Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:53
Celer ni meni ne uspijeva biti onako ogroman ka u trgovinama, bude veličine breskve, ali i s tim sam zadovoljna.
Govorili su mi da mu stalno trba otkidati vanjsko lišće, ostavljati samo 1-2 lista u sredini, i jako puno zalijevati da bi imao velik korijen. Lišće otkidam i spremim za zimu, opet na dobitku. A tom malom celeru je i ukus i miris intenzivniji nego onom kupovnom, opet na dobitku.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:55
Dadinice ti zahvalna i na malom kao i ja.najbolje tako. istina je d amanje korijenje je ukusnije i socnije,krupniji su suhlji.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:57
Dadinice probala sam svašta, ništa od toga....ali kako i ti kažeš bolji je sigurno nego kupovni...ja sam ove godine sijala i lišćar i stabljikar jer nam je i to jako fino..Npr. stabljike ili lišće zapečeno s krumpirom ili kuhano s rižom, to je super...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:05
Ja ga volim na sve mile načine, moji dečki baš i ne, ali...
Posebno mi je fin na salatu, i to baš korjenaš.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:07
Mi ga obožavamo pohanog i kao umak za špagete.. A ni salata od njega nije loša..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:14
E vidim sve je prekrio snjeg,a kod nas nema ništo samo malosmile66a kad smo verć kod žute mrkvice koju spominjet mogu reči da je ja već dosta dugo koristim za jelo i da je jako ukusna zasmile50
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:17
Da Dmirce i nama je ta žuta mrkva baš ukusna!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 07:51

Svim vrijednim poljoprivrednicama,želim uspjeha
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 09:58
Hvala, naša Mića rožice!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 13:02
Još je rano da bilo što govorim, ali izgleda da su moje neke biljčice preživjele ispod čarobne agrotkanine! Bar se nadam da valjda poslije neće biti mrtvih...
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 16:00
Ooo,baš mi je drago, držim fige da svi prežive i dobro rode...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 16:33
Cvetlin, to što je niknulo, to je samo nešto od cvijeća... povrća mi još nema van, osim salate i celera. Možda i bolje da je tako, a možda i u najgorem slučaju strune pa ću ponavljati gradivo...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 21:14
Išla provjeriti kakvo je stanje u plasteniku nakon ove vodurine.....nisam vjerovala, dok sam ugazila unutra, noge su mi propadale u blato.....Užassssssss!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 21:21
nadat je se boljem.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 15:30
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 22:54

Svim moji posjetitelji koji navratite, Počastite se čašom zdravog Kombucha napitka!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 23:00
Da li je i ukusno ili samo zdravo?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 23:05
Vijolice preukusno, a ono što mu se pripisuje, prezdravo je, naravno ako se zna mjera kako se koristi i kako se postupa s gljivama.. Ispočetka sam bila malo i skeptična, nisam baš vjerovala svima napisima i ljudima koji su uglavnom imali različita iskustva...No izgleda da ima više onih kojima je ovaj napitak predobar, nego onima kojima nije...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 00:26

http://www.kombu.de/cr-testi.htm

Evo nešto, kome se da čitati, nek pročita...

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 17:27
Za mene je ovo spansko selo i pomalo sam skepticna po pitanju gljiva iz solje,ko bi ga znao ipak,hvala na posluzenju i nadam se da su ti biljke koje su bile napolju prezivele hladnocu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.