monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 138> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Celer ni meni ne uspijeva biti onako ogroman ka u trgovinama, bude veličine breskve, ali i s tim sam zadovoljna.
Govorili su mi da mu stalno trba otkidati vanjsko lišće, ostavljati samo 1-2 lista u sredini, i jako puno zalijevati da bi imao velik korijen. Lišće otkidam i spremim za zimu, opet na dobitku. A tom malom celeru je i ukus i miris intenzivniji nego onom kupovnom, opet na dobitku. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dadinice ti zahvalna i na malom kao i ja.najbolje tako.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice probala sam svašta, ništa od toga....ali kako i ti kažeš bolji je sigurno nego kupovni...ja sam ove godine sijala i lišćar i stabljikar jer nam je i to jako fino..Npr. stabljike ili lišće zapečeno s krumpirom ili kuhano s rižom, to je super...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ja ga volim na sve mile načine, moji dečki baš i ne, ali...
Posebno mi je fin na salatu, i to baš korjenaš. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Mi ga obožavamo pohanog i kao umak za špagete..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
E vidim sve je prekrio snjeg,a kod nas nema ništo samo malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Dmirce i nama je ta žuta mrkva baš ukusna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Svim vrijednim poljoprivrednicama,želim uspjeha ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Hvala, naša Mića rožice!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Još je rano da bilo što govorim, ali izgleda da su moje neke biljčice preživjele ispod čarobne agrotkanine!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Ooo,baš mi je drago, držim fige da svi prežive i dobro rode...
![]() |
|
![]() |
|
Cvetlin, to što je niknulo, to je samo nešto od cvijeća...
|
![]() |
|
![]() |
|
Išla provjeriti kakvo je stanje u plasteniku nakon ove vodurine.....nisam vjerovala, dok sam ugazila unutra, noge su mi propadale u blato.....Užassssssss!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svim moji posjetitelji koji navratite, Počastite se čašom zdravog Kombucha napitka! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Da li je i ukusno ili samo zdravo?
![]() |
|
![]() |
|
Vijolice preukusno, a ono što mu se pripisuje, prezdravo je, naravno ako se zna mjera kako se koristi i kako se postupa s gljivama..
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Za mene je ovo spansko selo i pomalo sam skepticna po pitanju gljiva iz solje,ko bi ga znao
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |