Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 85> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Baš sam pomislila kako je kod tebe ! Ovo si tako lijepo rekla: snijeg je pojeo zvukove i boje !! Prava istina !!
A kak vele naše morske cvjetne prijateljice: lijepo je al nek ostane kod vas ! I meni je lijepo, ali kaj je previše - previše je !! Jedva čekam boje, makar i samo malo zeleni, i jako. jako nestrpljivo čekam da čujem prvi pjev ptičica u mojoj šumi i dvorištu !! Snježni pozdravček šaljem i tebi i tvojoj seki !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Anabistrice iako izgleda vrlo romantično, moram priznati da ti nimalo ne zavidim!
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Tikvić, mater mila, pa kaj je tu romantično ?? Jel lopata za snijeg ! ![]() Dado, jel dojdeš k meni na skijanje, ja ti idem paziti rasadnik !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Free nisam razmišljala na taj način (lopatanje snijega
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
I ja se pridružujem tikviću , meni je tako ramantično pogotovo kad je u pitanju majstorica fotke, ona to tako prikaže da mi koji u tome oskudjevamo samo uzdišemo, a lopate , pa to je umjesto teretane, zašto trošit pineze kad može biti besplatno
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Baš sam čekala tvoje slikice da vidim snježno stanje kod vas ,bome vas je dobro zatrpalo,čak puno više nego sam zamišljala-nadam se da imaš dobru zalihu drva
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Ma kakvo skijanje Free jos da si kosti polomim :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Al ste me nasmijali, pogotovo Free. Zna ona kaj znači tolko snijega. Točno je to kak veli Aralija, imamo besplatnu teretanu, a poslije toga kuhano vino da nebi dobili muskulfiber
![]() Na svu sreću imamo dobre zalihe drva i hrane, a u podrumu vina pa ne trebamo nigdje ići. |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Uh,koliko snijega i kod tebe,ali dobro,zima je,mora ga biti,preživjet ćemo kao i uvijek
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Jos kad bi bilo moguce rastopiti i spremiti sav taj snijeg za ljetno zaljevanje bilo bi super :)
|
||
|
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Paaa, iskreno ne izgleda mi to ni tako loše. Uz dobre zalihe drva, hrane i vina, mislim da bi preživjela i teretanu. Mi na istoku sada malo uživamo, samo da nas ne mlatne u svibnju, pa ćemo vidjeti tko se zadnji smije. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
brr
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Mali kaktus, ma preživjet ćemo mi to sve. Ovaj puta je snijeg dobar za izradu snjegovića, samo ga je malo previše za čišćenje pa ne stignem snješka raditi.
Dado, kad se to otopi, zemlja se neće tako brzo osušiti. Bucka, tko zna kaj nas do proljeća još čeka, hoće li se itko smijati. Mari, pojeli smo ga mm i ja ko zagrebački gradonačelnik
![]() |
||
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
prekrasna idila kod tebe, volim gledati ovakve slike iz tople sobe kod mene ga nema ali sutra obećavaju prognozeri i kod nas , neka bolje i sad nego kasnije, sve u svoje vrijeme još je daleko proljeće
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |