monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 138> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Celer ni meni ne uspijeva biti onako ogroman ka u trgovinama, bude veličine breskve, ali i s tim sam zadovoljna.
Govorili su mi da mu stalno trba otkidati vanjsko lišće, ostavljati samo 1-2 lista u sredini, i jako puno zalijevati da bi imao velik korijen. Lišće otkidam i spremim za zimu, opet na dobitku. A tom malom celeru je i ukus i miris intenzivniji nego onom kupovnom, opet na dobitku. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice ti zahvalna i na malom kao i ja.najbolje tako. istina je d amanje korijenje je ukusnije i socnije,krupniji su suhlji.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice probala sam svašta, ništa od toga....ali kako i ti kažeš bolji je sigurno nego kupovni...ja sam ove godine sijala i lišćar i stabljikar jer nam je i to jako fino..Npr. stabljike ili lišće zapečeno s krumpirom ili kuhano s rižom, to je super...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ga volim na sve mile načine, moji dečki baš i ne, ali...
Posebno mi je fin na salatu, i to baš korjenaš. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi ga obožavamo pohanog i kao umak za špagete.. A ni salata od njega nije loša..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E vidim sve je prekrio snjeg,a kod nas nema ništo samo maloa kad smo verć kod žute mrkvice koju spominjet mogu reči da je ja već dosta dugo koristim za jelo i da je jako ukusna za
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Dmirce i nama je ta žuta mrkva baš ukusna!
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svim vrijednim poljoprivrednicama,želim uspjeha |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, naša Mića rožice!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još je rano da bilo što govorim, ali izgleda da su moje neke biljčice preživjele ispod čarobne agrotkanine! Bar se nadam da valjda poslije neće biti mrtvih...
|
|
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooo,baš mi je drago, držim fige da svi prežive i dobro rode...
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvetlin, to što je niknulo, to je samo nešto od cvijeća... povrća mi još nema van, osim salate i celera. Možda i bolje da je tako, a možda i u najgorem slučaju strune pa ću ponavljati gradivo...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Išla provjeriti kakvo je stanje u plasteniku nakon ove vodurine.....nisam vjerovala, dok sam ugazila unutra, noge su mi propadale u blato.....Užassssssss!
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadat je se boljem.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svim moji posjetitelji koji navratite, Počastite se čašom zdravog Kombucha napitka! |
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je i ukusno ili samo zdravo?
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijolice preukusno, a ono što mu se pripisuje, prezdravo je, naravno ako se zna mjera kako se koristi i kako se postupa s gljivama.. Ispočetka sam bila malo i skeptična, nisam baš vjerovala svima napisima i ljudima koji su uglavnom imali različita iskustva...No izgleda da ima više onih kojima je ovaj napitak predobar, nego onima kojima nije...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za mene je ovo spansko selo i pomalo sam skepticna po pitanju gljiva iz solje,ko bi ga znao ipak,hvala na posluzenju i nadam se da su ti biljke koje su bile napolju prezivele hladnocu
|
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |