Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 14:47

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 14:50

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 14:57
Kod teba još sve lijepo cvate!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 16:42
Kako su ti ruže lijepeClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 17:54

draga ti se stvarno izvukla iz krizantema.sad se malo više posveti ostalom cvijeću koje te je strpljivo čekalo

Na vrh
drazana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje drazana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 18:05
Danas sam odmorila i dusu i oci :)
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 18:06
Evo i ja uspjela malo došetati do tebe! Sve ti je još uvjek lijepo rascvejtano!    ( molim te isprazni sandučić, ne mogu do tebe...)
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 18:52
predivne rascvjetane ruže a i ostalo čak i jorgovan cvate
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 19:14
Ovo vam moram pokazati-minijatura od mandarine.Ima samo jedan plod a istodobno mnoštvo cvitovaURL=http://imageshack.us/photo/my-images/805/fotografija0622.jpg/][/URL]

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2012 u 23:51
Jesi li zbunjena sad kad nakon krizantema gledaš svoj vrt u ljetnom izdanju? Pa sve ti cvate kao da je ljeto, ne mogu vjerovat. Drago mi je da si u principu zadovoljna rezultatima uzgoja krizantema i da si se konačno malo odmorila.
Ovo mi se jako sviđa, šta je to i kako se razmnožava?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2012 u 07:56
Dijana Hug
M. kaktusHug
AjamaHug
Drazana Hug, drago mi je da si odmorila dođi opet odmarati!
MonsteraHug
Mari Hug, jesi vidila za ne virovati kao da je proliće
Anabistrica Hug, jako ga je neobično sad gledati.To je ajania pacifica-pacifička krizantema cvita sad u ovo vrime, ja sam je dobila sa korjenom a ti je dobiješ na proliće!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2012 u 10:02
Sada kada se sve smirilo,jedan veliki pozdrav
smile113
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 20:53
Ruže suu ti divne, a i grk...
Kao da ne dolazi zima, pravo proljetno izdanje!
A mandarinici jedno veliko bravo!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 20:58
uuuu pa u ovom vrtu jos nisam bila....aaaa predobrosmile57
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 22:51
ovo je prelijepo šta god to bilo :

Jesi li zbunjena sad kad n

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 23:16
anđo ...sve ti buja
pacific krizantema ti je predivna....i moja je sad procvitala...ona će ti cvitati i do posli nove godine....jako zahvalna i laka za održavanje ... grčki oliander ti je presladak mmmmm
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 23:27
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Anabistrica Hug, jako ga je neobično sad gledati.To je ajania pacifica-pacifička krizantema cvita sad u ovo vrime, ja sam je dobila sa korjenom a ti je dobiješ na proliće!

smile79
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 06:14
Draga moja kad gledam ove hrpetine divnog cvijeća kod tebe , nemogu vjerovati ! Ma jel kod tebe proljeće ? LOL
Zaista je lijepo !
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 17:22
BelinaHeart
DadinicaHeart
MonnaHeart
GlikicaHeart ako želišđ ostavim i tebi jednu?
11111Heart
AnabistricaHeart
BelicaHeart , i mene je baš iznenadilo.Nakon bure i južine u proliće i one paklene vrućine teško sam mogla povirovat da će se ovako oporaviti.A stalno me ponešto iznenadi
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 17:33
I ovaj ljepotan me baš obradovao a koliko je dobro za njega??? Treći put cvitaURL=http://imageshack.us/photo/my-images/844/fotografija0699.jpg/][/URL]

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.