Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda da imam problem s internetom ! Stranice mi se malo malo "objese" !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prošetala sam i divila se tvojim biljkama, a i nastajanju novog kamenjara, ma ti si svevremenska žena
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Par dana me nije bilo jer mi je laptop otkazal službu, a danas sam dobila na posudbu neki stari komp od sina. Bome ti lijepo napreduje cvjetna gredica tak da bu brzo sve popunjeno. A bome napreduje i kamenjar. Kad sve dođe na svoje mjesto, i kamenje i cveteki, bilo bu to zgodno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Vidim kamenjar napreduje. S nestrpljenjem čekamo nove slike
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma vidim da je vrt ko bonbonček :) malo travice ne škodi ;)
o kakvom žicarenju pričaš? ako sam se ja ponudila nema tu žicarenja :) i sa veseljem ću podijeliti sa tobom kaj je viška :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dragi moji moon & anabistrica & Medvjed34 & kontesaa
stima da smo mi dva vrijedni , ali bilo bi jako neposteno od mene kad bi presutila da su anabistrica i Carol sudjelovale i to ne malo u popunjavanju te cvijetne gredice ! A ako sam iskrena (kaj i jesam jer inace to nebi bila ja !) , vec sam pitala anabistricu da bi mi s Carol pomogla urediti kamenjar . Sigurno , slikice cemo vam pokazati , ali momentek bude to jos potrajalo ! Konte draga , nemoj se ljutiti , rado cu ja taj "visak" preuzeti i biti ti zahvalna . Vama svima skupa veeeeeeeelika ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je pratiti nastajanje nečeg novoga.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Draga Otok , stvarno se veselim svakoj novoj biljcici , svakom novom cvijeticu a pogotovo kamenjaru ! Svaki put kad sam setala vasim vrtovima uvijek sam si znala pomisliti "napravit' cu si ga i ja" i eto , po malo , u nastajanju je !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bit će lijep kamenjar, dobro si startala, a kišurina će valjda uskoro prestati. Ostavljam ti pozdrav.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Glikica , sigurno , bit' ce lijep ! Ovaj kamen su slagali muskarci , prepirali su se s meno da je to pretesko za mene a ja sam na kraju popustila i mislila si sam vi slazite , ja bum to tak i tak napravila po svojem !
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
tako je gute, s muškarcima se drugačije i ne može.
veselim se tvom kamenjaru i sigurna sam da če biti pravi! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Slavujcica , drugacije ne mozes ! Ja sam ti cak to i sve nacrtala , ali oni imaju svoj ukus i zato su zemlju ogradili a ja sad samo cekam da ta kishurina prestane ! Danas popodne je bio opet takav pljusak , nemozes si nista napraviti ! Blato !
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gute, ova kiša ti je dobro došla da se zemlja u kamenjaru slegne, tako da ti poslije neće tonuti i moći ćeš bez problema saditi biljčice
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Obečavaju nam par lepih dana drugi tjedan pa nebu blata, a onda se možemo jedan dan posvetiti kamenjaru. Kaj ne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Slavujcica , imas stvarno pravo ! I ja sam primijetila da "brijeg" nije vise tako visok !
![]() Anabistrica , oduzela si mi veliku brigu , ja sam vas htjela vec pitati , dal' budete opet dosle , ti i Carol ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |