ih stavim u nastavku. A iza toga slijedi vrt od prije nekoliko dana. Iako sam rekla da neću nositi fotić u vrt, a nisam ga nosila ni taj dan, tako su me naljutili da sam ustala, bacila rukavice, sjela u auto i otišla kući po njega. Tako su i nastale ove slike, za sve one koji ne shvaćaju zašto radim to što radim. Možda jednom progledaju... Ima dosta sličnih slika ali sam slikala svaki meni dragi kutak ili samo pogled tog dana. Proljeće 2016... |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jednom riječi predivno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Savršeno!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
... a ja velim, sreća naša da su te naljtuli pa si otišla po fotić
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoj vrt - kad se polako i pažljivo gleda svaki detalj, kad se vraćaš na već pogledano, kad su riječi suvišne jer pogled govori mnogo više od izgovorene ili napisane riječi, kad je svaki detalj priča za sebe, onda je to tvoj vrt. Vrt kojeg zaslužuješ i koji zaslužuje da dolaziš u njega.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike, predivnog vrta! Nemoj da te obeshrabre... Nerazumijevanje ljudi ne umanjuje osjećaj sreće koji svaki vrtlar ima u svome carstvu... drago mi je što si opet ovdje
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Savršeno uživala sam u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |